Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J26 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J26 Sample Questions:

1. Which statements are true about the 8/20q Fibre Channel switch? (Select two.)
A. It can only be used as an edge switch.
B. It supports plug-and-play compatibility.
C. It supports multi-switch networks with up to 6 switches and 3 hops.
D. It supports only SFP8 transceivers.
E. It has a base of 12 ports enabled, with 4-port increments.
Answer: BC

2. When is zoning required? (Select three.)
A. when the number of nodes or ports in the SAN exceeds the storage system connection limit
B. when mixing OpenVMS and Tru64 UNIX operating systems connected to the same storage subsystem
C. when the SAN performance does not meet the needs of the customer's application environment
D. when there are known interaction problems between different hardware platforms
E. when mixing operating systems that are currently only supported in homogeneous SANs
F. when inter-switch link trunking between core switches is implemented
Answer: ADE

3. What are benefits of SAN deployment? (Select two.)
A. file level access
B. improves operating system mirroring performance
C. reduces application response time
D. inexpensive hardware
E. centralized data
Answer: CE

4. How does NAS differ from SAN?
A. SAN accesses data at block level.
B. SAN is based on JBOD technology.
C. NAS switches are more flexible than SAN switches.
D. NAS is industry standard compliant.
Answer: A

5. What must be considered when joining distant switches with nonrouted FCIP?
A. The FSPF algorithm will favor the IP based link.
B. Switches will need to maintain individual namespace maps for every connected switch.
C. The switches will merge into a single fabric.
D. Fibre Channel traffic will take priority over all other traffic in the IP network.
Answer: C

6. What is tiering of a SAN?
A. grouping devices by function
B. moving DAS devices in a SAN
C. implementing zoning in a fabric
D. connecting the host and the accessed storage devices to the same SAN switch
Answer: A

7. What describes a fully meshed fabric?
A. hierarchical switch arrangement
B. inter-switch links from each switch to every other switch
C. storage hosts connections to the marginal switches
D. maximum of three hops from end to end
Answer: B

8. Which Fibre Channel routing method uses zoning to allow communication between devices in independent fabrics?
A. B-Series LSAN
B. C-Series VSAN
C. B-Series Virtual Fabric
D. M-Series ZSAN
Answer: A

9. What is a benefit of routing between fabrics compared to merging fabrics?
A. reduced cost
B. WWN conservation
C. service interruption isolation
D. zoning elimination
Answer: C

10. What are characteristics of an Enterprise Backup Solution? (Select two.)
A. online backup without application downtime
B. load balancing through multiple paths
C. an environment which allows shared libraries
D. high bandwidth connectivity
E. automatic failover and failback in a multipath environment
Answer: CD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved