Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J24 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J24 Sample Questions:

Q: 1 Which document should be used to identify supported operating systems, storage systems, and server rules that are used with the EBS in a heterogeneous operating system SAN?
A. EBS Design Guide
B. HP Product Bulletin
C. EBS Compatibility Matrix
D. HP Storage Works SAN Design Guide
Answer: A

Q: 2 Which library would you choose for a customer who has a small EVA data center with growing amounts of data?
A. EML71e
B. ESL9322
C. MSL6060
D. ESL E-Series
Answer: A

Q: 3 A customer is considering implementing a disk-based backup solution. What are the benefits of a virtual library system compared to an application-based, write-to-disk environment? (Select three.)
A. no device side data compression
B. sets up and looks like a physical library
C. storage efficiency gained through compression
D. free or licensed per TB in most backup applications
E. hardware devices tuned for sequential read and write operations
F. easy configuration by RAID groups, LUNs, volumes, and file systems
Answer: B, C, E

Q: 4 A customer is running an EVA-based Near-Online backup and restore solution that is no longer meeting their performance and space requirements. What is a possible solution?
A. Implement an HP Polyserve cluster.
B. Add more spindles to the SATA pool.
C. Implement a Virtual Library System solution.
D. Use EVA File Services as the Near-Online Disk.
Answer: C

Q: 5 Which resource indicates if backup products are supported in the customer's environment?
A. Sales Builder
B. HP StorageWorks EBS Design Guide
C. HP StorageWorks EBS Compatibility Matrix
D. Deal Exception Hardware and Software Matrix
Answer: C

Q: 6 What is a benefit of a disk-to-disk-to-tape backup configuration in an Enterprise Backup Solution?
A. The backup application backs up the primary disk data to the staging disk, allowing for quick restores of single files.
B. The backup data are copied to a host-managed, low-cost disk to facilitate restores and enable short term archival storage.
C. All file transfers are controlled by the storage system software, and transfer to tape occurs through servers that send the data.
D. Because the speed of staging disks is much higher than the tape speed, the window for disk-to-disk-to-tape backup shrinks dramatically.
Answer: A

Q: 7 Who is a typical candidate for an HP StorageWorks VLS12000 Gateway?
A. a customer with cost or rack space concerns
B. a customer who relies on EVA or wants to re-provision EVAs between Block and Backup use models
C. a customer who wants ease of management through an appliance model with no array management requirements
D. a customer who wants to accelerate backup and recovery of slow SAN servers in small to medium enterprise environments
Answer: B

Q: 8 You are designing an Enterprise Backup Solution and calculating the quantity of retained media. What is the formula for calculating the capacity of each tape?
A. Tape Capacity = native capacity x total data
B. Tape Capacity = total data x compression ratio
C. Tape Capacity = native capacity x compression ratio
D. Tape Capacity = compression ratio x incremental data size
Answer: C

Q: 9 Which solution obtains maximum capacity from a VLS9000?
A. one VLS9000 array for every VLS9000 node installed
B. two VLS9000 arrays for every VLS9000 node installed
C. four VLS9000 arrays for every VLS9000 node installed
D. eight VLS9000 arrays for every VLS9000 node installed
Answer: B

Q: 10 What is an advantage of an Extended Tape Library Architecture for a customer with a SAN environment?
A. It enables automatic failover of tape libraries.
B. It simplifies setup and configuration of tape libraries.
C. It allows grouping of physical libraries to form one Virtual Tape Library.
D. It provides a higher throughput from disk to tape, using multiple Fibre Channel interfaces in parallel.
Answer: B

Q: 11 Which drive type is configured in an MSL4048 Tape Library to get a maximum transfer rate of 2.3TB/hr?
A. LTO-3 Ultrium 920 (four drives)
B. LTO-3 Ultrium 960 (two drives)
C. LTO-4 Ultrium 1760 (four drives)
D. LTO-4 Ultrium 1840 (two drives)
Answer: C

Q: 12 A backup environment is being designed for a customer who requires a library that can expand to 4 Ultrium 1760 drives and have a minimum of 40 slots with all mail slots enabled. Which library meets the customer's requirements in the most cost-effective manner?
A. EML71e
B. MSL8096
C. MSL4048
D. MSL6060
Answer: B

Q: 13 What are the implications of an LTO4 tape drive Back-Hitching?
A. The drive is reading previous LTO tape versions.
B. The drive is operating at its optimum performance.
C. The feed speed from the host is too slow causing the drive to have reduced performance.
D. More data streams are being sent to the drive because data are being written at a reduced rate.
Answer: C

Q: 14 Which HP Virtual Library System provides software compression as a data compression feature?
A. HP VLS12000 EVA Gateway System
B. HP StorageWorks 9000 Virtual Library System
C. HP StorageWorks 6218 Virtual Library System
D. HP StorageWorks 6653 Virtual Library System
Answer: C

Q: 15 A customer has an MSL6060 Tape Library with four tape drives. The library is directly attached to a server with SCSI HBAs and has no cards in the cPCI slots. The customer wants to share the tape library in a SAN environment. Which hardware changes to the library are needed, assuming that all other components in the SAN already exist? (Select two.)
A. Add a Network Storage Router M2402 to the SAN and connect the tape drives to the router.
B. Connect a Fibre cable from the existing Library Controller board into a Fibre Channel switch.
C. Remove the existing Library Controller board and replace it with a Fibre Channel Library Controller board.
D. Add one e2400-160 Interface Controller into a cPCI slot and connect the tape drives to the Interface Controller.
E. Add two e1200-160 Interface Controllers to the cPCI slots and connect the tape drives to the Interface Controllers.
Answer: A, E

Q: 16 What does the color red signify in the EBS Compatibility Matrix?
A. vendor supplied information
B. items that are no longer supported
C. the presence of footnotes for the item
D. fields that have been updated or changed
Answer: D

Q: 17 Which profile mode should you use for the VCB proxy server when VMware datastores are residing on HP StorageWorks EVA storage arrays?
A. Linux Host
B. Custom host
C. VMware Host
D. Windows host
Answer: D

Q: 18 Which class of libraries supports partitioning?
A. HP StorageWorks Autoloaders
B. Business Class Tape Libraries
C. HP StorageWorks D2D Backup Systems
D. HP StorageWorks EML E-Series Libraries
Answer: D

Q: 19 A customer with four ProLiant servers with Windows 2000 maintains a large Oracle database. The customer has not selected a backup method and must determine which solution would best meet the company's needs. What information can the HP StorageWorks Backup Sizing Tool provide? (Select three.)
A. EBS software required
B. backup window required
C. number of NSRs required
D. type of tape drive required
E. number of disk drives required
F. number of tape drives required
Answer: C, D, F

Q: 20 What are benefits of disk-based backup compared to tape-based backup? (Select two.)
A. easier implementation
B. reduced recovery time
C. lower acquisition costs
D. off-site vaulting capabilities
E. improved backup performance
Answer: B, E

Q: 21 Which document or tool helps to determine the HP qualified configurations for a specified backup solution?
A. HP Product Bulletin
B. HP StorageWorks Sizing Tool
C. HP StorageWorks EBS Design Guide
D. HP StorageWorks EBS Compatibility Matrix
E. HP StorageWorks SAN Design Reference Guide
Answer: D

Q: 22 Which statement is true about using the Echo Copy function in a backup environment of a VLS6200?
A. The copy is under the control of the backup application.
B. The dedicated copy server is mandatory for the use of the echo copy.
C. The physical cartridges and matching virtual cartridges are synchronized.
D. The additional backup application drive license is needed for the tape drive.
Answer: C

Q: 23 What are features of the SDLT drive? (Select three.)
A. memory-in-cassette
B. optical servo tracking
C. helical scan recording
D. magneto-resistive cluster heads
E. fewer roller guides than DLT drives
Answer: B, D, E

Q: 24 Which two-stage backup configuration would you recommend to SMB customers who want a solution that is easy to install and manage?
A. D2D Backup System
B. Mezzanine Backup Solution
C. VLS1000i with MSL2024 Tape Libraries
D. MSA2000fc with MSL2048 Tape Libraries
Answer: A

Q: 25 What is a benefit of a backup to disk strategy?
A. It provides data protection and online access to backup data.
B. It is the safest way to store low-access backup and archive data for the long term.
C. It enables non-disruptive scalability by Real Time Growth and Capacity on Demand.
D. It lowers total cost of ownership by reducing time spent managing storage, service costs, and software licenses.
Answer: A

Q: 26 A company performs incremental backups Monday through Friday, and on Saturday they run a full backup. There are five Saturdays in one month. Each backup can be accomplished with one tape. The company implements a typical Grandfather-Father-Son tape rotation scheme. They recycle the Son on a weekly basis. The Father occurs each Saturday.
How many tapes are required to run one month of backups?
A. 10
B. 11
C. 22
D. 33
Answer: B

Q: 27 Which HP StorageWorks Array Systems provide controller-based replication technologies as HP StorageWorks Continuous Access Remote Replication Solutions? (Select two.)
A. HP StorageWorks Modular Smart Array 1000
B. HP StorageWorks 2000fc Modular Smart Array
C. HP StorageWorks 1500cs Modular Smart Array
D. HP StorageWorks XP24000/XP20000 Disk Array
E. HP 4x00/6x00/8x00 StorageWorks Enterprise Virtual Array Family
Answer: D, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved