Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J23 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J23 Sample Questions:

Q: 1 Which statements are true about the cache? (Select three.)
A. Cache is enabled while the batteries are charging.
B. Cache is disabled while array capacity is in progress.
C. The cache is disabled while the batteries are charging.
D. Cache is re-enabled after the batteries are fully charged.
E. Cache is re-enabled after background parity initialization is over.
Answer: B, C, D

Q: 2 Which command displays the World Wide Names of each host bus adapter (HBA)?
A. SHOW ALL
B. SHOW THIS
C. SHOW WWNS
D. SHOW ADAPTER
E. SHOW CONNECTIONS
Answer: E

Q: 3 What can be used to determine which model of the Emulex-based card (i.e., LP950 or LP9000) your system is using? (Select two.)
A. Windows Device Manager
B. Light Pulse Utility
C. Fibre Diagnostics Utility
D. BIOS of the Emulex-based host bus adapter (HBA)
Answer: B, D

Q: 4 Which utility will allow you to find the firmware revision number of hard drives? (Select three.)
A. MSA LCD
B. HP Insight Manager
C. Array Diagnostics Utility (ADU)
D. Array Configuration Utility (ACU)
E. Light Pulse Utility (LPUTILNT.exe)
Answer: B, C, D

Q: 5 What should you use to directly identify the active controller and the standby controller? (Select two.)
A. Array Configuration Utility (ACU)
B. Controller LCD
C. Array Diagnostics Utility (ADU)
D. LED No. 9 Status
Answer: B, D

Q: 6 With no path failure, what controls automatic path switching in an active/active MSA1500 controller configuration?
A. MSA controller firmware, not configurable
B. Fibre Channel I/O modules, not configurable
C. MSA controller firmware, user can set thresholds
D. Fibre Channel Fabric switches, user can set thresholds
Answer: C

Q: 7 Using the Command Line Interface, which command is used to add space to a specific LUN on an MSA1000?
A. SET UNIT
B. ADD UNIT
C. EXTEND UNIT
D. EXPAND UNIT
Answer: C

Q: 8 What is used to launch Secure Path Manager?
A. http://localhost:2381
B. http://localhost:7902
C. StorageWorks Command Console client
D. Secure Path Manager local program group
Answer: A

Q: 9 What are three purposes of ACL in an MSA1000/1500 cs Command Line Interface? (Select three.)
A. to disable access of logical drives to all connected servers
B. to allow spares to be associated with specific arrays
C. to allow access of logical drives to all connected servers
D. to prevent ISLs from fabric reconfiguration
E. to associate connections to logical drives
Answer: A, C, E

Q: 10 How can you obtain the management port IP address on an MSA1510i storage system?
A. from the OCP display on the controller
B. from the RESCAN button in the Storage Management Utility (SMU)
C. from the label on the circuit board of the Ethernet iSCSI I/O module
D. from the two rightmost digits of the controller's serial number, added to "10.0.0."
Answer: A

Q: 11 What is the path status of a path that is currently servicing or is capable of servicing I/O to a storageset?
A. active
B. alternate
C. available
D. preferred
Answer: A

Q: 12 What is the default username and password to access the Storage Management Utility (SMU) for the first time?
A. root; root
B. admin; admin
C. root; password
D. admin; -no password-
Answer: A

Q: 13 Which utilities are used to monitor and manage the MSA1000-supported Brocade switches? (Select two.)
A. FTP
B. Web-Based Tools
C. HP Systems Insight Manager
D. ACU
E. Telnet
Answer: B, E

Q: 14 According to best practices, what is the recommended status of the target before you modify ACLs? (Select two.)
A. active
B. inactive
C. standby
D. pending
E. disconnected
Answer: B, E

Q: 15 What happens if access control is disabled on an MSA1510i?
A. Only initiators without ACLs have access to any target.
B. Only initiators with an ACL have access to their targets.
C. All initiators with access to the controller can access the targets.
D. None of the initiators with access to the controller can access the targets.
Answer: C

Q: 16 How is the MSA1xxx storage system family positioned?
A. as a DAS solution with limited SAN capabilities
B. as a SAN solution with direct connect capabilities
C. as an entry level storage solution with controller based data replication capability
D. as a preconfigured solution with expansion capability to a mission critical enterprise solution
Answer: B

Q: 17 The Secure Path Agent communicates with which driver on a Windows 2000/2003 system?
A. RAIDISK.SYS
B. HSZDISK.SYS
C. HSXDISK.SYS
D. LP6NDS35.SYS
Answer: A

Q: 18 What information can be collected from an Array Diagnostic Utility (ADU) report? (Select three.)
A. problems that appear to be drive related
B. host bus adapter (HBA) errors
C. immediate hard read/write errors
D. Fibre Channel timeout errors
E. approaching prefailure and failure conditions
Answer: A, C, E

Q: 19 You are attaching MSA30 enclosures to an MSA1500 cs with all SCSI modules installed. On which bus and port should they be attached?
A. bus 0 port A, bus 1 port A, bus 2 port A and bus 3 port A
B. bus 0 port A, bus 1 port B, bus 2 port A and bus 3 port B
C. bus 0 port B, bus 1 port A, bus 2 port B and bus 3 port A
D. bus 0 port B, bus 1 port B, bus 2 port B and bus 3 port B
Answer: A

Q: 20 Which Windows OS multipathing software is supported on an MSA1510i storage system?
A. QLogic failover driver
B. Secure Path for iSCSI
C. iSCSI protocol embedded function
D. Multipath Input/Output (MPIO)
Answer: D

Q: 21 What information is provided by the status LED located on the SCSI I/O module on a MSA1500?
A. activity on the bus
B. Module power is off
C. Module power is on
D. Fibre Channel distance
Answer: C

Q: 22 What is the general positioning of the Modular Smart Array (MSA1xxx) storage systems?
A. entry-level storage systems for a maximum of 8TB
B. entry-level storage systems based on EVA technology
C. entry-level to mid-range storage systems for SAN environments
D. mid-range RAID array storage systems with snapshot capabilities
Answer: C

Q: 23 A customer wants to implement an MSA1000 solution. What are three supported inter-connect options? (Select three.)
A. Hub 12
B. MSA Hub 2/3
C. FC-AL Switch
D. SAN Switch 2/8
E. HP SAN Switch Family
Answer: B, D, E

Q: 24 What is a benefit of having the array accelerator mounted on a removable DIMM in the MSA1000 controller?
A. allows easy removal for firmware updates on another controller
B. allows upgrade of cache memory on the existing accelerator module
C. allows stored data to be moved to another controller if the original controller fails
D. allows easy access for the removal and replacement of the accelerator battery
Answer: C

Q: 25 What is the purpose of the EMU I/O port module in the MSA1000? (Select three.)
A. provides drive status indicators
B. provides expansion ports for both SCSI and SATA enclosures
C. provides expansion ports for external SCSI enclosures
D. controls inter-controller internal communication
E. monitors temperatures, power supplies and blowers
Answer: A, C, E

Q: 26 What is the function of the second Ethernet iSCSI I/O module in MSA1510i storage systems?
A. It provides a dedicated port for data replication.
B. It allows more hosts to connect to the storage system.
C. It provides redundancy in a dual controller configuration.
D. It improves network performance with teaming technology.
Answer: C

Q: 27 What are three features of the MSA1000 controller? (Select three.)
A. zoning
B. path failover
C. online spares
D. capacity expansion
E. selective storage presentation
Answer: C, D, E

Q: 28 Which statement correctly describes DAS-to-SAN (DtS) migration?
A. Drives and data can easily be migrated to a SAN in hours.
B. Drives and data can easily be migrated to a SAN in minutes.
C. Drives and data can easily be migrated from DAS to a SAN, or from a SAN to DAS in hours.
D. Drives and data can easily be migrated from DAS to a SAN, or from a SAN to DAS in minutes.
Answer: B

Q: 29 What is a characteristic of a Fibre Channel loop topology?
A. optimized for copper interconnections
B. no dedicated interconnect device required
C. dedicated use as disk shelf interconnection
D. security implemented by the private/public loop option
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved