Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J21 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J21 Sample Questions:

Q: 1 What is required to integrate a customer's HP OpenView Operations with HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition?
A. Smart Plug-in
B. HP OpenView Viewer
C. HP OpenView Integration Tool
D. Manager of Managers Console
Answer: A

Q: 2 What is a benefit of the HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition integration with HP Systems Insight Manager (SIM)?
A. More devices are shown in the topology map.
B. It enables HP SIM to provide server and storage-related reports.
C. Efficiency is improved through shared operations such as discovery.
D. It allows the unified server, storage, and network device management.
Answer: C

Q: 3 What is the main difference between HP and its competitors regarding the implementation of HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition in the management software portfolio?
A. unified storage and server management
B. outstanding product-related service offerings
C. multivendor support based on industry standards
D. simple migration from previous storage management software
Answer: A

Q: 4 Which security feature protects the intercommunication of HP Systems Insight Manager (SIM), its clients, and its users?
A. Secure Shell based scripting is limited to UNIX platforms.
B. HP-signed Secure Socket Layer certificates ensure authenticity.
C. Secure Shell known_hosts files contain a list of discovered servers.
D. Secure Task Execution limits access from specific HP SIM servers.
Answer: D

Q: 5 Which operating system is supported for SAP Adaptive Computing Controller (ACC) in HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition?
A. Linux
B. HP-UX
C. Windows
D. SUN Solaris
Answer: C

Q: 6 What is another name for a single-server HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition installation?
A. mixed
B. shared
C. dedicated
D. standalone
Answer: B

Q: 7 Which HP storage systems are supported using SAP Adaptive Computing Controller (ACC) with HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition 6.0? (Select two.)
A. XP1024
B. MA8000
C. MSA1500cs
D. XP 24000/20000
E. EVA 4100/6100/8100
Answer: D, E

Q: 8 Which HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition module options are enhanced by the Performance Pack? (Select two.)
A. Reporter
B. Filesystem Viewer
C. Provisioning Manager
D. Chargeback Manager
E. Performance Manager
Answer: A, E

Q: 9 What is a base capability of HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition?
A. rule-based security
B. topology visualization
C. chargeback management
D. rule-based policies for end-to-end path management
Answer: B

Q: 10 Which database environment is used in a single-server HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition environment when HP SIM and HP Storage Essentials SRM reside on one host?
A. Oracle
B. Microsoft SQL
C. Microsoft MSDE
D. Sybase Adaptive Enterprise Server
Answer: A

Q: 11 What are steps of the HP Storage Essentials SRM discovery process? (Select two.)
A. Detail Scan: Scan for SAN topology, backup topology, and all available volumes.
B. Unlock: At the end of the discovery, data flow in the storage network is re-enabled.
C. Setup: Before the initial scan starts, an IP address or an IP address range must be specified.
D. Hardware Scan: After the Detail Scan completes, a hardware scan identifies all available resources.
E. License Scan: After the initial scan completes, a second scan identifies all licensed and unlicensed server applications.
Answer: A, C

Q: 12 What are Storage Essentials SRM Standard Edition 6.0 base components? (Select two.)
A. Policy Manager
B. Business Tools
C. Backup Manager
D. Provisioning Manager
E. Performance Manager
Answer: A, E

Q: 13 Which database has been added to the monitoring function of HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition 6.0 from previous versions?
A. Oracle
B. Microsoft SQL
C. Microsoft Exchange
D. InterSystems Cache
E. Sybase Adaptive Server Enterprise
Answer: D

Q: 14 What is another name for a dual-server HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition installation?
A. mixed
B. shared
C. dedicated
D. standalone
Answer: C

Q: 15 What are available report formats within the HP Storage Essentials SRM Reporter module? (Select three.)
A. XML
B. PDF
C. RSS
D. JPEG
E. Word document
F. Excel spreadsheet
Answer: A, B, F

Q: 16 What is a feature of the HP Storage Essentials SRM Application Integration Software for SAP Adaptive Computing Controller (ACC)?
A. move and visualize SAN attached storage between physical servers
B. charge storage throughput per SAP database instance which resides on the SAN
C. collect and filter SAP system information and redirect it to HP Storage Essentials SRM
D. monitor SAP backups and connect HP Storage Essentials SRM with DBA-Operations (db14)
Answer: A

Q: 17 You installed HP Storage Essentials SRM Standard Edition 6.0 and are configuring an account for the CIO. Which roles will be available on this account? (Select two.)
A. Reporter
B. Business Tools
C. Chargeback Manager
D. Provisioning Manager
E. Performance Manager
Answer: A, E

Q: 18 Which security types determine if you can modify elements within HP Storage Essentials SRM? (Select two.)
A. role-based
B. user-based
C. zone-based
D. permission-based
E. organization-based
Answer: A, E

Q: 19 You want to check license availability. How often does the management server update the Current Usage Summary table after the first update?
A. every 1 hour
B. every 8 hours
C. every 12 hours
D. every 24 hours
Answer: D

Q: 20 What do the capacity and utilization reports display?
A. host performance - CPU and memory usage
B. device utilization - a centralized view of capacity usage per system
C. file utilization - frequently used files and unused files which may be archived to tape or optical media
D. storage utilization - thresholds set by administrators that provide notification when additional storage capacity must be added
Answer: B

Q: 21 Which HP Systems Insight Manager functionality uses the user accounts defined in the global protocol settings?
A. SNMP trap forwarding to a destination
B. SMTP notification from managed systems
C. WBEM communication with managed systems
D. primary reachability checks for managed systems
Answer: C

Q: 22 How do you back up the data from the File System Viewer?
A. Use FTP to copy the data to a different device.
B. No central backup is possible; data is stored locally on the individual host.
C. Import the data before backing up the HP Storage Essentials SRM database.
D. It is done automatically during normal backup of the HP Storage Essentials SRM database.
Answer: D

Q: 23 In Event Manager, which information column must be enabled to display business cost implication of an element?
A. Rank
B. Severity
C. Provisioning
D. Summary Text
Answer: A

Q: 24 What is a Business Tool Advisor in HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition?
A. Storage Optimizer
B. HBA Risk Analysis
C. Backup performance
D. Brocade firmware update
Answer: B

Q: 25 In a Cisco switch environment where a trunked E-port (TE) belongs to multiple VSANs, which elements are displayed for this port by the management server?
A. only the primary VSAN to which the TE port is connected
B. all VSANs and switches to which the TE port is connected
C. primary VSANs and any secondary VSANs for the TE port
D. all switches in the VSAN with virtual connections to the TE port
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved