Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J20 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J20 Sample Questions:

Q: 1 Which storage system is supported by HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition provisioning?
A. VA7410
B. DS4900
C. XP12000
D. EMA12000
Answer: C

Q: 2 What is the main difference between HP and its competitors regarding the implementation of HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition in the management software portfolio?
A. unified storage and server management
B. outstanding product-related service offerings
C. multivendor support based on industry standards
D. simple migration from previous storage management software
Answer: A

Q: 3 Which statement is correct regarding the CIM provider in the Storage Management Initiative Specification (SMI-S)?
A. It listens for WEBM requests from a CIM client.
B. It provides the CIM Object Manager (CIMOM) with information about managed resources.
C. Organizations such as SNIA provide the code to integrate devices in a heterogeneous environment.
D. It acts as a CIM client to forward information to HP Systems Insight Manager and HP Storage Essentials SRM.
Answer: B

Q: 4 What is required to integrate a customer's HP OpenView Operations with HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition?
A. Smart Plug-in
B. HP OpenView Viewer
C. HP OpenView Integration Tool
D. Manager of Managers Console
Answer: A

Q: 5 What is provided by Managed Object Format (MOF)?
A. a list of devices to discover
B. the object model for SAN objects
C. different data formats for reporting
D. the data format used for chargeback
Answer: B

Q: 6 What is a benefit of the HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition integration with HP Systems Insight Manager (SIM)?
A. More devices are shown in the topology map.
B. It enables HP SIM to provide server and storage-related reports.
C. Efficiency is improved through shared operations such as discovery.
D. It allows the unified server, storage, and network device management.
Answer: C

Q: 7 A customer has an EMC CLARiiON storage system. Which software must be installed in addition to HP Storage Essentials SRM?
A. EMC DeltaMark
B. EMC Array Viewer
C. EMC NavisphereCLI
D. EMC Config Manager
Answer: C

Q: 8 What causes the creation of a new appstorm.log file? (Select two.)
A. date change
B. extended size
C. restart of service
D. new discovery cycle
E. addition of new hosts
Answer: A, C

Q: 9 You must integrate an Oracle 10g database with HP Storage Essentials SRM.
Which step is required to display an Oracle database after installing the HP CIM Extension on the application host?
A. Create an APPIQ_USER for Oracle.
B. Create a WBEM login account on the Oracle server.
C. Provide username / password for the primary domain controller.
D. Add notification triggers to HP Storage Essentials SRM within Oracle.
Answer: A

Q: 10 Which software must be installed, licensed, and configured to discover an EMC Symmetrix storage array?
A. EMC Navisphere CLI
B. EMC Solutions Enabler
C. Command View Symmetrix
D. Hitachi HiCommand Device Manager
Answer: B

Q: 11 An HP Storage Essentials SRM Standard Edition 5.1 customer wants to upgrade to HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition 6.0. Who is allowed to perform this update?
A. Customers may perform this update.
B. The update must be performed by HP Services.
C. Only HP Storage Partners are allowed to perform this update.
D. This update is customer self-installable if customer personnel have the HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition certification.
Answer: B

Q: 12 You are integrating HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition at a customer site. The customer uses a Microsoft SQL Server cluster database. Where must the APPIQ_USER account script be executed? (Select two.)
A. on every participating system Microsoft SQL Server cluster
B. on any one cluster node of the Microsoft SQL Server cluster
C. on the system where the SQL database manager is running
D. on the domain controller for the Microsoft SQL Server domain
E. on the management server where the Storage Essentials database viewer is installed
Answer: B, C

Q: 13 What is the primary benefit of integrating HP Storage Essentials SRM with HP Operations Manager?
A. online help support
B. the ability to forward service calls
C. consolidation of the information of all IT components within HP Operations Manager
D. consolidation of the information of all IT components within HP Storage Essentials SRM
Answer: C

Q: 14 What causes the creation of a new cimom.log file? (Select two.)
A. date change
B. extended size
C. restart of service
D. new discovery cycle
E. addition of new hosts
Answer: A, C

Q: 15 When integrating an application viewer for Exchange, Oracle, or Sybase SQL within HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition, you must add a Managed Application License (MAL). On what is the license count based?
A. per host, where a database resides
B. per number of discovered instances
C. per application, one MAL for each vendor
D. per Fibre Channel Ports of the server, where the databases are installed
Answer: B

Q: 16 You want to monitor a Microsoft Exchange Failover Cluster. What must be done to integrate the hosts into HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition? (Select two.)
A. Install CIM Extension on each participating node.
B. Add APPIQ_USER Account on all participating nodes.
C. Add information for Microsoft Exchange domain controller access.
D. Add participating hosts in the cim.extension.parameters config file.
E. Install Microsoft Exchange Discovery Gateway on the management server.
Answer: A, C

Q: 17 How can a customer manage HP XP arrays with HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition?
A. by using the Global application configuration
B. by using a link to Command View for XP in HP CIM
C. by installing Command View for XP on the management server
D. by using the built-in XP provider directly from HP Storage Essentials
Answer: D

Q: 18 You are integrating HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition at a customer site. The customer uses an Oracle Real Application Cluster (RAC) Database. Where must the APPIQ_USER script be executed?
A. on every participating system of the Oracle RAC Database
B. on the system where the Oracle Enterprise Manager resides
C. on any one of the instances of the Oracle RAC Database, but only once
D. on the management server where the Storage Essentials database viewer is installed
Answer: C

Q: 19 If you have a separate server installation of HP Systems Insight Manager and HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition, what are the database requirements? (Select two.)
A. An Oracle database must be installed on both servers.
B. You can use any database with ODBC connectivity for both servers.
C. You must have an Oracle database on the HP Storage Essentials SRM server.
D. An Oracle database must be installed on the HP Systems Insight Manager server.
E. The Microsoft SQL database can be used on the HP Systems Insight Manager server and Oracle on the HP Storage Essentials SRM server.
Answer: C, E

Q: 20 How are McData switches managed within a Linux HP Storage Essentials SRM Enterprise Edition 6.0 environment? (Select two.)
A. through SWAPI
B. through SMTP
C. through SNMP
D. through CIM Extension
E. through SMI-S interface
Answer: C, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved