Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J19 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J19 Sample Questions:

Q: 1 HP Storage Essentials SRM Event Manager indicates several CIM_ERR_FAILED messages for managed hosts. What is the most probable cause of this error?
A. WMI is not running.
B. CIM Extension is not functioning.
C. The firewall is preventing a connection.
D. The management server is not functioning.
Answer: B

Q: 2 Which actions are required to reinitialize the HP Storage Essentials SRM database? (Select three.)
A. Stop the AppStorManager Service.
B. Stop the AppWBEMManager Service.
C. Click the Create new database button.
D. Click the Re-initialize the Database button.
E. Enter the password for the SYSTEM account.
F. Enter the password for the DB_SYSTEM_USER account.
Answer: A, D, E

Q: 3 What do the capacity and utilization reports display?
A. host performance - CPU and memory usage
B. device utilization - a centralized view of capacity usage per system
C. file utilization - frequently used files and unused files which may be archived to tape or optical media
D. storage utilization - thresholds set by administrators that provide notification when additional storage capacity must be added
Answer: B

Q: 4 Which security types determine if you can modify elements within HP Storage Essentials SRM? (Select two.)
A. role-based
B. user-based
C. zone-based
D. permission-based
E. organization-based
Answer: A, E

Q: 5 In which authentication mode must a Microsoft SQL server database be to enable monitoring and management from HP Storage Essentials SRM?
A. single
B. Windows
C. SQL server
D. mixed-mode
Answer: D

Q: 6 What is required to generate the HP Storage Essentials SRM permanent license key?
A. client unique ID
B. server IP address
C. host serial number
D. client install checksum
Answer: A

Q: 7 You are unable to discover Microsoft Exchange servers in HP Storage Essentials. What is the most probable cause?
A. There is an incorrect static IP address.
B. There is an incompatible version of Exchange Server.
C. SMTP is not running and this is affecting Active Directory.
D. Stale DNS records are affecting Active Directory lookups.
Answer: D

Q: 8 You set up event filtering in HP Systems Insight Manager. What is the result?
A. Events that do not pass the filter are lost.
B. Events that pass the filter trigger a notification.
C. Events that pass the filter are indicated by a filter symbol.
D. Events that do not pass the filter are hidden, but can be recalled.
Answer: A

Q: 9 Which items are backed up during a database export? (Select three.)
A. appiq.log
B. CIMOM.log
C. tnsnames.ora
D. CIM repository
E. database schema
F. jboss configuration files
Answer: C, D, E

Q: 10 A Linux client has the requirement for periodic password changes. What can you do to eliminate the needed change for the Linux CIM Extension?
A. Set the root user account to be used with the CIM Extension on the Linux host.
B. Set the credentials flag to start the CIM Extension with a generic login and password.
C. Use an account from the Everything Organization to prevent the need for a password change.
D. Use the Always Trust option for the specific Linux host to prevent the need for a password change.
Answer: B

Q: 11 In Capacity Manager, which term refers to drives not in a RAID set?
A. unmapped
B. unallocated
C. unused raw
D. unconfigured
Answer: C

Q: 12 You attempt to access the HP Storage Essentials Web Interface and receive an HTTP ERROR: 503. What is the most likely cause?
A. Connection to the Oracle database failed.
B. The appstormanager service is not running.
C. HP Storage Essentials connector is not running.
D. Assigned credentials for the appstormanager service are invalid.
Answer: A

Q: 13 During a Report Cache Refresh, you received the error: unable to extend segment in undo tablespace "UNDOTBS1". What is the cause of the error?
A. The database is full.
B. The database index is full.
C. Materialized views are corrupted.
D. The temp tablespace is corrupted.
Answer: D

Q: 14 You want to back up the HP Storage Essentials SRM database. Which method is recommended? (Select two.)
A. Shut down the database and copy the files.
B. Use the dbadmin utility to export the database.
C. Use the HP Systems Insight Manager database utility.
D. Enable database archive mode and use RMAN for backup.
E. Database backup is not supported in the HP Storage Essentials SRM environment.
Answer: B, D

Q: 15 John, your customer, is running HP Storage Essentials SRM Standard Edition. He would like to create a zone set for a Brocade switch. What should you recommend to him?
A. Upgrade to Enterprise Edition.
B. Install Brocade Fabric Manager.
C. Purchase additional MAPs for each zone set.
D. Nothing. This is included with the Standard Edition.
Answer: A

Q: 16 Which HP Systems Insight Manager functionality uses the user accounts defined in the global protocol settings?
A. SNMP trap forwarding to a destination
B. SMTP notification from managed systems
C. WBEM communication with managed systems
D. primary reachability checks for managed systems
Answer: C

Q: 17 What is considered a discovery filter in HP Systems Insight Manager?
A. TCP/IP address range specified for discovery
B. a DNS extension specified for selected systems
C. individual systems selected from the discovery list
D. system collections selected from the discovery list
Answer: D

Q: 18 Where must user accounts be created to allow users access to the management server?
A. at the domain server
B. within HP Storage Essentials
C. within HP Systems Insight Manager
D. at the management server user admin tool
Answer: C

Q: 19 You are modifying or creating an HP Systems Insight Manager automatic event handling task. What do you select in addition to the task name, events, systems, and actions?
A. priority
B. protocol
C. time filter
D. start date
Answer: C

Q: 20 What is the procedure to optimize HP Storage Essentials SRM discovery time for an EVA?
A. Add RMItimeout=18000.
B. Modify the noCIMOM=true.
C. Add the EVAenhancedperf=all.
D. Modify the synchronizerNoExtents=all.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved