Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J18 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J18 Sample Questions:

1. What is a physical segment (PSEG) in the Enterprise Virtual Array context?
A. smallest virtual disk space allocated on a disk drive
B. smallest physical disk space allocated on a disk drive
C. disk space containing information about the selected redundancy level of the virtual disk
D. data portion read from or written to a physical disk before the next physical disk is accessed
Answer: B

2. Which EVA base models include loop switches? (Select two.)
A. EVA4100 2C4D
B. EVA6100 2C4D
C. EVA6100 2C6D
D. EVA8100 2C2D
E. EVA8100 2C8D
Answer: C, E

3. You create a Vraid0 LUN in an EVA with 16 disks consisting of two 8-drive RSS sets. What will happen if a single disk fails?
A. The LUN will fail even with an RSS configured.
B. The LUN cannot be configured across two RSS sets.
C. The LUN will continue to operate normally due to the redundancy provided by the RSS sets.
D. The LUN will continue to operate at reduced performance while the RSS sets rebuild the lost data.
Answer: A

4. You are preparing to upgrade an EVA5000 2C6D solution to an EVA6100 2C8D solution in a Windows environment. What must be considered before the installation?
A. New array controllers are 1U higher than old controllers.
B. EVA6100 device switches have a greater installation height.
C. An M5214B enclosure cannot be used with an EVA6100 solution.
D. Different multipath software must be purchased to assure connectivity.
Answer: A

5. Which statement is correct about the allocation policy of snapshots?
A. If one snapshot in a disk group is created using allocation on demand, all snapshots in the same disk group must use allocation on demand.
B. If one snapshot in a virtual disk family is created using allocation on demand, other snapshots in the same virtual disk family can be fully allocated snapshots.
C. If the first snapshot in a virtual disk family is created using the fully allocated method, all subsequent snapshots in the same disk group must be fully allocated.
D. If the first snapshot in a virtual disk family is created using allocation on demand, all subsequent snapshots in the same virtual disk family will use allocation on demand.
Answer: D

6. A Vraid5 virtual disk has been created in a 12-member disk group. What is the result of the loss of one disk?
A. addition of a new Redundant Storage Set
B. reordering of disks in each Redundant Storage Set
C. reduction in the number of Redundant Storage Sets
D. no change in the number of Redundant Storage Sets
Answer: C

7. You have a disk group set to double protection level that contains only Vraid1 virtual disks. What happens when you have the simultaneous loss of two physical disks from different mirrored pairs within the same Redundant Storage Set (RSS)?
A. Vraid1 data migrates to Vraid5.
B. The Vraid1 fails and there is data loss.
C. The Vraid1 data from the failed disks are reconstructed.
D. The Vraid1 virtual disk stays in degraded mode and data is preserved.
Answer: C

8. What happens to the Vraid5 when two disk drives residing in different Redundant Storage Sets go into the Failed State simultaneously? (Select two.)
A. The Vraid5 fails and there is data loss.
B. Data on the remaining disk drives are releveled.
C. The data from the failed disk drives are reconstructed.
D. The two failed drives go into the migrating state to preserve the data.
E. The Vraid5 virtual disk stays in degraded mode and the data are preserved.
Answer: B, C

9. You set the failure protection level for a disk group with same-sized disks on an Enterprise Virtual Array to single. What is the effect?
A. One disk is reserved as spare space.
B. Two disks are reserved as spare space.
C. A two-disk equivalent is reserved as spare space.
D. A one-disk equivalent is reserved as spare space.
Answer: C

10. You set the failure protection level for a disk group with same-sized disks on an Enterprise Virtual Array to double. What is the effect?
A. Two disks are reserved as spare space.
B. Four disks are reserved as spare space.
C. A two-disk equivalent is reserved as spare space.
D. A four-disk equivalent is reserved as spare space.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved