Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J14 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J14 Sample Questions:

1. Which zoning enforcement types do Fibre Channel switches provide to protect against unauthorized access? (Select two.)
A. access authorization
B. port-zoning authentication
C. RADIUS server authentication
D. directory access authorization
E. soft-plus zoning by login authentication
Answer: A, E

2. How many host ports per controller are on the EVA4400 with the embedded Fibre Channel port switch?
A. 4
B. 8
C. 10
D. 12
Answer: C

3. Under ideal operating conditions, what is the maximum supported, long-wave transceiver distance with B or C-Series Switches and 4Gb SFPs?
A. 4km
B. 10km
C. 35km
D. 100km
Answer: B

4. In B-Series virtual fabrics, which feature allows you to access devices in another virtual fabric?
A. Inter-VSAN Routing
B. Inter-Fabric Routing
C. Cross-VSAN Routing
D. Cross-Fabric Routing
Answer: B

5. Which SAN services are provided by the HP StorageWorks 400 Multi-Protocol Router (MPR)? (Select two.)
A. ISL zoning
B. FCIP tunneling
C. IP-IP subnet routing
D. iSCSI-FC translation
E. FC-FC subnet routing
Answer: B, E

6. Where do you find the essential security elements in B-Series Fibre Channel switches running firmware v5.3.x?
A. base Fabric OS
B. Secure Fabric OS
C. ISL Trunking manager
D. switch port web interface
Answer: A

7. What is an advantage of iSCSI when compared to Fibre Channel?
A. less protocol overhead
B. no additional customer knowledge required
C. easily provisioned through HP Storage Essentials SRM
D. existing Ethernet infrastructure can be used to create a SAN
Answer: D

8. John, your customer, has a SAN built on B-Series switches. He calls you because he heard about a new feature which allows him to distribute administrator responsibilities among his staff. After research, what is your recommendation to John?
A. Upgrade to Secure Fabric OS version 5.2.
B. Purchase the Advanced Administration license.
C. Implement Distributed Administration through Fabric Manager.
D. Implement Admin Domains available since Fabric OS version 5.2.
Answer: D

9. Which application can be used to set up network shares and provision iSCSI storage?
A. Brocade Fabric Manager
B. HP Data Protector Express
C. HP CommandView EVA 7.0
D. HP All-in-One Storage Manager
Answer: D

10. A customer is expanding a SAN to 400 switch ports, but has limited rack space. Which single Director switch model is recommended?
A. Cisco MDS 9509 Director
B. Cisco MDS 9513 Director
C. HP StorageWorks 4/500 SAN Director
D. HP StorageWorks 4/256 SAN Director
Answer: B

11. Which SAN switch management tool, previously only available as an embedded version, is now separately available on CD?
A. Emulex EZpilot
B. McData HAFM
C. Cisco Fabric Manager
D. Brocade Fabric Watch
Answer: C

12. Which tool helps you design a SAN that includes HP Blade servers?
A. SANsurfer
B. SAN Visibility
C. SAN Designer
D. Blade Designer
Answer: C

13. A customer wants to replicate data between two sites 200 km apart. Which HP SAN product would you recommend?
A. MPX 100
B. MPX 110
C. MPR 100
D. MPR 110
Answer: B

14. A customer decides on HP c-Class BladeSystem as a corporate standard for servers. You must implement SAN integration of the blades into a very large fabric. The customer is concerned about the maximum switch count. Which interconnects will you recommend? (Select two.)
A. QLogic 4Gb Fabric Switch
B. Cisco MDS 9124e Fabric Switch
C. Emulex 4Gb Advanced SAN Switch
D. HP 4Gb Virtual Connect Fibre Channel Module
E. Brocade 4Gb SAN Switch in Access Gateway mode
Answer: D, E

15. What are benefits of logical fabrics? (Select three.)
A. port count reduction
B. easier administration
C. fabric service isolation
D. increased performance
E. fault propagation minimization
F. device sharing across logical fabrics
Answer: C, E, F

16. Which tool would you use to quickly survey a SAN environment?
A. HP SAN Surveyor
B. HP SAN Designer
C. HP CommandView
D. HP SAN Visibility Tool
Answer: D

17. How can you improve iSCSI host performance in a SAN?
A. Upgrade to CommandView 7.
B.Use NICs with TOE (TCP/IP Offload Engine).
C. Enable NPIV (N_Port ID Virtualization) support.
D. Disable SLP (Service Location Protocol) Service Agent.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved