Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-G11 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-G11 Sample Questions:

1. Which additional members are recommended to be added to the HP SAM Administrator access list? (Select two.)
A. security group
B. service account
C. individual name(s)
D. domain administrator
E. local SAM server administrator
Answer: A, C

2. Which two HP PC Blade Switch features are used to provide redundant network connectivity? (Select two.)
A. Spanning Tree Protocol
B. Link Aggregation Protocol
C. Hot Standby Router Protocol
D. Split Multi-Link Trunk Protocol
E. Virtual Router Redundancy Protocol
Answer: A, B

3. Which version of RGS may CCI users deploy?
A. RHEL 4.0
B. PC Edition
C. Enterprise Edition
D. Windows Vista Edition
Answer: B

4. CCI users are unable to save their documents to a NAS. After checking the Active Directory setup, you verify that all users have been placed in the proper OU, named CCIUsers, and the associated group policy is properly redirecting the users' folders.
However, when any attempt is made to save a document, an Access Denied error is receiveD. Checking the folder that the file should be saved to, you notice one of the NTFS permissions is incorrect, thereby preventing the document from being saveD.
Which of the following permissions would allow CCI users to save their documents?
A. DesktopUsers: Allow List Folder Contents; This folder
B. SYSTEM: Allow Full Control; This folder, subfolders and files
C. Administrators: Allow Full Control; This folder, subfolders and files
D. CCIUsers: Allow Read & Execute; This folder, subfolders and files
Answer: B

5. How does CCI enable Business Continuity for end users? (Select two.)
A. Blade PCs consume only about 25-40 watts per blade; this power savings is a benefit to data center managers responsible for the budget.
B. CCI enables image replacement and rebalancing, so all blade PC users will have the same network performance no matter where they login from.
C. CCI makes full use of the Active Directory schema; therefore, users are always guaranteed to be directed to the same blade PC regardless of what location they login from.
D. CCI uses Microsofts free Remote Desktop Connection (RDC) software, so end users can install it on their personal computer to access their blade PC.
E. CCI blade PCs are distributed, so if power is lost to one enclosure, rack or data center, users can quickly be reallocated to blade PCs in another enclosure, rack, or data center.
Answer: D, E

6. The CCI end users experience can be negatively impacted by network latency. At which point does latency
become typically unacceptable?
A. 1 to 100 ms
B. 100 to 200 ms
C. 200 to 250 ms
D. above 250 ms
Answer: C

7. CCI redefines the traditional networked desktop PC into three tiers. What are those three tiers?
A. network, storage and security
B. access, compute and resource
C. user, administrative and network
D. monitor, motherboard and keyboard
Answer: B

8. Which directory service is fully supported in CCI?
A. Novell eDirectory
B. Microsoft Active Directory (AD)
C. Lightweight Directory Access Protocol (LDAP)
D. HP OpenView Directory Service
Answer: B

9. By design, which benefit does the CCI solution provide over a traditional PC?
A. improved resource security
B. improved off-line experience
C. increased total cost of ownership
D. improved video streaming performance
Answer: A

10. In the CCI solution, what types of data travels between the client access device and the blade PC? (Select two.)
A. encrypted keyboard and mouse input
B. hardware-encrypted streaming media
C. compressed screen images and audio
D. raw screen images and bi-directional audio
E. application streaming with interactive content
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved