Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-E01 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-E01 Sample Questions:

1. Which HP solution enables customers to have extra compute resources and pay for them as they are activated?
A. eCare
B. Rent-On-Demand
C. iCAP (Instant Capacity)
D. PPF (Pay per Forecast)
Answer: C

2. What is the maximum number of processor cores supported for the HP Integrity rx6600 server?
A. 4
B. 8
C. 16
D. 32
Answer: B

3. Which Unified Infrastructure Management (UIM) ProLiant Essentials Value Pack helps customers keep their operating system updated and offers recommendations about security best practices?
A. Performance Management Pack
B. Virtual Machine Management Pack
C. Intelligent Networking Management Pack
D. Vulnerability and Patch Management Pack
Answer: D

4. Which HP Integrity server supports a maximum of four hard partitions (nPars)?
A. rx4640
B. rx6600
C. rx7640
D. rx8640
Answer: D

5. What is the maximum number of hard partitions (nPars) supported for an rx7640 server configuration?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: A

6. An rx7640 server has two single-cell hard partitions. Each partition has four dual-core processor modules. What is the maximum number of virtual partitions (vPars) that can be configured?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: D

7. What information is contained in the HP Product Bulletin?
A. complete list of Care Packs
B. technical information on HP products
C. performance sizing information for HP products
D. performance benchmark information on HP products
Answer: B

8. What three pieces of information can be found in the HP Product Bulletin? (Select three.)
A. product features
B. HP inventory for the product
C. relative sizing and performance
D. generic configuration information
E. information for end-of-life products
Answer: A, D, E

9. How many cluster nodes are supported by HP in an OpenVMS Cluster system?
A. 32
B. 64
C. 96
D. 128
Answer: C

10. Which tool contains information about recently announced products?
A. HP PartSurfer
B. HP Product Bulletin
C. HP Product Information Tool
D. HP Performance Quick Reference Tool
Answer: B

11. Which resource can you use to find the BTU rating for an Integrity Server?
A. HP Product OneStop
B. HP Product Information Tool
C. HP SalesBUILDER for Windows
D. HP ActiveAnswers Integrity Sizer Tool
Answer: C

12. Which tool contains a graphical system diagram that can be used for the solution implementation?
A. ActiveAnswer
B. Product Bulletin
C. StorageWorks Sizing Tool
D. SalesBUILDER for Windows
Answer: D

13. What is the minimum number of Fibre Channel SAN switches required for a high-availability HP StorageWorks EVA8000 solution?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 8
Answer: B

14. Which resource contains weight and electrical characteristics for a system that you are planning to install?
A. ActiveAnswer
B. Product Bulletin
C. Packing and Shipping Guide
D. Performance Quick Reference Tool (PQRT)
Answer: B

15. What are two customer benefits of using HP System Insight Manager and HP Software together? (Select two.)
A. faster data restore
B. root-cause analysis
C. faster problem resolution
D. active archiving and data mining
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved