Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-D12 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-D12 Sample Questions:

Q: 1
What can be accomplished using HP logical server functionality? (Select two.)
A. An unlimited number of virtual logical servers can be sent concurrently to hypervisors for provisioning.
B. An unlimited number of physical logical servers can be sent concurrently to hypervisors for provisioning.
C. Logical servers can be managed through the easy-to-use Virtual Connect interface.
D. Logical servers can be easily applied to a physical server blade or to virtual machines.
E. Deactivated logical servers can be stored in templates until they are needed again.
Answer: D,E

Q: 2
The latest version of Insight Dynamics includes which enhancements to the capacity planning functionality?
A. agentless UNIX data collection
B. enhanced Create Capacity wizard
C. clock-speed processor scaling
D. quick automatic power calibration
Answer: D

Q: 3
What is the main enhancement to Insight Dynamics – VSE for Integrity over the previous VSE suite?
A. new virtualization management tools
B. the ability to provision the infrastructure
C. workload management through the global Workload Manager
D. soft partitioning support through HP Integrity Virtual Machines
Answer: B

Q: 4
How does HP Insight Dynamics for PorLiant collect capacity planning information for ProLiant and Integrity servers running Linux?
A. through agentless data collection
B. through Insight and VSE Agents
C. though Utilization Provider Agents
D. through Management Information Bases (MIBs) installed in HP SIM
Answer: A

Q: 5
Industry analysts report that businesses are scaling back the research and development efforts that lead to innovation. What are two reasons cited as the cause of this trend? (Select two.)
A. aversion to risks while marketing new technology
B. cost of lost time, effort, and opportunity
C. lack of trained personnel
D. unpredictable business cycles
E. limited access to capital investors
Answer: B,D

Q: 6
Which Insight Dynamics feature enables a customer to maximize the efficiency of the workloads in their test and development environment?
A. Capacity Advisor
B. Consolidation Candidate Report
C. ROI calculator
D. Five-star ratings
Answer: D

Q: 7
Click the Exhibit button.
(Exhibit is not available in this demo)
The component technologies of which aspect of the HP Converged Infrastructure are illustrated in the exhibit?
A. Infrastructure Operating Environment
B. FlexFabric
C. Data Center Smart Grid
D. virtual resource pools
Answer: C

Q: 8
Click the Exhibit button.
(Exhibit is not available in this demo)
What is the minimum headroom available for the single workload allocated to the system in bay 5 shown in the exhibit?
A. 25%
B. 50%
C. 75%
D. 90%
Answer: C

Q: 9
Which HP technology enables you to measure, cap, and regulate power within a server infrastructure?
A. Virtual Connect
B. Energy Efficiency
C. Smart Solver
D. Thermal Logic
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved