Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-D11 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-D11 Sample Questions:

Q: 1
What is the benefit of the HP Converged Infrastructure Proof of Concept Consulting Service?
A. mitigates risk during infrastructure transformation
B. permanently improves a customer organization’s productivity, continuity of service and adaptability
C. accelerates the launch of a customer’s business initiatives
D. helps customers understand the benefits of delivering business services on a shared infrastructure
Answer: D

Q: 2
A customer is interested in the capabilities around the HP BladeSystem Matrix and its capabilities in customer-specific scenarios.
Which Converged Infrastructure Service should you offer?
A. Demo Workshop
B. Planning Workshop
C. Visioning Workshop
D. Proof of Concept
Answer: D

Q: 3
Which server hardware abstraction (software-layer) emulates the system hardware and provides the guest OS the illusion of a standard physical server with well-defined hardware devices?
A. CPU binary translation
B. hardware-assisted virtualization
C. paravirtulization
D. kernel-layer abstraction
Answer: A

Q: 4
A customer has a requirement for SyncMirror, Virtual Disk, and Data Migration on their SVSP.
Which SVSP software product allows them to perform these tasks?
A. Thin Provisioning
B. Continuous Access
C. Business Copy
D. Volume Manager
Answer: D

Q: 5
Which HP Converged Infrastructure Consulting Service includes a gap analysis?
A. HP Converged Infrastructure Visioning Workshop
B. HP Converged Infrastructure Planning and Roadmap Service
C. HP Converged Infrastructure Design and Implementation Servive
D. HP Converged Infrastructure Proof of Concept
Answer: B

Q: 6
What does the Configuration Details sheet in the VMware ESX Sizing Tool provide? (Select two.)
A. power consumption statistics
B. number of virtual machines created
C. SAN consumption statistics
D. server room dimensions
E. VMwarE ESX version
Answer: A, C

Q: 7
A customer needs a hypervisor solution integrated in ProLiant platforms. Which hypervisors are recommended to quickly set up and manage virtual machines? (Select two.)
A. XenServer
B. VMware vSphere4
C. VMware Server
D. VMware ESXi
E. XenDesktop
Answer: A, D

Q: 8
Which utility does HP Virtualization Assessment Services use to assist customers through an IT consolidation?
A. VMware Capacity Planner
B. HP Sizer for Microsoft Hyper-V 20008 R2
C. Insight Control Performance Management
D. Insight Dynamics Capacity Planning
Answer: A

Q: 9
Your customer uses high-end modeling software and needs to use monitors of different sizes with an HP blade workstation. Which product allows this?
A. VMware VMciew
B. Citrix MPS
C. Microsoft RDP
D. HP RGS
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved