Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-D06 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-D06 Sample Questions:

1. A customer has a Central Management Server (CMS) running Insight Manager 7. What must be done to proceed with the installation of HP Insight Dynamics - VSE?
A. Upgrade to Rapid Deployment Pack 3.7 or later.
B. Install Virtual Connect Enterprise Manager (VCEM).
C. Upgrade the server to HP Systems Insight Manager 5.3 or later.
D. Nothing more needs to be done. The installation can proceed without modification.
Answer: C

2. What must you do to prepare the ports before stacking Virtual Connect Ethernet Modules?
A. You must define the root port.
B. You must designate a port as a stacking port.
C. You must define upstream and downstream neighbors.
D. You do not need to do anything because configuration is automatic.
Answer: D

3. Which statement is true about full virtualization?
A. It can be implemented completely only by using virtualization software.
B. It can be implemented only by using virtualization software with HP Integrity VT processor assistance.C.It can be implemented completely either with virtualization software or with processor virtualization assistance (AMD-V, Intel VT-x).
D. It is implemented in most operating systems at a basic level and special features require virtualization software assistance.
Answer: C

4. Which key components are used to build a Virtual Connect infrastructure? (Select three.)
A. Virtual Connect Supervisor
B. Virtual Connect Ethernet modules
C. Virtual Connect Pass Thru modules
D. Virtual Connect Manager
E. Virtual Connect Switch Manager
F. Virtual Connect Fibre Channel modules
Answer: BDF

5. What must be done in order to configure Virtual Connect and enclosure bay IP addressing (EBIPA) correctly? (Select two.)
A. The Onboard Administrator and all Virtual Connect modules must be in the same IP subnet.
B. The Onboard Administrator must be in an IP subnet different from that where all Virtual Connect modules reside.
C. Virtual Connect Ethernet modules and Virtual Connect Fibre Channel modules must be in different IP subnets.
D. The Onboard Administrator IP address must be set properly before changing the IP addresses of the Virtual Connect modules.
E. The IP addresses of the Virtual Connect modules must be set properly before changing the Onboard Administrator IP address.
Answer: AD

6. How many c-class enclosures are manageable when running HP Virtual Connect Enterprise Manager 1.30 or later?
A. 100
B. 200
C. 400
D. 800
Answer: D

7. How many c-class enclosures are manageable by one Virtual Connect domain when running HP Virtual Connect Enterprise Manager 1.30 or later?
A.1
B. 2
C. 4
D. 8
Answer: C

8. Which access methods are provided by HP Systems Insight Manager? (Select two.)
A. HP Server Management GUI
B. Server Management and Scripting Utility
C. command line interface for local or serial access
D. browser-based GUI
E. command line interface for network access
Answer: DE


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved