Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-D04 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-D04 Sample Questions:

1. A customer recently implemented an HP Integrity rx8640 server running HP-UX 11i v3. The customer needs to deploy multiple operating systems on the same physical server with electrical isolation.
Which HP solution allows the customer to isolate multiple operating systems that are running on a single server?
A. HP-UX 11i Virtual partitions (vPars)
B. HP-UX Secure Resource Partitions (SRP)
C. HP nPartitions (nPars)
D. HP Integrity Virtual Machines (Integrity VM)
Answer: C

2. You are using the HP StorageWorks Sizing Tool to determine the size and licensing options for an HP StorageWorks VLS6600 in a customer environment.
What information do you need from the customer to use this tool?
A. total storage capacity
B. total number of v irtual tape drives
C. total full backup size
D. total number of servers connected
Answer: A

3. Which offline tool should you use to select an HP storage array for a given workload?
A. Site Preparation Utility
B. HP Product Bulletin
C. HP StorageWorks Sizing Tool
D. HP eConfigure Solutions tool
Answer: C

4. How many HP-UX 11i Integrity 4Skt PCL LTU licenses do you need for a four-socket HP Integrity rx6600 server with two 64-bit dual-core Intel Itanium processors installed?
A. 1
B. 2
C. 4
D. 8
Answer: B

5. Which Operating Environments (OE) are available for the HP OpenVMS operating system? (Select two.)
A. Foundation OE
B. Virtual Server OE
C. Base OE
D. Mission Critical OE
E. High Availability OE
Answer: AD

6. What is a supported configuration for a management server running HP StorageWorks Command View EVA?
A. Linux connected over a SAN
B. Linux connected over a WAN/LAN/SAN
C. Windows connected over a WAN/LAN/SAN
D. HP-UX connected over a SAN
Answer: C

7. A customer wants to use HP Instant Capacity on multiple servers, but for high availability reasons, they want to be able to transfer rights to another partition in case of failures. Which Instant Capacity license do t hey need?
A. Instant Capacity for Cell Boards with Memory
B. Global Workload Manager
C. Temporary Instant Capacity for Processors
D. Global Instant Capacity
Answer: D

8. A customer recently purchased and implemented an eight -node cluster consisting of Integrity rx8640 servers running on OpenVMS. Which solution should the customer consider to monitor this infrastructure?
A. HP Virtual Server Environment
B. HP Systems Insight Manager
C. HP Vulnerability and Patch Management
D. HP Insight Power Management
Answer: B

9. What is a key feature of HP PolyServe software?
A. The implementation is scalable u p to 18 servers.
B. C lients connect to dedicated servers.
C. All filesystems are available to all servers.
D. E ach server is backed up individually.
Answer: C

10. What is a key function of Business Intelligence solutions offered by HP?
A. create ROI calculations
B. validate industry- specific best practices
C. facilitate fast, informed decisions
D. optimize database structures
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved