Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-D01 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-D01 Sample Questions:

1. Which information do you need from the customer to use the HP StorageWorks Sizing Tool to size a data protection solution?
A. total storage capacity, number of servers, and file system type
B. total storage usage, data read:write ratio, and file cache hit rate
C. server workload ratio, transactions per second (tps), and file system type
D. total backup time, percentage of data change, and storage network (SAN) performance
Answer: D

2. During a site survey, you must identify the scalability of an existing rx6600 server. What is the maximum number of processor modules supported for the HP Integrity rx6600 Server?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: B

3. Which tool contains detailed technical information about retired HP products?
A. HP PartSurfer
B. HP Product Bulletin
C. HP Product Information Tool
D. HP Performance Quick Reference Tool
Answer: B

4. You must verify the supported connectivity between a server platform and an HP StorageWorks EVA storage array. You must also determine if additional software or tools are needed to implement the solution.
Which resource provides this information?
A. HP Enterprise Configurator
B. HP SalesBUILDER for Windows
C. HP SAN Design Reference Guide
D. HP StorageWorks Administrator Guide
Answer: C

5. You must verify that the existing data center power and cooling can support 15 units of fully populated, c7000 enclosures. Which resource provides information about heat-generated air flow and power requirements for the enclosures?
A. ActiveAnswers
B. BladeSystem Sizer
C. StorageWorks Sizer
D. SalesBUILDER for Windows
Answer: B

6. Which information is relevant in determining if a customer needs a high-availability solution?
A. criticality of applications
B. type of networking speed
C. type of Fibre Channel speed
D. response time on application support
Answer: A

7. Which information is relevant in determining if a customer needs a business continuity solution?
A. criticality of applications
B. type of networking speed
C. type of Fibre Channel speed
D. response time on application support
Answer: A

8. A customer is interested in implementing the proactive performance capturing and optimization reporting functionality within the HP Insight Control Environment (ICE) suite. Which operating systems are supported? (Select two.)
A. Linux
B. HP-UX
C. Solaris
D. Windows
E. OpenVMS
Answer: A, D

9. When conducting a site survey, which factors are critical to the deployment of several hundred c-Class enclosures? (Select two.)
A. electrical workload
B. shipments to the facility
C. helpdesk response time
D. amount of heat generated
E. fire hazard protection in the facility
Answer: A, D

10. When conducting a site survey, which factors are critical to the deployment of 35 units of rx8640 server complexes? (Select three.)
A. electrical workload
B. helpdesk response time
C. amount of heat generated
D. equipment loading in the facility
E. fire hazard protection in the facility
Answer: A, C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved