Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-A24 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-A24 Sample Questions:

1. Which SCF command is used to show process names related to a TCP/IP process?
A. show process $ZTC0
B. status process $ZTC0
C. listopens process $ZTC0
D. info process $ZTC0, detail
Answer: C

2. Which SCF command displays active TCP/IP sockets in $zb02c?
A. stats subnet $zb02c
B. status device $zb02c
C. status service $zb02c
D. status process $zb02c
Answer: D

3. Which SCF command shows the status of all Expand connections?
A. info line $ncp,detail
B. info line $ncp,lineset
C. status line $ncp,detail
D. info process $ncp,lineset
Answer: D

4. Which utility program will show the network path used to access a remote IP address?
A. PING
B. ECHO
C. TRACER
D. PATHCOM
Answer: C

5. In the EMS log, which subsystem identifiers are associated with network communications events? (Select two.)
A. VHS
B. KRN
C. OSM
D. SLSA
E. WANMGR
Answer: D, E

6. How is the SLSA LANMON process created in a four-CPU system?
A. It must be started manually.
B. It is started in CPUs 0 and 1.
C. It is started as a fault-tolerant process.
D. It is started automatically in each processor.
Answer: D

7. Which SCF command shows the state of the X.25 link for $X25P1?
A. stats line $X25P1, detail
B. status line $X25P1, detail
C. status object $X25P1, detail
D. status device $X25P1, detail
Answer: B

8. Which SCF command is used to view Expand network throughput?
A. stats line $LHC565
B. stats path $LHC565
C. trace path $LHC565
D. status path $LHC565
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved