Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-A22 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-A22 Sample Questions:

1. Which utility displays system resource use in block mode and bar graph form?
A. PEEK
B. ViewSys
C. ViewPoint
D. SEEVIEW
Answer: B

2. Which utility provides either a GUI or command line interface for monitoring the availability and performance of NonStop servers and the applications that run on them?
A. OMF
B. ASAP
C. TPDC
D. TPM/Insight
Answer: B

3. What is the tool for collecting performance statistics on a wide variety of system resources in a NonStop server?
A. OMF
B. TCM
C. ASAP
D. MEASURE
Answer: D

4. In the NonStop NS1000 series NSVA architecture, how many logical processors are provided by a single Blade Element?
A. 2
B. 3
C. 1
D. 4
Answer: C

5. In a NonStop NS16000 series system, in which range of Group Numbers are the processor elements located?
A. 100-103
B. 200-203
C. 300-303
D. 400-403
Answer: D

6. Which components can be fond in a NonStop NS16000 series rack? (Select three.)
A. VIO
B. LSU
C. SNDA
D. IOMF2
E. Blade Element
F. maintenance switch
Answer: B, E, F

7. What is the main function of the OSM subsystem?
A. management of tape libraries
B. creation and management of database archives
C. startup and maintenance of NonStop NS-series servers
D. startup and control of transaction processing subsystems
Answer: C

8. In a NonStop NS16000 series server, what is one of the functions of the LSU?
A. disk mirroring
B. memory reintegration
C. system load balancing
D. correcting memory errors
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved