Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-A21 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-A21 Sample Questions:

Q: 1
It was reported that a network outage occurred between 01:00 and 02:00 this morning. Which command would display the general system event messages for that period?
A. EMSDIST TYPE P, COLLECT $0, TEXTOUT [#MYTERM], TIME 01:00, STOP 02:00
B. EMSDIST TYPE P, COLLECT $0, TEXTOUT [#MYTERM], START 01:00, STOP 02:00
C. EMSDIST TYPE P, LOGFILE $SYSTEM.ZSERVICE.ZZSV0100, TEXTOUT [#MYTERM], TIME 01:00, STOP 02:00
D. EMSDIST TYPE P, LOGFILE $SYSTEM.ZSERVICE.ZZSV0100, TEXTOUT [#MYTERM], START 01:00, STOP 02:00
Answer: A

Q: 2
When SAVEABEND files are created, where are they stored?
A. in $SYSTEM.SYSnn
B. in $SYSTEM.SYSTEM
C. in the object file subvolume
D. in the user's default subvolume
Answer: C

Q: 3
What are the primary functions of EMS?
A. to collect and print events
B. to distribute and print events
C. to distribute and show events
D. to collect and distribute events
Answer: D

Q: 4
In which subvolume is the TFDS configuration file (TFDSCONF) located?
A. $oss.ztfds
B. $system.ztfds
C. $dsmscm.ztfds
D. $system.system
Answer: B

Q: 5
Which TACL built-in identifies the path used to execute an object or macro file?
A. #FINDLIST
B. #SHOWLIST
C. #SEARCHLIST
D. #PMSEARCHLIST
Answer: D

Q: 6
To view processor status and reload states, which command is used in TFDSCOM?
A. INFO
B. STATUS
C. REPORT
D. HISTORY
Answer: B

Q: 7
What additional information should accompany a processor dump for a service provider to conduct a proper analysis?
A. CONFAUX, CONFLIST, CONFTEXT, and CUSTFILE
B. CONFLIST, CONFTEXT, USERID, and ZLOGnn subvolume
C. CONFLIST, TSYSCLR, ZLOGnn subvolume, and ZSERVICE subvolume
D. CONFAUX, USERID, ZSERVICE subvolume, and ZSYSCONF.CONFIG
Answer: C

Q: 8
Which subvolume, by default, contains the current EMS log file?
A. $SYSTEM.ZEMS
B. $SYSTEM.ZLOGnn
C. $SYSTEM.SYSTEM
D. $SYSTEM.ZSERVICE
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved