Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-A20 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-A20 Sample Questions:

Q: 1 Which utility is used to set the IP address in the ServerNet switch board?
A. SCF
B. DSM/SCM
C. Low-level Link
D. OSM Service Connection
Answer: C

Q: 2 Which tools are used to evaluate system performance and growth? (Select two.)
A. Measure
B. DSM/TC
C. DSM/SCM
D. OSM Service Connection
E. Tandem Capacity Model (TCM)
Answer: A, E

Q: 3 When upgrading an existing 8-processor DMR system to a 16-processor DMR system, what is the minimum hardware required?
A. one P-Switch
B. two racks
C. four Blade complexes
D. two Blade complexes
Answer: D

Q: 4 Where can you find release-specific fallback information? (Select two.)
A. NonStop eCatalog
B. Total Web Support (TWS)
C. NonStop Technical Library (NTL)
D. Release Version Update (RVU) softdocs
E. Guardian Performance Analyzer (GPA) manual
Answer: C, D

Q: 5 Which SCF command changes the daylight savings time algorithm?
A. alter subsys $zexp,daylight_savings_time table
B. alter subsys $zzkrn,daylight_savings_time table
C. alter process $zzkrn,daylight_savings_time table
D. alter process $zosm,daylight_savings_time table
Answer: B

Q: 6 Which precautions should be taken before shutting down an NS-series server? (Select two.)
A. Perform a DCOM.
B. Identify current SYSnn.
C. Capture an SCF Snapshot.
D. Execute a SETTIME command.
E. Perform an SCF SAVE CONFIGURATION.
Answer: B, E

Q: 7 How is Instant Support Enterprise Edition (ISEE) used on NS-series systems? (Select two.)
A. for accessing Scout
B. for sending outbound messages
C. for sending CPU dump files automatically
D. for collecting server configuration modifications
E. for receiving inbound GMCSC support activities
Answer: B, E

Q: 8 Which cable type connects a NonStop NS16000 system to a 6770 ServerNet Cluster switch?
A. ECL adapter cable
B. multimode fiber optic
C. single-mode fiber optic
D. ServerNet adapter cable
Answer: C

Q: 9 Which statement is true regarding an ESD protection kit?
A. It discharges EMF to ground.
B. It connects to any AC power source.
C. It protects people against electrical discharge.
D. It protects components against electrostatic discharge.
Answer: D

Q: 10 What input power do NonStop NS16000 Carrier Grade systems require?
A. a single -48 V DC source
B. two separate -48 V DC sources
C. 3-phase 208 V AC, 20 amp source
D. a single-phase 120 V AC, 15 amp source
Answer: B

Q: 11 What is the maximum acceptable RMS voltage measured between neutral and ground for powering NonStop NS-series systems?
A. 1
B. 3
C. 5
D. 6
Answer: B

Q: 12 What is the maximum allowable length of an MMF cable between a VIO enclosure and a Fibre Channel Disk Module?
A. 25 meters (82 feet)
B. 80 meters (262 feet)
C. 250 meters (820 feet)
D. 400 meters (1312 feet)
Answer: C

Q: 13 What is used to replace a SWAN/SWAN2 concentrator?
A. SCF
B. SP Tool
C. WAN Wizard PRO
D. OSM replace action
Answer: A

Q: 14 Which component has a specific Check if Safe to Replace OSM action?
A. NonStop Blade Element (NSBE)
B. Gigabit ServerNet Adapter (G4SA)
C. Logical Synchronization Unit (LSU)
D. Fibre Channel Disk Module (FCDM)
Answer: A

Q: 15 Which SCF command identifies the location of any disks in a problem state?
A. status disk $*,bad
B. stats disk $*,down
C. control disk $*,sel bad
D. info disk $*,sel not started
Answer: D

Q: 16 Using the HP naming convention, identify the G4SA group, module, slot and port number of LIF L11025D.
A. GRP-11, MOD-0, SLOT-25, PORT-D
B. GRP-1, MOD-10, SLOT-25, PORT-D
C. GRP-110, MOD-2,SLOT-5, PORT-D
D. GRP-11, MOD-02, SLOT-5, PORT-D
Answer: C

Q: 17 Which statement is true when replacing a power supply in a DDE online?
A. There are no specific considerations.
B. During the replacement both FANs are stopped.
C. The corresponding FC-AL module A or B must be powered off.
D. The replacement must be done within 7 minutes.
Answer: D

Q: 18 After replacing a FC disk of the $SYSTEM volume with a spare disk, what is the next action you should take?
A. Initialize the replaced FC disk.
B. Save a new system configuration in SCF.
C. Use the OSM action "Spin Up" on the replaced disk.
D. Restart the OSM kernel process $ZZKRN.#OSM-CIMOM.
Answer: A

Q: 19 Which process must be stopped to disable automatic sector sparing for disks?
A. $zzsto
B. $zrd9
C. $zm00
D. $zass
Answer: B

Q: 20 Which component allows a fan to be replaced without powering off the unit?
A. VIO
B. LSU
C. Blade Element
D. NonStop Blade Element
Answer: A

Q: 21 Which products can be used with OSM on the system console to configure dial-out functionality? (Select two.)
A. HP ISEE
B. Notification Director
C. Microsoft NetMeeting
D. HP Virtual Classroom
E. Microsoft Remote Desktop
Answer: A, B

Q: 22 What is the impact on the system when replacing a LSU Optical Adapter (LOA)?
A. The corresponding CPU goes down.
B. With a TMR, the corresponding CPU will runs only in duplex mode.
C. The corresponding voter logic must be reset after the replacement.
D. The corresponding CPU loses connection on either the X or Y fabric.
Answer: A

Q: 23 Which NonStop eServices application allows creation and tracking of support cases?
A. NonStop Direct
B. ExpressNotice
C. Total Web Support
D. Scout for NonStop Servers
Answer: C

Q: 24 To display all of the Fiber Channel Disks installed on the system along with their path states, which step(s) must be taken from the OSM Service Connection?
A. Select the Logical Status icon and then click on the FC Disk resource type.
B. Click the Display icon and then choose the Attributes menu selection.
C. Click the Summary icon and then choose the Connection Status menu selection.
D. Click the Tools icon and then choose the Physical Configuration Tool menu selection.
Answer: A

Q: 25 Which OSM Service Connection menu sequence displays a list of all components experiencing abnormal conditions?
A. Display -->Alarms
B. Summary -->Problem
C. Tools -->Event Viewer
D. Display -->Resource Views
Answer: B

Q: 26 The subnet mask for the dedicated service LAN is 255.255.255.0 and there are already 78 IP addresses assigned. How many additional NS-series system consoles can be connected to that system?
A. 1
B. 2
C. 50
D. 176
Answer: D

Q: 27 Which SCF command configures power-fail support for a one-hour wait time before shutdown?
A. ALTER PROCESS $ZZKRN.#OSM, POWERFAIL_DELAY_TIME 3600
B. ALTER SUBSYS $ZZKRN, POWERFAIL_DELAY_TIME 60
C. ALTER PROCESS $ZZKRN.#OSM, POWERFAIL_DELAY_TIME 60
D. ALTER SUBSYS $ZZKRN, POWERFAIL_DELAY_TIME 3600
Answer: D

Q: 28 Which SCF command enables automatic configuration and starting of disk drives?
A. alter config $zzsto, autoconfig on, autostart on
B. alter device $zzsto, autoconfig on, autostart on
C. alter subsys $zzsto, autoconfig on, autostart on
D. alter process $zzsto, autoconfig on, autostart on
Answer: C

Q: 29 Which SCF command allows a G4SA interface to send frames greater than an MTU size of 1514?
A. alter PIF E11025.0.A,MTUSIZE JUMBO
B. alter PIF E11025.0.A,JUMBOFRAME ON
C. alter ADAPTER E11025,MTUSIZE JUMBO
D. alter ADAPTER E11025,JUMBOFRAME ON
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved