Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-A17 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-A17 Sample Questions:

Q: 1 Which tool can be used to force a reboot of a SWAN/SWAN 2 CLIP?
A. WANDUMP
B. WANFBT
C. WANLNCK
D. WANTCB
Answer: B

Q: 2 Which components can you install on the system console using the OSM Installer DVD ? (Select two.)
A. Event Viewer
B. Low Level Link
C. Notification Director
D. Service Connection
Answer: B, C

Q: 3 When replacing a PMF, within how much time must the power cable be reconnected?
A. 15 seconds
B. 20 seconds
C. 25 seconds
D. 30 seconds
Answer: C

Q: 4 What is used to replace a SWAN/SWAN2 concentrator?
A. WAN Wizard PRO
B. Guided Procedures
C. SCF
D. SP Tool
Answer: C

Q: 5 The SP Tool has identified a faulty X fabric cable between enclosure 1 and enclosure 3. Which connector on the SEB in enclosure 1 is affected?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

Q: 6 Using the HP suggested naming convention, identify the G4SA group, module, slot and port number of LIF L112E.
A. GRP-11, MOD-2, SLOT-2, PORT-E
B. GRP-112, MOD-2, SLOT-2, PORT-E
C. GRP-11, MOD-2,SLOT-2, PORT-A
D. GRP-112, MOD-2, SLOT-2, PORT-A
Answer: C

Q: 7 Which action is required before replacing an X Fabric fiber-optic cable between MSEB and Switch-to-Node ports?
A. Verify that internal Y fabric for all other nodes are fully operational.
B. Verify that external Y fabric for all other nodes are fully operational.
C. Verify that both internal and external Y fabric for all other nodes are fully operational.
D. Verify that both external X and Y fabric for all other nodes are fully operational.
Answer: C

Q: 8 Which preventive maintenance tasks are performed on an S-series server? (Select two.)
A. testing the fiber optic cables
B. cleaning tape drives regularly
C. running diagnostics on all devices
D. dusting or cleaning enclosures as needed
E. running traces on all communication lines
Answer: B, D

Q: 9 To display all of the Fiber Channel Disks installed on the system along with their path states, what step(s) must be taken from the OSM Service Connection?
A. Click the Logical Status icon, logon using the pop-up window, and then click on the FC Disk resource type.
B. Click the Display icon and then choose the Attributes menu selection.
C. Click the Summary icon and then choose the Connection Status menu selection.
D. Click the Tools icon and then choose the Physical Configuration Tool menu selection.
Answer: A

Q: 10 To view the entire hardware inventory of the system, what steps must be taken?
A. Select the system item in the hierarchical view, and then use the display Menu attributes item.
B. Right-click on the system item in the hierarchical view, and then select the httributes sub-menu item.
C. Double-click on the system item in the hierarchical view.
D. Select the system item in the hierarchical view, and then change the view from physical to nventory.
Answer: D

Q: 11 Which parameters may be used to initiate a search in the TSM/OSM Event Viewer?
A. time frame, node number, system number
B. time frame, cluster number, SYSnn
C. time frame, system name, timezone offset
D. time frame, source, subsystem
Answer: D

Q: 12 Which utility displays the network route between the user's host and a remote host?
A. PING
B. trace
C. tracer
D. ptrace
Answer: C

Q: 13 What can be used to test a tape drive while troubleshooting a NonStop S-series system? (Select two.)
A. SP Tool
B. TFDS
C. backup/restore
D. tapecom
E. OSM Service Connection
Answer: C, E

Q: 14 Where can Automatic Data Collection be enabled?
A. TACL
B. SCF
C. OSM Service Connection
D. OSM Low Level Link
Answer: C

Q: 15 Which OSM file is needed for analysis of a Hardware Error Freeze (HEF) on an S-series system?
A. ZZPSnnnn
B. ZZAAnnnn
C. ZZSAnnnn
D. CONFxxyy
Answer: A

Q: 16 Which object in OSM Service Connection displays enclosure voltages?
A. PMF
B. PMCU
C. processor
D. power supply
Answer: A

Q: 17 If you suspect a problem with a disk adapter, which subsystems in OSM Event Viewer should you select to view applicable events? (Select two.)
A. SMD
B. SLSA
C. STORAGE
D. IPC
E. CPU
Answer: A, C

Q: 18 An eight-processor system has all processors down with software halts. A tape drive is connected to the PMF 1.1.50. Which processors can be dumped to tape?
A. Even numbered processors only.
B. Odd numbered processors only.
C. Processors 0 and 1 only.
D. All eight processors in the node.
Answer: D

Q: 19 On a system where all processors are halted, which adapter locations can be specified to perform a tape dump? (Select two.)
A. PMF 1,1,50
B. PMF 2,1,50
C. PMF 1,1,55
D. PMF 11,1,50
E. SNDA 1,1,51
Answer: A, C

Q: 20 What are the three types of HotStuff messages?
A. general, OPN, SPR recall and withdrawal
B. general, release highlights, SPR recall and withdrawal
C. release highlights, OPN, SPR recall and withdrawal
D. general, OPN, release highlights
Answer: A

Q: 21 Which file should be modified to re-configure the start time of the periodic power scrub?
A. $SYSTEM.ZSERVICE.OSMCONF
B. C:\ZSUPPORT\OSM.INI on the NonStop System Console (NSC)
C. C:\ZSERVICE\OSM.INI (NSC)
D. $SYSTEM.ZSSUPPORT.OSMCONF
Answer: A

Q: 22 Which SCF command verifies suspected CRC errors on an ATM line?
A. STATUS LINE
B. STATUS PVC
C. STATS LINE
D. STATS PVC
Answer: C

Q: 23 There are event messages showing a number of sector checksum errors on a disk drive. Which OSM test confirms the problem?
A. test verify checksum
B. validate checksum
C. clear checksum data
D. checksum responsive test
Answer: B

Q: 24 In a list of dump files, which TFDS command can be used to include additional files to be backed up?
A. CONFIG
B. AUTODUMP
C. BACKUP
D. ACQUIREFILES
Answer: D

Q: 25 The air conditioning in the datacenter has failed. Where can the server's internal system temperature be monitored?
A. Measure
B. SCF Kernel subsystem
C. OSM Service Connection
D. Low Level Link application
Answer: C

Q: 26 Which SCF command displays router information on a ServerNet Cluster switch?
A. DUMP SWITCH
B. INFO SWITCH
C. STATUS CONN
D. STATUS SWITCH
Answer: D

Q: 27 What is the symbolic name for the TFDS process?
A. $TFDS
B. $ZZKRN.#TFDS
C. $ZDMP
D. $ZZKRN.#ZDMP
Answer: B

Q: 28 Which resource displays HotStuff and support note information?
A. Web ViewPoint
B. Scout for NonStop Server
C. Total Web Support (TWS)
D. Knowledgebase for NonStop Support (KBNS)
Answer: B

Q: 29 What is the purpose of the redundant power scrub test?
A. to verify the presence of two AC power sources
B. to test for battery ride-through time capacity
C. to verify that CRUs can handle power loss on one power rail
D. to verify that every enclosure has a redundant AC power source
Answer: C

Q: 30 Which SCF command can be used to find the firmware version procedure running on a SWAN CLIP?
A. SCF Info Path
B. SCF Info Task
C. SCF Info Server
D. SCF Info Adapter
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved