Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-A16 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-A16 Sample Questions:

Q: 1 Which parameter follows the RDFCOM command for opening a specific RDF environment?
A. process name
B. extractor name
C. control subvolume name
D. primary system node name
Answer: C

Q: 2 When monitoring TMF in a production environment, what is critical to normal operations?
A. transaction rate
B. audit trail usage
C. disk usage information
D. audit trail dump information
Answer: B

Q: 3 Which tools are used by an operator to monitor processor load-balancing in real time? (Select two.)
A. GPA
B. PEEK
C. Measure
D. Web ViewPoint
E. VIEWSYS
Answer: D, E

Q: 4 Which command is used to determine if the cartridge loaded on $TAPE0 is a 36-track cartridge?
A. TAPECOM STATUS $TAPE0
B. MEDIACOM INFO MEDIADEFS
C. SCF INFO TAPE $TAPE0, DETAIL
D. SCF STATUS TAPE $TAPE0, DETAIL
Answer: D

Q: 5 What does the presence of a ZZSA file imply?
A. The process has failed.
B. The SQL cursor has failed.
C. The Pathway server has stopped.
D. The TMF process was suspended.
Answer: A

Q: 6 Which command is used to determine the MAC address of an ATM adapter?
A. SCF INFO SAC $<AM1>
B. SCF INFO LINE $<AM1>
C. SCF INFO SUBSYS $ZZATM
D. SCF INFO ADAPTER $<AM1>
Answer: B

Q: 7 Which SCF STATUS command is used to determine the status of all ServerNet cluster-connected systems?
A. SUBNET $ZZSCL
B. SUBSYS $ZZSCL
C. PROCESS $ZZSCL
D. SERVERNET $ZZSCL
Answer: A

Q: 8 What does "DORMANT" state for a Spooler print process indicate?
A. This process is in an error state.
B. No print process has been configured.
C. This print process has not been started.
D. There are no jobs to be printed on the device configured for this process.
Answer: D

Q: 9 Which file must be modified to allow disk volume $DATA1 to store OSS files?
A. zposfset
B. zposserv
C. zposparm
D. Storage-pool
Answer: D

Q: 10 Which utility is used to determine the state of an OSS subsystem process?
A. SCF
B. OSH
C. INSPECT
D. SYSINFO
Answer: A

Q: 11 There is a problem reported for a disk drive on a system that is not configured for dial-out. How do you determine if an alarm file has been created for this incident?
A. Search the alarm file in the directory of TSM client software.
B. Search the alarm file in the $SYSTEM.SYS<nn> subvolume.
C. Search the scanstring file in the $SYSTEM.ZTSM subvolume.
D. Search the alarm file in the $SYSTEM.ZSERVICE subvolume.
Answer: D

Q: 12 Which wait condition is indicated in the Pathmon WAIT status LOCK?
A. Linkmon is waiting for a locked server.
B. The server is waiting for a locked requester.
C. Pathmon is waiting for the LINKMON to release a link.
D. The request is waiting for a locked object.
Answer: D

Q: 13 Which report format must be used in MEASURE for subsequent examination by GPA or ENFORM?
A. BRIEF
B. NORMAL
C. RELATIONAL
D. STRUCTURED
Answer: D

Q: 14 How would you determine the preferred path between \node1 and \node2 in an EXPAND network?
A. SCF INFO PATH $<expand-path-name,DETAIL
B. SCF PROBE PROCESS $NCP, AT \node1, TO \node2
C. SCF INFO PROCESS $NCP, NETMAP, AT \node1,TO \node2
D. SCF STATS PROCESS $NCP, NETFLOW, AT \node1,TO \node2
Answer: C

Q: 15 Which single SCF command is used to get information for OSI/TS and its underlying subsystems?
A. STATUS SU
B. CHECK SU
C. STATUS LINE
D. STATUS PROCESS
Answer: B

Q: 16 Which utility reports doubly allocated file extents?
A. SCF
B. SQLCI
C. DSAP
D. DCOM
Answer: C

Q: 17 Which PATHCOM command helps to determine if the numstatic parameter for a Pathway server class should be increased?
A. SHOW SERVER
B. DISPLAY SERVER <name>
C. STATUS SERVER <name>
D. STATS SERVER <name>
Answer: D

Q: 18 An EXPAND line reports an ERROR 124. Which SCF command gives additional information to determine the possible cause of the problem?
A. STATUS LINE $<exp1>
B. STATUS LINE $<exp1>, DETAIL
C. INFO PROCESS $NCP, NETMAP
D. INFO PROCESS $NCP, LINESET
Answer: B

Q: 19 Which utility is used to manage the OSS monitor?
A. SCF
B. OSSMON
C. MONMGR
D. OSHCNFG
Answer: A

Q: 20 What is the $ZSMS process?
A. System Monitor
B. Storage Manager
C. Security Manager
D. Safeguard Manager
Answer: B

Q: 21 Which SCF command displays the Logical Circuit Numbers (LCNs) currently in use by the sub-units configured on X25 Line $X25A?
A. NAMES LINE $X25A
B. INFO LINE $X25A, SUB ALL
C. STATUS LINE $X25A, DETAIL
D. STATUS LINE $X25A, SUB ALL
Answer: D

Q: 22 Using Subsystem Control Facility (SCF), how would you determine which LIFs are in use by TCPIPV6?
A. INFO SUBNET $ZZTCP.*
B. NAMES SUBNET $ZZTCP.*
C. LISTOPENS MON $ZZTCP.*
D. INFO SUBNET $<tcp6sam-process>.*
Answer: A

Q: 23 Which ptrace command is used to locate a specific string in a trace file?
A. FIND
B. FILTER
C. SELECT
D. SELMASK
Answer: A

Q: 24 Which option is used to capture the VIEWSYS CPU BUSY rate for a period of time, so that this exact information may be viewed later?
A. VIEWSYS DISPLAY ALL
B. VIEWSYS SCREEN LOG
C. LOG option with 6530 emulation program
D. printscreen option with 6530 emulation program
Answer: B

Q: 25 Which utility is used by TFDSCOM ANALYZE <filename> to process an Incident file?
A. GARTH
B. SNOOP
C. CRUNCH
D. PTRACE
Answer: A

Q: 26 When can the SP Tool be used? (Select two.)
A. when testing disk drives
B. when performing system operations
C. when the operating system is loaded
D. when the operating system is not loaded
E. when performing destructive actions or tests
Answer: C, D

Q: 27 Following PMF CRU replacement you are still getting an Internal ServerNet Fabric alarm. Everything else is OK, but the alarm still will not clear. Which test within the OSM Service Application do you perform to clear this alarm?
A. SP responsive
B. session responsive
C. Ethernet line responsive
D. group connectivity ServerNet path
Answer: D

Q: 28 What does SCF SWITCH ADAPTER do?
A. turns the power off the adapter
B. changes the type of the adapter
C. switches the ServerNet path for the adapter
D. alters all of the device paths to a SAC on the adapter
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved