Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-A08 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-A08 Sample Questions:

1. Which software and utilities are required in the system to use SQL/MP? (Select two.)
A. TS/MP
B. Parallel TCP/IP
C. FastSort software
D. NonStop Java Client
E. SQL conversational interface (SQLCI)
Answer: C, E

2. Which items enable the installation of SQL/MP? (Select two.)
A. Fastptcp
B. a running FTP server
C. NonStop system node name
D. Open System Services (OSS)
E. Transaction Management Facility (TMF)
Answer: C, E

3. Which items are required to run OSS? (Select two.)
A. a DAT tape drive
B. an Ethernet adapter
C. 500MB minimum disk space
D. NonStop UNIX operating system
E. a Fibre Channel ServerNet adapter
Answer: B, C

4. Which process creates and manages the shared memory segment?
A. APPL
B. Queue
C. QIOMON
D. Memory Manager
Answer: C

5. What can be prevented by properly sizing the KMSF subsystem? (Select two.)
A. processor halts
B. disk media errors
C. file system error 43s
D. ServerNet CRC errors
E. process creation errors
Answer: A, E

6. If OSM software does not allow you to perform a tape dump, which action could you perform from a TACL prompt?
A. DUMPALL utility
B. command DUMP^PROCESSOR
C. DUMPTAPE utility to dump to tape
D. RECEIVEDUMP utility to dump to disk
Answer: D

7. What is ExpressNotice used for?
A. to generate problem reports
B. to automate information delivery
C. to notify people of a system outage
D. to request a specific software product
Answer: B

8. Which INSPECT command resumes execution until the calling procedure is reached?
A. step in
B. step to
C. step out
D. step to caller
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved