Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-A03 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-A03 Sample Questions:

1. Which options are available on an rx6600 running HP-UX 11i v2 with a PCI-e backplane and P400 PCI-e RAID controller? (Select two.)
A. RAID 1 only
B. RAID 1, RAID 5, RAID ADG
C. RAID 1, RAID 5, RAID 1+0
D. configuration of RAID sets via the scsimgr command
E. configuration of RAID sets via the Array Configuration Utility (ACU)
Answer: B, E

2. Which LVM command allows dynamic size expansion of LUNs?
A. vgmove
B. vgmodify
C. vgextend
D. vgchange
Answer: B

3. Which benefits do Concurrent Crash Dumps provide to Integrity servers running HP-UX 11i v3? (Select three.)
A. faster crash dump
B. parallel dump units
C. vertical dump units
D. slower crash dump
E. multiple processors
F. no rebooting required
Answer: A, B, E

4. Which volume manager is integrated with the Serviceguard Cluster File System (CFS) for HP-UX?
A. Mirrordisk/UX
B. Veritas Volume Replicator
C. TruCluster Volume Manager
D. Veritas Volume Manager/Cluster Volume Manager
E. Logical Volume Manager/Shared Logical Volume Manager
Answer: D

5. What are the key benefits of the 11i v3 Mass Storage Stack? (Select four.)
A. improved security capabilities
B. dramatic I/O performance improvements
C. simplified management and automatic configuration
D. increased scalability (connect up to 16 million devices)
E. choice of load balancing algorithms for native multi-pathing
F. out-of-the-box support for third party active/passive storage arrays
Answer: B, C, D, E

6. Which Serviceguard Storage Management Suite feature allows you to set policies that segment company data based on various characteristics?
A. Flashsnap
B. Storage Mapping
C. Storage Checkpoints
D. Dynamic Multi-Pathing
E. Dynamic Storage Tiers
Answer: E

7. Which HP-UX 11i v3 command allows SCSI device management and diagnoses?
A. ioinit
B. iofind
C. scsiutil
D. scsimgr
Answer: D

8. Which feature is new to 11i v3 and is only available on Integrity servers?
A. NUMA
B. ccNUMA
C. concurrent dumps
D. single CPU per socket
Answer: C

9. You have expanded an existing LUN in your EVA storage. The LUN belongs to an HP-UX 11i v3 LVM volume group (VG). You want to expand the volume group to reflect the new LUN size. What is the most efficient way to accomplish this?
A. You cannot expand a physical volume when using LVM.
B. Create another physical volume and extend your current VG.
C. Backup, remove, create and restore the data to reflect the new size.
D. Use the vgmodify command to change the physical volume attributes.
Answer: D

10. Which vPar feature is new on HP-UX 11i v3?
A. shared I/O
B. CPU granularity
C. dynamic migration of I/O
D. dynamic migration of memory
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved