Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-A02 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-A02 Sample Questions:

Q: 1 What are the benefits of IPQoS? (Select two.)
A. policy-based bandwidth provisioning
B. automatic configuration of IP interfaces
C. prioritize only inbound network bandwidth
D. prioritize only outbound network bandwidth
E. prioritize both outbound and inbound network bandwidth
Answer: A, D

Q: 2 What are the major advantages of the new Mass Storage Stack of HP-UX 11i v3 compared to previous HP-UX versions? (Select two.)
A. transparent I/O path switch in failure cases
B. Locked Device Special Files to physical hardware path or LUN
C. Agile device files based on LUN world wide ID (WWID) addressing
D. significantly larger number of devices can be connected to a single system
E. moving devices to a different FC switch port does not require manual intervention during LVM configuration
Answer: C, D

Q: 3 What is the first step when creating an NIS Master server?
A. nisinit -a
B. update all ASCII source files
C. /sbin/init.d/ypinit start
D. /sbin/init.d/nis.server start
Answer: B

Q: 4 Which feature allows concurrent access of NFS and CIFS clients on a file without corrupting it?
A. NFS v4
B. Unified File Cache
C. Memory-Mapped Access
D. CIFS File System Module (CFSM)
Answer: D

Q: 5 Which program initially starts rpcbind at boot?
A. /sbin/init.d/net
B. /sbin/init.d/named
C. /sbin/init.d/nfs.core
D. /sbin/init.d/rpcbind
Answer: C

Q: 6 Which feature allows the LDAP-UX client to retrieve user information from LDAP Directory Servers that do not support the posixAccount objectclass (RFC2307)?
A. SASL
B. attribute mapping
C. configuration profile
D. service search descriptors
Answer: B

Q: 7 What is the configuration file for the HP CIFS Server product?
A. /etc/opt/samba/smb.conf
B. /etc/opt/samba/cifs.conf
C. /etc/opt/samba/swat.conf
D. /etc/opt/samba/samba.conf
Answer: A

Q: 8 When a connection is established with inetd for a service, inetd runs the appropriate server specified in the /etc/inetd.conf file and waits for other connections. Which HP-UX application can be used in addition to inetd to verify whether a host or network can execute a service provided in inetd.conf?
A. IPsec
B. IPfilter
C. TCP wrappers
D. Security Advisor
Answer: C

Q: 9 Which command prints out the network routing table?
A. netstat
B. nwmgr
C. ifconfig
D. lanscan
E. lanadmin
Answer: A

Q: 10 Which command uses NTP to keep the local system clock in sync with other nodes on the network?
A. /usr/sbin/ntpsync
B. /usr/sbin/ntpdate
C. /usr/sbin/ntpscan
D. /usr/sbin/ntpd.conf
Answer: B

Q: 11 Which features are supported by the Red Hat Directory Server? (Select three.)
A. ADSI API
B. NTLM authentication
C. multi-master replication
D. replication with Novell eDirectory
E. X.509 certificate based authentication
F. secure communications using SSL/TLS
Answer: C, E, F

Q: 12 Neighbor discovery is a component of which protocol?
A. IPv6
B. ARP
C. OSPF
D. DHCP
Answer: A

Q: 13 Which command talks directly to the sendmail daemon and other SMTP servers to verify connectivity?
A. telnet host 23
B. telnet host 80
C. telnet host 25
D. telnet host 110
Answer: C

Q: 14 Which command performs formatting of binary data generated by nettl?
A. nroff -e
B. netformat -a
C. nettl -l filename
D. netfmt -f filename
Answer: D

Q: 15 On an HP-UX system, an empty cron.deny file exists but there is not a cron.allow file. Who can use cron in this situation?
A. nobody
B. only root
C. everybody
D. only system accounts
Answer: C

Q: 16 What function does the vhand process perform in the HP-UX operating system?
A. reserves swap space when a process is started
B. allocates shared memory for IPC communication
C. deactivates running processes when free memory is too low
D. selects memory pages that have not been recently referenced and copies them out to swap
Answer: D

Q: 17 What is the result of the following command?
find / -atime +14 -size +1000c -exec rm -i {} \;
A. Search for all files more than 14 hours old that are larger than 1000 bytes. Prompt the user to delete each file found that matches the search criteria.
B. Search for all files more than two weeks old that are larger than 10 characters. Prompt the user to delete each file found that matches the search criteria.
C. Search for all files more than two weeks old that are larger than 1000 bytes. Prompt the user to delete each file found that matches the search criteria.
D. Search for all files more than two weeks old that are larger than 1000 characters. Prompt the user to rename each file found that matches the search criteria.
Answer: C

Q: 18 What are the benefits of the Serviceguard Storage Management Suite on HP-UX 11i v3? (Select three.)
A. enables Oracle ASM to run within a file system
B. maintains service levels through the integration with VSE
C. offers tighter integration of Veritas Cluster Server on HP-UX
D. allows for heterogeneous platform support with a single solution
E. enables Oracle RAC customers to get the manageability of a file system
F. provides a single storage management solution to manage all applications
Answer: B, E, F

Q: 19 Which commands create a file with paths to all files named bob and display the files on the screen as they are identified? (Select two.)
A. find / -name bob | tee list
B. find / -name bob | tail -f >list
C. find / -name bob | tail list >list
D. find / -name bob &>list tail -f list
E. find / -name bob >list & tail -f list
Answer: A, E

Q: 20 The execution scripts for rwhod and xntpd are configured in which configuration file?
A. /etc/rc.config.d/netconf
B. /etc/rc.config.d/mailsvrs
C. /etc/rc.config.d/namesvrs
D. /etc/rc.config.d/netdaemons
Answer: D

Q: 21 Which variable holds the number of arguments passed into a function inside of a KSH script?
A. $!
B. $?
C. $#
D. $$
E. $0
Answer: C

Q: 22 You are planning to use 200 VGs in your system. What needs to be done to create the VGs on HP-UX 11i v3?
A. Create the VGs as needed.
B. Change the maxvgs kernel parameter.
C. Change the maxvgs kernel parameter, compile the kernel and reboot.
D. Create the group file using the major number 64 and minor number 0x200000.
Answer: A

Q: 23 The Cluster Manager is responsible for which function?
A. monitoring network connectivity
B. sending and receiving heartbeat packets
C. management and coordination of node membership
D. management of starting, stopping, and relocating packages
Answer: C

Q: 24 What can be used to eliminate "split-brain" syndrome? (Select two.)
A. quorum server
B. cluster lock disk
C. subnet monitoring
D. multiple IP subnets
E. dedicated heartbeats
Answer: A, B

Q: 25 Why is a relocatable IP address beneficial?
A. It can be used for multi-node packages.
B. It can relocate from one IP subnet to another.
C. It can move from one cluster node to another.
D. It can become a stationary IP address automatically.
Answer: C

Q: 26 Which options are available on an rx6600 running HP-UX 11i v2 with a PCI-E backplane and P400 PCI-E RAID controller? (Select two.)
A. RAID 1 only
B. RAID 1, RAID 5, RAID 6
C. RAID 1, RAID 5, RAID 1+0
D. Configuration of RAID sets via the scsimgr command
E. Configuration of RAID sets via the Array Configuration Utility (ACU) utility
Answer: B, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved