Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-A01 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-A01 Sample Questions:

1. What does the linkloop command test?
A. router activity
B. Maximum Transmission Unit (MTU) size
C. MAC address connectivity between network cards
D. loopback address connectivity between network cards
Answer: C

2. Which file contains the information sent in response to a bootp request?
A. /etc/services
B. /etc/bootptab
C. /etc/inetd.conf
D. /etc/bootp.conf
Answer: B

3. Which commands can confirm host name resolution (DNS/Bind) is working correctly?
A. whois
B. uname
C. nsquery
D. hostname
E. gethostbyname
Answer: C

4. What is IP multiplexing on a UNIX host?
A. increasing throughput on the network interface
B. binding the same IP address to multiple network interface
C. binding more than one IP address to a single network interface
D. binding more than one MAC address to a single network interface
Answer: C

5. Which tools have been deprecated with the introduction of the nwmgr command? (Select three.)
A. netstat
B. ifconfig
C. linkloop
D. lanscan
E. lanadmin
Answer: C, D, E

6. How can you enable only NFS version 4 support on HP-UX 11i v3?
A. HP-UX v3 does not support NFSv4.
B. Change the NFSv4 kernel parameter to yes, recompile the kernel and reboot.
C. Using only NFSv4 is not supported; NFSv2 and NFSv3 are always enabled.
D. Set the configuration parameters NFS_SERVER_VERSMIN and NFS_SERVER_VERSMAX to 4.
Answer: D

7. Which NFS server file contains a list of clients that currently have the server's NFS file systems mounted?
A. /etc/fstab
B. /etc/rmtab
C. /etc/nfstab
D. /etc/mnttab
E. /etc/exports
Answer: B

8. What is the length of an IPv4 address?
A. 32 bits
B. 48 bits
C. 64 bits
D. 128 bits
Answer: A

9. What are the major features of IPFilter on HP-UX 11i v3? (Select three.)
A. creates extensive logs
B. supports X.25 Interfaces
C. installed and enabled by default
D. provides a new GUI configuration tool
E. supports Network Address Translation (NAT)
Answer: A, B, E

10. Which command displays Internet to Ethernet address resolution?
A. arp
B. lanscan
C. ifconfig
D. traceroute
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved