Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-921 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-921 Sample Questions:

Q: 1 A customer wants to purchase a second EML 245e library. What must be ordered in addition to the EML 103e base module?
A. redundant power supply
B. EML Command View License
C. EML Secure Manager License
D. EML capacity expansion module
Answer: B

Q: 2 A customer needs a library with a minimum of 120 TB capacity and an expected compression ratio of 1:2. Which libraries most economically meet the customer's needs? (Select two.)
A. EML 103e with LTO3 tape drives
B. EML 245e with LTO2 tape drives
C. EML 245e with LTO3 tape drives
D. EML 442e with LTO2 tape drives
E. EML 442e with LTO3 tape drives
Answer: C, D

Q: 3 A customer needs a throughput of 5 TB/hr with an expected data compression ratio of 2:1. Which library best meets the customer's requirements?
A. EML 103e with LTO3 tape devices
B. EML 245e with LTO 2 tape devices
C. EML 245e with LTO 3 tape devices
D. EML 442e with LTO 3 tape devices
Answer: D

Q: 4 When completing the installation process in an EML E-Series tape library, how can you verify that the Fibre Channel links are functioning correctly?
A. Power cycle the tape library and check the OCP messages.
B. Execute the fcping diagnostic utility from the management station.
C. Issue the diaggetput command from the Command Line Interface.
D. Disconnect and reconnect the cables and check the link indicators.
Answer: D

Q: 5 Compared to an Ultrium 460 tape drive, what is the transfer rate for native data of an Ultrium 960 drive?
A. slightly lower
B. approximately the same
C. more than 2.5 times higher
D. approximately 2 times higher
Answer: C

Q: 6 What are the main considerations when choosing a location for an EML E-Series tape library? (Select three.)
A. floor space
B. room height
C. power requirements
D. lighting requirements
E. grounding requirements
F. distance to disk storage
Answer: A, C, E

Q: 7 What do you check to verify the interface controller configuration in an EML E-Series tape library? (Select three.)
A. host access
B. LAN connection
C. power redundancy
D. robot arm movement
E. Fibre Channel speed setting
F. Fibre Channel connection type
Answer: A, E, F

Q: 8 What is a consideration when using a UPS with an EML E-Series library?
A. The UPS power must last long enough to finish active backup jobs.
B. The load of the UPS should not exceed eighty percent of the UPS marked electrical current rating.
C. The UPS must be connected to the Interface Manager serial connector to allow the UPS to shut down the EML if a power failure occurs.
D. The UPS must be connected to the Interface Controller serial connector to allow the UPS to stop the tape drives if a power failure occurs.
Answer: B

Q: 9 What are the minimum requirements to use the Command View TL graphical user interface (GUI)?
A. interface controller and Command View TL
B. management station and Command View TL
C. interface controller, Command View TL, and GUI client with a supported Web browser
D. management station, Command View TL, and GUI client with a supported Web browser
Answer: D

Q: 10 What is the control path from the host to the robotics controller?
A. from the host directly using SCSI over IP
B. from the host to the Interface Controller using SCSI over Fibre Channel, and from there to the robotics controller, also using SCSI over Fibre Channel
C. from the host to the Interface Controller using SCSI over Fibre Channel, and from there to the robotics controller using SIPP (Simple Internet Protocol Plus) over the internal Ethernet connection.
D. from the host to the Interface Manager using IP over Ethernet, and from there to the robotics controller using SIPP over the internal Ethernet connection
Answer: C

Q: 11 Where can you check if SIPP (Simple Internet Protocol Plus) is running and how it is configured?
A. Service Tab of the library front panel
B. HP Menu of the Interface Controller CLI using a serial connection
C. Status Menu of the Robotics controller CLI using a serial connection
D. Configuration Menu of the Interface Manager CLI using a serial line or telnet
Answer: B

Q: 12 Which type of backup is recommended for data file sizes less than 64 KB?
A. image
B. snapshot
C. file-by-file
D. direct access
Answer: A

Q: 13 Which HP tools can be used to do a backup pretest on the storage array? (Select three.)
A. Perfmon
B. HP TapePerf
C. HP ReadData
D. HP CreateData
E. Library & Tape Tools
F. PAT (Performance Assessment Tool)
Answer: C, E, F

Q: 14 Which statement is correct concerning replacing a failed Ultrium tape drive in an EML E-Series library?
A. The library must be rebooted to recognize the new drive.
B. The library must be powered off before replacing the new drive.
C. The library must be offline with no I/Os going to any other drives.
D. The library automatically recognizes the new drive without rebooting.
Answer: A

Q: 15 Which HP tool is used to measure sequential performance?
A. I/OMeter
B. TapePerf
C. HPReadData
D. Performance Assessment Tool
Answer: D

Q: 16 Which FRU of an EML E-Series tape library comes with a CLI port accessible over serial line for use with a terminal emulation program? (Select two.)
A. front panel
B. robotics controller card
C. interface manager card
D. interface controller card
E. interface manager memory card
Answer: C, D

Q: 17 Which HP tools can be used to measure restore performance? (Select two.)
A. HP TapePerf
B. HP ReadData
C. HP CreateData
D. Library & Tape Tools
E. Performance Assessment Tool
Answer: C, D

Q: 18 When replacing a failed Interface Manager card in an EML E-Series tape library, what must you do to preserve the original configuration information?
A. Print the configuration to file and then restore using ftp.
B. Backup the configuration and then restore it using Command View TL.
C. Move the memory card from the old to the new Interface Manager card.
D. Save the configuration to floppy disk and recover the configuration using the serial Command Line Interface.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved