Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-920 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-920 Sample Questions:

1. Which utility can be used to reconfigure SAN configured libraries?
A. uma
B. devbra
C. sanconf
D. omniupload
Answer: C

2. What could cause an export of a tape within a library to fail?
A. if all drives are busy
B. if the mailslot is full
C. if the robotics is busy
D. if the media is protected
Answer: D

3. Which tool can be used to retrieve debug and log files from various client systems?
A. omnidlc
B. get_info
C. omnicellinfo
D. omnihealthcheck
Answer: A

4. Which command can be used to check if the inet service is up and running on a member of the Data Protector cell?
A. arp -a
B. omnistat
C. omnisv -status
D. telnet <hostname> 5555
Answer: D

5. What is the default Data Protector behavior if you have multiple hard links to the same file?
A. Links are not backed up.
B. The file is backed up only once.
C. Each hard link is backed up as a file.
D. The links are converted to soft links and backed up.
Answer: B

6. After installation, which Data Protector components must be installed manually regardless of the Cell Manager platform? (Select two.)
A. NetWare Agents
B. Windows 2000 Agents
C. Installation Servers
D. Application Agents
E. Solaris Agents
Answer: A, C

7. When performing a manual configuration using the command line, you can create a new logical device by defining it in a temporary file in the devices directory. How is the Media Management database updated with this information?
A. automatically when the device schedule is invoked
B. with the omnidownload command
C. with the omniupload command
D. with the omniupdate command
Answer: C

8. You have just installed an HP-UX client manually and successfully imported the client into your HP-UX Cell Manager. Which file contains the information about the client (agents and versions)?
A. /etc/opt/omni/cell/clients
B. /etc/opt/omni/cell/cell_info
C. /etc/opt/omni/cell/cell_clients
D. /etc/opt/omni/cell/agents
Answer: B

9. Which license type is usually included with the Data Protector CD?
A. Evaluation 30 days
B. Instant On 60 days
C. Evaluation 120 days
D. Permanent
Answer: B

10. What is a prerequisite for the Data Protector Web Reporting functionality?
A. The Web Reporting license must be in installed.
B. The omniweb process must be configured and running.
C. A Web server must be configured and running on the Cell server.
D. Web Reporting must be separately installed on the Cell server.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved