Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-919 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-919 Sample Questions:

Q: 1 What must be considered when migrating the Cell Manager from a PA-RISC to an Integrity system?
A. Reinstall the media agents.
B. The new Cell Server should have the same name.
C. Import the Internal Database (IDB) from tape media.
D. The new Cell Server should have the same IP address.
Answer: D

Q: 2 What must be done to integrate Data Guard on UNIX systems?
A. Install the Data Guard Integration Agent.
B. Start the HP Data Protector Software Inet service as Oracle user.
C. Start RMAN from the HP Data Protector Software admin account.
D. Add the Oracle user to the HP Data Protector Software admin group.
Answer: D

Q: 3 What must be done to migrate the Internal Database (IDB) from a PA-RISC to an Itanium system?
A. omnidbutil
B. omniupdate.pl
C. omnidbcheck
D. omnimigrate.pl
Answer: D

Q: 4 Which operation is unsupported for an Oracle standby database?
A. physical backup
B. backup using the recovery catalog
C. conversion to a standalone database
D. configuration with a primary database
Answer: C

Q: 5 You want to integrate HP Data Protector Software with Oracle-based SAP R/3 on UNIX. Which backup modes can you use? (Select two.)
A. RMAN
B. backint
C. SAPback
D. BRTOOLS
E. BRBACKUP
Answer: A, B

Q: 6 Where must you specify the login credentials with util_oracle8.pl to configure a new Oracle standby database?
A. Oracle database server
B. on each Oracle standby instance
C. HP Data Protector Software Cell Manager
D. database server and the standby systems
Answer: B

Q: 7 For which Oracle database type is the exclusion of single objects from a full backup unsupported?
A. standby database
B. standalone database
C. recovery catalog database
D. multiple-instances database
Answer: A

Q: 8 You are integrating an SAP R/3 backup running on UNIX in HP Data Protector Software. What must be done before using the Oracle online backup functionality?
A. Link HP Data Protector Software library to Oracle.
B. Add sysdba user account to HP Data Protector Software userlist.
C. Replace omnidb command with Oracle version of this command.
D. Add ORACLE_SID variable in HP Data Protector Software global file.
Answer: A

Q: 9 What is the purpose of online migration in ASM (Automated Storage Management)?
A. data movement from disk to disk
B. online replication to a standby database
C. online database backup to tape devices
D. data sharing between different database servers
Answer: A

Q: 10 What is the recommended method to configure HP Data Protector Software version 6.0 Cell Manager after migration from HP-UX 11.x to HP-UX V.11.23?
A. Create a local user account on the Cell Manager, log in to it, and use the Command Line Interface.
B. Create a remote user account on the Cell Manager, connect to it from a remote system and use telnet.
C. Log in to the Cell Manager locally using the root account, and use the HP Data Protector Software graphical user interface.
D. Create a remote user account on the Cell Manager, connect to it from a remote system and use the HP Data Protector Software graphical user interface.
Answer: D

Q: 11 Which HP Data Protector Software command is used to set, retrieve, list or delete SAP R/3 configuration file parameters?
A. util_sap
B. util_cmd
C. sap_conf
D. sapbd_util
Answer: B

Q: 12 You want to integrate an SAP R/3 instance into HP Data Protector Software.
Which command lists all configured SAP R/3 instances on the integrated client?
A. omnisap -APP
B. omnisap -LIST
C. util_sap.exe -LIST
D. util_sap.exe -APP
Answer: D

Q: 13 When using util_sap.exe -CONFIG to configure the SAP R/3 integration in HP-UX, what happens with backint?
A. It is linked to the BR_TOOLS directory.
B. It is copied to the BR_TOOLS directory.
C. It is added into the PATH variable of root.
D. It is patched to the latest supported version.
Answer: A

Q: 14 What is the reason for the Backup Session Manager (BSM) delay after all General Media Agents have finished data transfer during an SAP/R3 backup session?
A. completion of the SAP/R3 database check
B. default time-out value of five minutes for backint processes
C. completion of the log synchronization on the SAP/R3 system
D. Integration Agent synchronization with the Internal Database (IDB)
Answer: B

Q: 15 Which HP Data Protector Software command provides the information required to configure an SAP R/3 integration?
A. sap_init
B. util_sap
C. sap_conf
D. util_sapdb
Answer: B

Q: 16 Which tool can be used to check the HP Data Protector Software components of an SAP R/3 integration?
A. util_sap
B. testbar2
C. omnisap
D. omnidbcheck -sap
Answer: B

Q: 17 Which operation restores files residing in the flash recovery area?
A. restore to a Cell Oracle client
B. direct restore to the flash recovery area
C. RMAN direct flash recovery area restore
D. restore to the standby flash recovery area
Answer: A

Q: 18 What is the purpose of Oracle ASM (Automated Storage Management)?
A. scheduled backup
B. database recovery
C. volume management
D. RMAN catalog maintenance
Answer: C

Q: 19 What is important to remember when you use the HP Data Protector Software GUI for RMAN restore operations?
A. Data Guard mode must be enabled in the GUI.
B. The default restore location cannot be changed.
C. RMAN scripts cannot be edited before they are executed.
D. The media for restore operations must be selected manually.
Answer: C

Q: 20 A customer running Oracle Data Guard in a 24x7 environment is concerned about HP Data Protector Software error management and wants to get an e-mail when an error occurs.
Which error communication method is most suitable?
A. reporting
B. notification
C. event log trigger
D. HP Data Protector Software Oracle Monitor
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved