Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-918 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-918 Sample Questions:

1. How can you collect debug files from distributed Data Protector clients in the environment?
A. Use the omnidlc command.
B. Use the devbra collector.
C. Use the omnitrig process.
D. Use the Web Reporting GUI.
Answer: A

2. Which command checks the Data Protector services, the media management database consistency, and that there is at least one backup of the Data Protector database?
A. omnicheck
B. omnihealth
C. omnidbcheck
D. omnihealthcheck
Answer: D

3. Between which instances is data moved during a disk staging object copy process?
A. Media Agent and Disk Agent
B. Media Agent and Media Agent
C. Backup Session Manager and Disk Agent
D. Backup Session Manager and Media Agent
Answer: B

4. You are not able to configure a changer device on a remote media agent with the Data Protector SSE (Single Server Edition). What can you do to resolve this problem?
A. Configure host access to the LUN.
B. Install the required device driver for the library.
C. Disable the RSM service on the agent system.
D. Upgrade Data Protector to support remote devices.
Answer: D

5. What communication technique is used for disk agent to media agent data transfer if the agents do NOT reside on the same host?
A. RMI over LAN
B. remote agents
C. stream sockets
D. pipe mechanisms
Answer: C

6. What are the three key qualifiers Data Protector uses to identify file system objects in the database? (Select three.)
A. device
B. filenames
C. hostname
D. mountpoint
E. description
F. rawdisk sections
Answer: C, D, E

7. What is a media pool?
A. a collection of media of the same age
B. a logical collection of media that belong together
C. a concept that enables faster backup and restore
D. a physical collection of media that is used by the same device
Answer: B

8. How can you prevent multiple hosts from simultaneously attempting to utilize a device in one Data Protector cell?
A. logical lock
B. device lock
C. lock names
D. physical lock
Answer: C

9. What is the maximum recommended size of a file depot for Windows?
A. 50GB
B. 100GB
C. 200GB
D. 600GB
Answer: A

10. Which Data Protector feature simplifies shared access of several hosts to a physical device?
A. redundant paths
B. multipath devices
C. device locking mechanism
D. multiple device connections
Answer: B

11. The Data Protector Backup Session Manager (BSM) runs on which system or systems in the cell?
A. client only
B. cell manager only
C. client and cell manager
D. dedicated installation server
Answer: B

12. Which Data Protector process controls an active backup session?
A. the DA (disk agent) on the Cell Client
B. the MA (media agent) on the Cell Client
C. the CRS (cell request server) on the Cell Manager
D. the BSM (backup session manager) on the Cell Manager
Answer: D

13. By default, which file is the Data Protector Database recovery file?
A. obdb.dat
B. obrindex.dat
C. obdatafiles.dat
D. obdbrecovery.dat
Answer: B

14. Which media agent program can be used for interactively sending SCSI commands to a tape library?
A. lma
B. bma
C. uma
D. cma
E. mma
Answer: C

15. A tape library with two drives is connected to two hosts (host A and host B) using SCSI. Each host is accessing one drive through a dedicated SCSI connection. Host B also has access to the robotics interface. Which statement is true in this configuration?
A. This configuration is not possible in a SCSI environment because all hosts need physical access to the robotics controller.
B. Host A will need the media agent to control the robotics and perform all library operations for the local drive.
C. Host B will need the media agent to control the robotics and perform all library operations.
D. Both hosts A and B will require a "direct library" configuration to allow shared network control of the robotics.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved