Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-841 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-841 Sample Questions:

Q: 1 What are the three types of fabric zoning on B-series switches? (Choose three.)
A. static zoning
B. software zoning
C. hardware zoning
D. mixmode zoning
E. QuickLoop zoning
Answer: B, C, D

Q: 2 In a single fabric, when multiple paths exist between a host and its storage, which statement is true?
A. The result could be an unstable fabric.
B. Load sharing is automatically set to static.
C. The FSPF protocol determines best route.
D. The path used is determined by port priority.
Answer: C

Q: 3 What is the correct statement about zoning in an interoperable fabric?
A. WWPN zoning is the only allowed method.
B. A mixture of domain ID, port number and WWPN zoning is allowed.
C. Domain ID and port number zoning are the only allowed methods.
D. Zoning is not allowed. The only way to segment a fabric is using the VSAN technology of C-Series switches.
Answer: A

Q: 4 What is the maximum distance per cable segment using 9/125 micron single-mode cable and long wavelength 2 Gb SFPs?
A. 1 km
B. 5 km
C. 10 km
D. 35 km
E. 100 km
Answer: C

Q: 5 What is the internal M-series switch latency of a HP Fibre Channel switch?
A. between 1us and 2us maximum
B. 3us
C. 5us
D. 33us
E. 650us
Answer: A

Q: 6 Three LUNs, sda, sdb and sdc, are connected to a Linux server. You shutdown the server and physically remove sdb. What happens after the server reboots?
A. The LUNs sda and sdc are accessible, LUN sdb is not listed in the device scan.
B. The LUN sda is accessible, LUN sdc is now sdb and accessible using this name.
C. The LUNs sda and sdc are accessible, LUN sdb is listed as offline in the device scan.
D. The LUNs sda and sdc are accessible, LUN sdb is renamed into sdvb simulating a virtual device.
Answer: B

Q: 7 What is a Fibre Channel fabric?
A. one or more switches connected together, sharing the same name and routing table
B. two or more switches connected together, sharing the same name and routing table
C. one or more switches connected together, each having its own independent name and routing table
D. two or more switches connected together, each having its own independent name and routing table
Answer: A

Q: 8 Which three infrastructure components are supported from multiple vendors in an HP Open heterogenous SAN? (Choose three.)
A. hubs
B. switches
C. ATM gateways
D. storage systems
E. operating systems
Answer: B, D, E

Q: 9 Which three operating systems are supported in an HP heterogeneous SAN? (Choose three.)
A. HP NSK
B. IBM AIX
C. IBM OS400
D. Tru64 UNIX
E. Microsoft Windows 2003 Server
Answer: B, D, E

Q: 10 Which software module of HP OpenView Storage Area Manager (SAM) can you use to control the access of a managed host to a managed storage device?
A. Storage Builder
B. Storage Allocater
C. Storage Accountant
D. Storage Node Manager
Answer: B

Q: 11 Which HP SAN Management tool is a highly scalable, Java-based application that manages multiple B-Series switches and fabrics in real-time?
A. HP StorageWorks Fabric Manager
B. Management Appliance Software v2.1
C. HP OpenView Storage Node Manager
D. HP StorageWorks High Availability Fabric Manager (HAFM)
E. HP OpenView Storage Management Appliance III and HP OpenView Storage Management Appliance software v2.1
Answer: A

Q: 12 In Web Tools, which is a valid switch state?
A. down
B. marginal
C. segmented
D. reconfiguring
Answer: A

Q: 13 A customer has multiple disk subsystems in a heterogeneous SAN that includes a mix of Sun and Windows 2003 Servers. Each server currently has its own tape backup device.
Currently, backup requires 16 hours and requires three operators. How can an EBS SAN solution benefit this customer? (Choose two.)
A. It decreases LAN throughput.
B. It simplifies backup management.
C. It better utilizes hardware investment.
D. It allows the concurrent use of all host-based tape drives.
E. One server can better handle all the backup for the LUNs in the SAN.
Answer: B, C

Q: 14 What are HP SAN management strategies? (Choose two.)
A. automated policy based management
B. policy based backup using the storage management appliance
C. automatic performance optimization using sophisticated high performance management agents
D. storage virtualization using in-band management functionality of the storage management appliance
E. simplified, centralized storage management using standardized web based GUIs residing on a storage management appliance
Answer: A, E

Q: 15 What characteristic has the greatest impact on disk performance?
A. bus type
B. drive latency
C. I/O transfer size
D. upgrade from a 1Gb/s HBA to a 2Gb/s HBA
Answer: B

Q: 16 What is throughput?
A. the number of requests processed per second
B. the number of I/O requests satisfied per unit of time
C. the amount of time a device needs to process a request
D. the time a device takes to process a request from issuance to completion
Answer: B

Q: 17 What can you do to minimize communication delays between a host and its storage subsystem?
A. cross couple multiple ISLs
B. ensure there is at least one switch hop
C. connect the two devices to the same switch
D. configure a maximum of four active host ports per ISL
Answer: C

Q: 18 A company is running an application that is READ intensive. They are more concerned with effective READ performance than WRITE performance. They have a limited number of disks so they need to minimize RAID overhead. What type of RAID should they use?
A. RAID 0
B. RAID 1
C. RAID 1+0
D. RAID 5
Answer: D

Q: 19 Which statement applies to trunking on B-Series switches?
A. Oversubsciption is impossible with trunking.
B. If one ISL of a trunk fails, the whole trunk fails.
C. Trunking increases the availability because an I/O is not interrupted, even if the master ISL of a trunk fails.
D. Trunking is more effecient than individual ISLs because it is less probable that congestion will be experienced.
Answer: D

Q: 20 The sum of the wait time (in queues) and the service time is _____.
A. data rate
B. request rate
C. response time
D. utilization time
Answer: C

Q: 21 What is the function of the HBA in an HP heterogeneous SAN?
A. allows a server to communicate with other fabrics
B. allows a server to communicate with other SAN devices
C. provides a direct fiber interconnect between the server and the storage system
D. provides a direct SCSI interconnect between the server and the Fibre Channel switch
Answer: B

Q: 22 What is a purpose of the HP Adaptive Infrastructure?
A. extension of service levels across the enterprise
B. IT environment adaptation to changing business requirements
C. automated management of fixed cost
D. simplified and centralized security managment
Answer: B

Q: 23 Which statement describes the HP Adaptive Infrastructure?
A. It must be specifically designed for one application.
B. It syncronizes business and IT to rapidly respond to new business needs.
C. It is a fixed solution which meets the customer requirements for the next decades.
D. It is a bundle of hardware and management software which meets the requirements of all enterprise customers.
Answer: B

Q: 24 What describes the HP method to implement LUN masking on SAN storage systems?
A. VSAN
B. VersaStor
C. persistant binding
D. SSP (Selective Storage Presentation)
Answer: D

Q: 25 What are benefits of a SAN? (Choose two.)
A. data security
B. serverless backup
C. centralized storage
D. direct connect storage
E. LAN-based data movement
Answer: B, C

Q: 26 What available resource should be referenced to find the latest tested software and hardware in HP supported Enterprise Backup Solutions?
A. SPOCK
B. EBS Compatibility Matrix
C. Enterprise Backup Solution Design Guide
D. HP StorageWorks SAN Design Reference Guide
Answer: B

Q: 27 What are backup zones created to do? (Choose three.)
A. support two tape drives
B. restrict the number of servers
C. limit access to the tape libraries
D. isolate LVD and HVD tape libraries
E. separate tape libraries by OS platforms
Answer: B, C, E

Q: 28 In HP OpenView Storage Data Protector, what is zero downtime backup (ZDB)?
A. online backup
B. backup from disk to disk
C. direct backup from disk to tape
D. backup from snapshot or mirror
Answer: D

Q: 29 What are two advantages of centralized LAN backup? (Choose two.)
A. shared libraries
B. automated operation
C. no single point of failure
D. centralized management
E. does not interfere with LAN bandwidth
Answer: B, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved