Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-815 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-815 Sample Questions:

1. What are three characteristics of the M-series (McDATA) High Availability Fabric Manager? (Choose three.)
A. single switch management
B. multiple switch management
C. provides in-band management
D. is a separate software package
E. provides out-of-band management
F. is embedded in the McDATA switch/director firmware
Answer: BDE

2. What are two security requirements that have evolved as SANs increase in size and are inter-networked over MAN/WANs? (Choose two.)
A. administrator and user access control/authentication
B. strong or binding authentication among SAN devices (switches and servers)
C. increased privacy for sensitive management data such as passwords and files
D. increased controls and granularity in SAN access and security policy distribution
Answer: AD

3. For HP, what is Data Availability Level 4 in a SAN?
A. designs with dual fabrics using multiple physically separate fabrics, multi-path designs
B. maximum connectivity using a single non-meshed fabric, a single server and single storage paths
C. designs with more than one ISL between switches that provide the benefit of fabric resiliency against link failure
D. designs with more than one ISL between switches and the addition of multiple data paths between servers and storage connecting into one fabric
Answer: A

4. What is a best practice for large scale SANs and SAN scaling?
A. implement bandwidth and throughput with support for a cascaded SAN topology
B. implement enough bandwidth and throughput to support the business requirements
C. implement enough bandwidth and throughput to support twice the business growth
D. implement adequate bandwidth and throughput with support for business driven growth over time
Answer: D

5. A customer currently performs a full backup of a 1 TB LUN on an application server attached to the SAN using an internal tape drive in the server. They want a SAN-based backup that centralizes their backups and minimizes the downtime of their application. Initially, the customer only wants to back up the changes to the data as they already have a full backup.
Which solution meets this business need?
A. clone + full backup
B. snapshot + full backup
C. clone + differential backup
D. clone + incremental backup
E. snapshot + differential backup
F. snapshot + incremental backup
Answer: B

6. What does VersaStor™ virtualization technology accomplish?
A. It creates a virtual view of storage management frameworks.
B. It enables associated virtual data objects with high level attributes and management policies.
C. It enables non-disruptive storage by providing a layer of abstraction between the logical and physical views of storage and data.
D. It enables non-disruptive storage by providing a layer of abstraction between the logical and physical views of storage at the host, array, and SAN-level.
Answer: C

7. SAN architecture is created at ______.
A. the mid level of storage abstraction
B. the smallest LUN possible in the SAN
C. the lowest level of storage abstraction
D. the highest level of storage abstraction
Answer: D

8. Why does a SAN infrastructure need an architectural approach?
A. to provide an architecture for one-to-many traffic patterns
B. to manage complexity due to flexibility and multiple degrees of freedom
C. to achieve a lower number of switches in a fabric and reduce the number of redundant ISLs in the topology
D. to allow multiple application servers connected to one of the storage sets connected across all the switches
Answer: B

9. What are two reasons for using the SAN architecture approach? (Choose two.)
A. to align SAN infrastructure with business processes and priorities
B. to simplify SAN storage infrastructure resources in a unified direction
C. to provide business-related rationale for SAN infrastructure investment
D. to minimize SAN technology transitions and establish long-term SAN standards and framework
Answer: AD

10. How can you reduce Total Cost of Ownership (TCO) of a SAN?
A. identify and address “pain levels” at upper management
B. identify and address “pain levels” when reducing operating staff
C. identify and address SAN islands in large corporations that will merge from smaller organizations
D. identify and address “pain levels” associated with data movement, data sharing, and data growth
Answer: D

11. What are the business benefits of a SAN infrastructure?
A. reducing staff skills across distributed geographical locations
B. reducing Total Cost of Ownership (TCO) by hiring staff for management tasks
C. reducing Total Cost of Ownership (TCO) by eliminating staff associated with SANs
D. adaptability to meet changing business requirements allowing faster application deployment
Answer: D

12. What are three ways a SAN maximizes business value? (Choose three.)
A. reduced storage administration
B. increased CPU load on servers
C. non-disruptive storage scalability
D. improved LAN/WAN performance
E. increased utilization of DAS solutions
Answer: ACD

13. What happens in the Storage Assessment phase of the SAN architecture approach? (Choose three.)
A. selection and establishment of guidelines models, principles, and standards for the SAN
B. description of the feasibility of an effective solution based on obstacles and constraints
C. an inventory of systems, software, employee skills, and internal processes/documentation
D. analysis and documentation of business requirements, organization, physical environment, networks, and infrastructure management
E. Business data is classified, utilization of data is explored, ownership and usage statistics of application volumes on systems are reported.
Answer: CDE

14. Which tool should you use to conduct a storage assessment?
A. HP OpenView Storage Profiler
B. HP OpenView Storage Provisioner
C. HP OpenView Storage Area Manager
D. HP OpenView Storage Configuration Manager
Answer: C

15. What three results of a storage assessment are useful in determining the cross-sectional bandwidth and topology requirement in a SAN design? (Choose three.)
A. backup throughput
B. total storage capacity
C. volume usage statistics
D. application I/O data rates
E. number of application users
F. application data access patterns
Answer: ADF

16. What are three possible outcomes of a storage assessment? (Choose three.)
A. SAN design
B. storage utilization
C. inventory of systems
D. standards for the SAN
E. ROI on existing storage
F. ownership and usage statistics
Answer: BCF

17. What three factors could be used to determine which storage systems should be migrated to the SAN first? (Choose three.)
A. business needs
B. storage capacity
C. protocol requirements
D. added cost for migration
E. storage usage and applications
Answer: ADE

18. A customer has several applications in their current environment using direct-attached storage and they are implementing a SAN solution.
Which application should you suggest they migrate first?
A. imaging server
B. application test server
C. software repository server
D. email on a two node cluster
E. file serving for personal storage
Answer: D

19. When deciding which storage system to migrate to the SAN, a customer may have a large investment in legacy storage systems that cannot be moved to the SAN.
What should you recommend they do? (Choose two.)
A. retire the storage system
B. leave the storage system as is
C. upgrade to a newer storage system
D. move the storage system to business that is less critical
Answer: BD

20. What are three characteristics of B-Series (Brocade) Fabric Manager? (Choose three.)
A. single switch management
B. multiple switch management
C. provides in-band management
D. is a separate software package
E. provides out-of-band management
F. is embedded in the Brocade switch firmware
Answer: BDE

21. What are three fabric topology events that can be monitored with the B-Series (Brocade) Fabric Manager? (Choose three.)
A. zone changes
B. topology reconfigurations
C. SAN peak hours traffic changes
D. GBIC/SFP extractions/insertions
E. average SAN resource utilization
Answer: ABD

22. SAN data management policies involve developing the necessary plans, processes and procedures _____.
A. for file export and format sharing
B. for classifying, storing, and recovering data
C. to integrate with system management frameworks
D. for export, print, or email of multiple SAN data reports
Answer: B

23. What is SAN event management?
A. monitoring external system events when a triggering condition occurs
B. monitoring the planning, acquisition, and optimal usage of SAN resources
C. monitoring IP network resources through the same Ethernet infrastructure
D. monitoring storage resources to ensure availability per business requirements
Answer: D

24. What does SAN performance management monitor and analyze?
A. SNMP traffic
B. SAN traffic patterns
C. RSCN traffic patterns
D. SAN name server traffic
Answer: B

25. A SAN architect is designing a SAN and needs to include management.
What three best practices should the architect choose? (Choose three.)
A. add a dedicated SAN management server(s)
B. create a dedicated management network with a firewall
C. integrate the SAN management into the Enterprise framework
D. install the SAN management software on one of the existing hosts
E. merge the SAN management with the public LAN for easier access
F. keep the SAN management independent of the Enterprise framework
Answer: ABC

26. What are four primary OVSAM management functions? (Choose four.)
A. tape management
B. event management
C. asset management
D. device management
E. change management
F. protocol management
G. performance management
Answer: BCDG

27. What are three OVSAM primary device discovery components? (Choose three.)
A. SNMP discovery
B. host agent discovery
C. LUN masking discovery
D. system reboot discovery
E. managed hosts discovery
F. discovery by event modeling
Answer: ABE

28. How does a SAN management infrastructure reduce Total Cost of Ownership (TCO)?
A. by implementing SAN automation
B. by reducing operating system problems
C. by implementing hardware consolidation
D. by reducing staffing associated with SANs
Answer: A

29. A customer has implemented a multi-switch core-edge fabric with B- series (Brocade) 2 Gbps fabric switches. How can the SAN administrator back up the SAN configuration data every time a change is made to the SAN? (Choose two.)
A. download the switch and zoning configurations with the Fabric Manager
B. use a Telnet session with FTP to download the switch and zoning information
C. download the switch and zoning configurations with the High Availability Fabric Manager
D. Switch configuration and zoning configuration are automatically saved to a pre-defined location before a change is applied to either a switch or the fabric.
Answer: AB

30. Which two statements about a SAN switch configuration restore are true? (Choose two.)
A. The IP address parameters can be restored to a switch.
B. The IP address parameters cannot be restored to a switch.
C. The switch must first be disabled before any parameters can be changed.
D. Fabric switch parameters can be restored to a previous configuration when the switch is online.
E. Fabric switch parameters can be restored to a previous configuration when the switch is offline.
Answer: BE


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved