Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-803 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-803 Sample Questions:

1. A customer wants to use the MSA1000 to provide storage for three two-node clusters. Two clusters run Windows 2000 and the third cluster runs Novell NetWare 6.0.
What is the minimum number of MSA1000 subsystems needed to implement this solution?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: A

2. The StorageWorks 2 Gb/s Small Form Factor Pluggable (SFP) Short Wave Transceivers support distances up to _____ using multimode fiber-optic cable.
A. 100m at 2 Gb/s and 300m at 1 Gb/s
B. 10 km at 2 Gb/s and 500m at 1 Gb/s
C. 300m at 2 Gb/s and 500m at 1 Gb/s
D. 500m at 2 Gb/s and 300m at 1 Gb/s
Answer: C

3. A customer installs one MSA1000 subsystem with one MSA SAN Switch 2/8.
Which two are a valid configurations? (Choose two.)
A. one 2-node cluster and five standalone servers
B. two 2-node cluster and three standalone servers
C. three 2-node cluster and two standalone servers
D. four 2-node clusters
Answer: AB

4. Which RAID level has the lowest write performance using MSA1000/1500 controllers?
A. 1
B. 1+0
C. 5
D. ADG
Answer: D

5. In Secure Path Manager, the controller designations feature displays controller A and controller B in the GUI.
What does Secure Path use to reference controller A and B?
A. serial number
B. physical location in the MSA1000
C. controller with most LUNs attached
D. The active controller is identified as controller A.
Answer: A

6. Which two do you use to directly identify the active controller and the standby controller? (Choose two.)
A. Controller LCD
B. LED No. 9 Status
C. Array Diagnostics Utility (ADU)
D. Array Configuration Utility (ACU)
Answer: AB

7. A customer complains that his performance has declined while he is attempting to expand his array to 2TB.
What would cause this performance issue?
A. The standby controller is broken.
B. Background parity initialization is in progress.
C. 2TB expansion is only supported with the MSA1500.
D. During capacity expansion, the cache accelerator was disabled.
Answer: D

8. What are four components of a SAN? (Choose four.)
A. NIC
B. MSA
C. NSR
D. FCA HBA
E. SCSI HBA
F. Smart Array 4200
G. Brocade Switch 2/32
Answer: BCDG

9. A customer has an MSA1000 SAN with two MSA SAN Switch 2/8s. The SAN consists of three MSA1000s and three servers.
During the day, the customer wants to use zoning to allow only certain servers to see specific MSA1000 storage subsystems. At night, the customer wants to modify the zones so the backup server can see all storage.
How can this be accomplished?
A. implement zone sets
B. implement zone merge
C. implement zone members
D. implement zone configurations
Answer: D

10. A customer wants to implement an MSA1000 solution.
What are three supported inter-connect options? (Choose three.)
A. Hub 12
B. MSA Hub 2/3
C. FC-AL Switch
D. SAN Switch 2/8
E. HP SAN Switch Family
Answer: BDE

11. Which two statements about DAS-to-SAN (DtS) migration are true? (Choose two.)
A. Migrated volumes can be in a degraded state when moved to the MSA1000.
B. Drives migrated to the MSA1000 cannot be migrated back to the Smart Array controller.
C. Migrated volumes must be in a good state and not degraded when moved to the MSA1000.
D. Drive slot numbers must be maintained when migrating from a DAS environment to the MSA1000.
Answer: BC

12. Which statement correctly describes DAS-to-SAN (DtS) migration?
A. Drives and data can easily be migrated to a SAN in hours.
B. Drives and data can easily be migrated to a SAN in minutes.
C. Drives and data can easily be migrated from DAS to a SAN, or from a SAN to DAS in hours.
D. Drives and data can easily be migrated from DAS to a SAN, or from a SAN to DAS in minutes.
Answer: B

13. What is the purpose of the Network Storage Router (NSR) in an MSA1000 SAN configuration?
A. bridges Ethernet to SCSI
B. bridges Fibre Channel to SCSI
C. bridges Ethernet to Fibre Channel
D. bridges Fibre Channel to Fibre Channel
Answer: B

14. What is needed to connect an Ultrium tape device to the SAN?
A. OID
B. NSR
C. FCIP
D. SCSI hub
E. iSCSI bridge
Answer: B

15. Which drives does the MSA1000 subsystem support?
A. FATA drives
B. SATA drives
C. hot plug tape drives
D. Ultra320 disk drives
Answer: D

16. On which architecture is the MSA1500 based?
A. VA
B. EVA
C. SA5300
D. RA8000
Answer: C

17. What is the minimum number of drives supported in the MSA1000 with a single RAID5 virtual drive?
A. 2
B. 3
C. 8
D. 14
Answer: B

18. Which two drive types does the MSA1500 support? (Choose two.)
A. FATA drives
B. SATA drives
C. PATA drives
D. hot plug tape drives
E. Ultra320 disk drives
Answer: BE

19. Which drive shelf supports SATA hard disk drives with the MSA1500cs?
A. MSA20
B. MSA30
C. MSA500
D. StorageWorks4314
E. StorageWorks4200
Answer: A

20. What are three features of the MSA1000 controller? (Choose three.)
A. zoning
B. path failover
C. online spares
D. capacity expansion
E. selective storage presentation
Answer: CDE

21. You migrate two fully populated external enclosures from a supported controller to an MSA1000 using the DAS-to-SAN (DtS) process. The external drives are configured with 20 volumes. The existing MSA1000 has 16 volumes configured.
What happens?
A. The DtS process is successful and the MSA1000 has 36 volumes attached.
B. The DtS process is partially successful and the MSA1000 has up to 32 volumes attached.
C. The DtS process fails. No volumes from the externally migrated enclosures are available.
D. The DtS process is partially successful and the MSA1000 has up to 32 volumes attached: 20 volumes from the externally migrated storage and 12 from the existing volumes.
Answer: B

22. You want to perform a DAS-to-SAN (DtS) migration by migrating four drives from a ProLiant server with a supported controller to an MSA1000. The four drives are hot-plugged into the MSA1000.
What happens?
A. Nothing happens. The MSA1000 must be restarted.
B. The four physical drives are added to the MSA1000, but the data are lost.
C. The logical volumes are successfully presented by the MSA1000 controller.
D. The four physical drives are added but an error message is displayed asking you to restart the MSA1000.
Answer: B

23. A customer wants to implement an MSA1000 solution with no single point of failure (NSPOF). The solution includes 1 MSA1000, 2-Node W2K Cluster, 2-Node NetWare Cluster.
Which host bus adapters (HBAs) are needed to implement this solution?
A. two FCA2404 and two FCA2210
B. two FCA2404 and two FCA2214
C. four FCA2404 and four FCA2210
D. four FCA2404 and four FCA2224
Answer: C

24. A customer wants to implement an MSA1500 cs solution with no single point of failure (NSPOF). The solution includes 1 MSA1500 cs, 2-Node Linux Cluster, 2-Node W2K Cluster.
Which host bus adapters (HBAs) are needed to implement this solution?
A. two FCA2404 and two FCA2214
B. two FCA2404 and two FCA2210
C. four FCA2404 and four FCA2110
D. four FCA2404 and four FCA2214
Answer: D

25. Which three additional components are needed for a non-redundant MSA1500 cs subsystem to be fully redundant? (Choose three.)
A. Secure Path
B. power supply
C. MSA1000 controller
D. 256 MB Cache Module
E. Fibre Channel I/O Module
Answer: ACE

26. A customer has a no single point of failure (NSPOF) Linux Cluster attached to an MSA1000 with redundant controllers.
What is required to add an additional server running Windows to this configuration?
A. External switches must be used.
B. Secure Path for Windows must be installed.
C. Linux is allowed to coexist with NetWare only.
D. A single node Microsoft Cluster Service must be configured.
Answer: B

27. What is the maximum number of physical drives supported with the MSA1500 cs using MSA20 enclosures?
A. 42
B. 56
C. 86
D. 96
Answer: D

28. What is the maximum number of physical drives supported with the MSA1500 cs using MSA30 enclosures?
A. 36
B. 42
C. 56
D. 66
E. 96
Answer: C

29. What is the maximum number of device-side SCSI buses supported by the MSA1500 cs controller when attached to the MSA30 enclosures?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: B

30. How many total device-side SCSI buses are there in the MSA1500 cs controller when attached to the MSA20 enclosures?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved