Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-791 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-791 Sample Questions:

Q: 1.
Routing protocols such as RIPv2 and OSPF use multicast addresses in the _____________.
A. global scope
B. local scope
C. autonomous scope
D. administrative scope

Answer: B

Q: 2.
Analysis of traffic on an enterprise network indicates that a multicast-enabled router floods multicast traffic to all networks. Which type of protocol is the router using?
A. sparse-mode
B. dense-mode
C. group-management
D. protocol-independent

Answer: B

Q: 3.
You must configure a ProCurve routing Switch 9300m to alter the DSCP values in packets arriving from a network with different QoS policies. To begin this process from default settings, what must you enable on all interfaces connected to the network?
A. DSCP
B. CoS
C. ToS
D. 802.1p

Answer: C

Q: 4.
What is the effect when the following command is entered at the CLI of a ProCurve 5308xl switch?
Edge_1A(vlan-111)#qos dscp 001110
A. Packets entering the witch trhough VLAN 111 will be marked at Layer 3 with the SDCP value of 001110.
B. All packets entering the switch will be marked at Layer 3 with the DSCP value of 001110.
C. The CLI will prompt the user for an IEEE 802.1p value to be mapped to this DSCP value.
D. The effect cannot be determined without more information about the switch’s configuration.

Answer: A

Q: 5.
When does a PIM-enabled router add an S,G pair to its PIM routing table?
A. when it receives a PIM Graft message
B. when it receives a multicast transmission
C. when it receives a multicast advertisement
D. when it receives a Hello message from a neighbor

Answer: B

Q: 6.
A converged network _________________.
A. can transmit voice, video, and data over a single infrastructure
B. deploys circuit-switching instead of packet-switching
C. can serve more users than a conventional IP network
D. features an edge-oriented architecture

Answer: A

Q: 7.
What is IP Type of Service (ToS) an example of?
A. hard QoS
B. soft QoS
C. continual QoS
D. virtual QoS

Answer: B

Q: 8.
A ProCurve 5308xl switch receives two joins for the same multicast group. The switch makes two entries in its IGMP table. What does this indicate about the hosts?
A. They are not using IGMPv3.
B. They are in different scopes.
C. They are a sender and a receiver.
D. They are on different networks.

Answer: D

Q: 9.
Which address is valid for IP multicast?
A. 198.54.19.4
B. 229.17.83.9
C. 241.16.17.2
D. 220.18.34.5

Answer: B

Q: 10.
Why does network congestion often cause more network congestion?
A. QoS settings require switches to retransmit all real-time traffic.
B. TCP applications request retransmission of dropped packets.
C. 802.1p priorities are ignored after congestion reaches a user-defined threshold.
D. RSVP routers allocate more bandwidth to UDP applications.

Answer: B

Q: 11.
Analysis of an IGMP Host Membership Report shows that is contains a list of host addresses. What is the content of the list?
A. all PIM-enabled routers between the host and the multicast source
B. the sources from which the host will accept multicasts
C. all known members of the multicast group on the host’s own network
D. all known sources of multicast traffic for the specified group

Answer: B

Q: 12.
A Layer 2 switch that does not support IP multicast receives a multicast transmission. What does the switch do?
A. It forwards the traffic toward its default gateway.
B. It drops the traffic.
C. It forwards the traffic through all ports.
D. It forwards the traffic as a unicast through all ports.

Answer: C

Q: 13.
You are designing a VoIP solution for a small college. The client’s current infrastructure includes several 10/100 hubs that provide desktop connectivity for faculty members. To provide adequate QoS, the hubs should be replaced with switches because hubs _________.
A. support only IEEE 802.1p priority
B. cannot transmit voice traffic
C. do not forward multicast traffic
D. use bandwidth ineffectively

Answer: D

Q: 14.
In order to configure IP multicast on a ProCurve 5304xl switch, you must enable IGMP _________.
A. for all VLANs defined on the switch
B. for all switch-to-switch links
C. in the global configuration context
D. for all VLANs that will support multicast hosts

Answer: D

Q: 15.
You are designing a switching infrastructure that must support an existing VoIP installation. The client’s current telephones do not support IP ToS. To enable end-to-end prioritization for calls that must cross WAN links, the ProCurve switches that will provide connectivity to these phones must __________.
A. insert DSCP values
B. forward only at Layer 2
C. perform IP routing
D. insert IEEE 802.1p values

Answer: A

Q: 16.
You must configure IP multicast on a ProCurve 5304xl switch. Before enabling multicast routing globally, what must you enable?
A. PIM
B. RIP
C. DVMRP
D. IP routing

Answer: D

Q: 17.
You are specifying ProCurve products for a network upgrade. The customer’s network administrators have requested the ability to configure switches to override priority settings configured by end users. Which ProCurve switch model will fulfill this requirement?
A. 2800
B. 4100gl
C. 5300xl
D. 6108

Answer: C

Q: 18.
How does a dedicated voice VLAN enhance QoS for a VoIP implementation?
A. It ensures that priorities set by phones will be enforced.
B. It isolates phones from data broadcasts.
C. It enables routing without Layer 3 priority markers.
D. It eliminates the need for Layer 2 priority markers.

Answer: B

Q: 19.
You are configuring a ProCurve 5304xl switch at the edge of a customer network. The switch must participate in Querier election on VLAN 70. What must you do to fulfill this requirement?
A. Define an IP address for VLAN 70.
B. Enable IP routing.
C. Define a static route for VLAN 70.
D. Enable IGMP v3.

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved