Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-787 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-787 Sample Questions:

Q: 1 What do you use to list procedure names in a TNS object file?
A. NLD
B. NOFT
C. AR
D. BIND
Answer: D

Q: 2 A JVM must be started with _______ to enable jdb debugging support.
A. -Xdebug
B. -jdb
C. -Inspect
D. -Debug
Answer: A

Q: 3 Where can breakpoints be set in jdb? Select TWO.
A. at the first instruction of a method
B. at a verb
C. at a data object
D. at a line number
E. at a statement
Answer: A, D

Q: 4 The compiler option SYNTAX or WSYNTAX _______.
A. creates an executable object file
B. suppresses errors
C. inserts the source in the object
D. checks the source for errors
Answer: D

Q: 5 What is a valid INSPECT command for debugging SCREEN COBOL?
A. BREAK
B. STEP IN
C. STOP
D. SAVE
Answer: A

Q: 6 To RESTORE a partitioned SQL table to a different destination, which option is required?
A. PHYSVOL
B. REBUILD
C. MAP NAMES
D. VOL
Answer: C

Q: 7 What are two advantages specific to a DLL (Dynamic Link Library)? Select TWO.
A. It contains Position Independent Code (PIC).
B. It is loaded during cold load.
C. It is composed of shared code.
D. It can have private data.
E. It can be unloaded from a process.
Answer: A, E

Q: 8 What can user libraries be used for? Select TWO.
A. to provide source code for compilation
B. to share common compiled procedures
C. to override an operating system procedure
D. to provide an alternate main procedure/program
E. to switch from native to non-native mode
Answer: B, C

Q: 9 The file EXTDECS, CEXTDECS, or COBOLEXT contains the procedure declarations for which routines?
A. user library routines
B. system library routines
C. third-party library routines
D. SQL routines
Answer: B

Q: 10 The purpose of the CTOEDIT utility is to ______ .
A. convert unstructured files to structured files
B. convert C application code written on the PC to a Guardian edit file
C. convert OSS text files to Guardian text files
D. generate OSS code to be used in Guardian
Answer: C

Q: 11 What provides the execution control services needed to debug SCREEN COBOL programs?
A. DMON
B. CMON
C. TCP
D. IMON
Answer: C

Q: 12 Repeated failures and reloads of the processors in a system allow a developer to set up a failure cycle to test an application for fault tolerance. Which program can be used in conjunction with DIVER to cause repeated failures?
A. CYCLE
B. TESTFAIL
C. WAIT
D. DELAY
Answer: D

Q: 13 Where are EMS messages written?
A. DISKFILE
B. EMSCOLL
C. EMSDIST
D. $RECEIVE
Answer: B

Q: 14 During process startup, how is DEFINE information passed to the process?
A. The child process programmatically receives the DEFINE information using the function getenv().
B. The child process receives DEFINE system messages from the parent process as part of the startup sequence.
C. DEFINE information can be retrieved by the child process by using the DEFINEINFO procedure call.
D. By default the parent process propagates the DEFINE information in its current context to the child process using the Process File Segment.
Answer: D

Q: 15 A specification proposes implementing a new server class as an OSS process. Which statements are true regarding OSS server classes? Select THREE.
A. The program must use named-pipes instead of $RECEIVE.
B. The processes are limited to a configuration of MAXLINKS = 1.
C. The program can use DEFINEs for configuring file names.
D. Runtime values in the processes cannot be initialized using PARAM attributes.
E. The program can access Enscribe and SQL/MP data in addition to SQL/MX data.
Answer: C, D, E

Q: 16 To RDF-replicate a programmatically created Enscribe file, which option must be enabled by the program at file creation time?
A. AUDITCOMPRESS
B. AUDIT
C. ALLOCATE
D. ALTCREATE
Answer: B

Q: 17 Why is an application log file most likely to be used outside of the current transaction?
A. to avoid impact on the transaction response time
B. to retain records after a transaction backout
C. because file system locks are meaningless on a sequentially written file
D. because integrity with transaction data is not required
Answer: B

Q: 18 Threads in a NonStop multithreaded process are _______.
A. preemptive
B. self-defined
C. system-defined
D. never preemptive
Answer: D

Q: 19 What happens when a persistent process unexpectedly stops?
A. The operator manually restarts it.
B. A continuously checkpointed backup process takes over.
C. A monitor process immediately restarts it.
D. A backup process pre-initialized by a single post-initialization checkpoint takes over.
Answer: C

Q: 20 Trap handling is used in a(n) _______ environment. Select TWO.
A. TNS
B. OSS
C. accelerated
D. native RISC
Answer: A, C

Q: 21 Performance analysis and tuning is a(n) _______.
A. iterative process
B. one-time exercise
C. obsolete process
D. configuration issue
Answer: A

Q: 22 Which statement is true regarding messages received on $RECEIVE?
A. They can be read in priority order.
B. They must have a call to REPLY before the next message can be received.
C. They must all be received before any system messages can be received.
D. They can only be received in the order they arrive.
Answer: A

Q: 23 A specification includes the use of EMS text messages. Which justification would you make for a change to use DSM Template Services?
A. The program size will be reduced by storing the messages externally.
B. It is the approach recommended by HP consultants.
C. It is the only way to integrate with Enterprise Management Systems such as HP OpenView.
D. It will allow messages to be displayed in multiple formats.
Answer: D

Q: 24 Multithreaded programs are distinguished by the ability to do what?
A. process several I/Os concurrently
B. process messages using sequential I/O commands
C. access multiple messages using shared memory
D. process messages from multiple sources
Answer: A

Q: 25 Which tools are available for developing an OSS application? Select TWO.
A. touch
B. vi
C. grep
D. TFDS
E. ETK
Answer: B, E

Q: 26 Nowaited I/O causes a program to _______.
A. execute I/O commands immediately before other commands
B. suspend I/O commands during execution and resume at a later point in the execution
C. continue execution while waiting for the I/O command to complete
D. halt execution until the I/O command completes
Answer: C

Q: 27 A specification suggests using TACL as simple test servers for Pathway requesters. What might prevent you from doing this? Select TWO.
A. TS/MP server classes cannot be configured to use TACL as the object file.
B. TACL cannot respond correctly to requester process pairs.
C. Messages used by TACL must be < 5000 bytes.
D. TACL cannot be used with TMF transactions.
Answer: B, C

Q: 28 Name the procedures available for generating event messages that allow full use of the capabilities of the Event Management Service.
A. SPI and OSS procedures
B. EMS and OSS procedures
C. SPI and EMS procedures
D. OSS and GNU procedures
Answer: C

Q: 29 There are NO native OSS I/O functions for _______.
A. terminals
B. files
C. tape drives
D. processes
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved