Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-785 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-785 Sample Questions:

Q: 1 Which SCF command assigns IP addresses to each path of a CLIP on a SWAN concentrator?
A. add path $SW03.1.A, IPADDRESS 192.168.5.100
add path $SW03.1.B, IPADDRESS 192.168.5.101
B. add path $ZZWAN.#SW03.1.A, IPADDRESS 192.168.5.100
add path $ZZWAN.#SW03.1.B, IPADDRESS 192.168.7.100
C. add path $ZZWAN.#SW03.1.A, IPADDRESS 192.168.5.100
add path $ZZWAN.#SW03.1.B, IPADDRESS 192.168.5.101
D. add path $SW03.1.A, IPADDRESS 192.168.5.100
add path $SW03.1.B, IPADDRESS 192.168.7.100
Answer: B

Q: 2 Which SCF command changes the node name to \MEXICO?
A. alter process $zexp,system_name \mexico
B. alter subsys $zzkrn,system_name \mexico
C. alter process $zzkrn, system_name \mexico
D. alter subsys $zzwan, system_name \mexico
Answer: B

Q: 3 Which SCF command changes the alternate name of a disk drive?
A. rename disk $data,label $data5
B. alter disk $data,altname $data5
C. alter disk $data,label $data5
D. rename disk $data,altname $data5
Answer: B

Q: 4 Which command adds the ATM subsystem manager?
A. TACL> ATMASM/, autorestart 10, primarycpu 0, backupcpu 1, hometerm $ZHOME, name
$ZZKRN.#ZZATM, program $system.system.ATMASM, startmode kernel/
B. SCF add process $ZZATM, autorestart 10, primarycpu 0, backupcpu 1, hometerm $ZHOME, name $ZZATM, program $system.system.ATMASM, startmode kernel
C. TACL> ATMASM/autorestart 10, primarycpu 0, backupcpu 1, hometerm $ZHOME, name $ZZATM, program $system.system.ATMASM, startmode kernel/
D. SCF add process $ZZKRN.#ZZATM, autorestart 10, primarycpu 0, backupcpu 1, hometerm $ZHOME, name $ZZATM, program $system.system.ATMASM, startmode kernel
Answer: D

Q: 5 Which SCF command changes the interval between loss of AC power and a power fail condition to 40 seconds?
A. ALTER PROCESS $ZZKRN, POWERFAIL_DELAY_TIME 40
B. ALTER PROCESS $ZZKRN, SYSTEM_RIDE_THROUGH 40
C. ALTER SUBSYS $ZZKRN, POWERFAIL_DELAY_TIME 40
D. ALTER SUBSYS $ZZKRN, SYSTEM_RIDE_THROUGH 40
Answer: C

Q: 6 What is used to configure MSP users?
A. TSM service connection
B. ADDUSER command
C. TSM low level link
D. SP tool
Answer: C

Q: 7 Which SCF command makes a TRSA participate on the ring as a monitor?
A. alter PIF T2153.0.A,monitor on
B. alter ADAPTER T2153.0.A,monitor on
C. alter PIF T2153.0.A, activemonitor on
D. alter ADAPTER T2153.0.A, activemonitor on
Answer: C

Q: 8 Which SCF command changes the speed of a TRSA from 4Mbps to 16Mbps?
A. alter ADAPTER,T0153,speed 16
B. alter PIF,T0153.0.A,speed 16
C. alter ADAPTER,T0153,ringspeed 16
D. alter PIF,T0153.0.A,ringspeed 16
Answer: D

Q: 9 Which SCF command adds a ServerNet/FX adapter to the Y ring?
A. add adapter $ZZFOX.#Y, location (1,1,53), clusternum 5
B. add LBU $ZZFOX.#Y, location (1,1,54), clusternum 5
C. add LBU $ZZFOX.#Y, location (1,1,53), clusternum 5
D. add adapter $ZZFOX.#Y, location (1,1,54), clusternum 5
Answer: B

Q: 10 Which SCF command adds a X.25 line to a SWAN concentrator?
A. add line $X2501, iopobject $system.system.x25obj, cpu 0, altcpu 1, type (61,63), profile x25prof, recsize 32767, adapter SW01,clip 2, line 0, startdown
B. add line $ZZWAN.#X2501, iopobject $system.system.x25obj, cpu 0, altcpu 1, type (61,63), profile x25prof, recsize 32767, adapter SW01,clip 2, line 0, startdown
C. add device $ZZWAN.#X2501, iopobject $system.system.x25obj, cpu 0, altcpu 1, type (61,63), profile x25prof, recsize 32767, adapter SW01,clip 2, line 0, startdown
D. add device $X2501, iopobject $system.system.x25obj, cpu 0, altcpu 1, type (61,63), profile x25prof, recsize 32767, adapter SW01,clip 2, line 0, startdown
Answer: C

Q: 11 Which SCF command enables automatic configuration and starting of disk drives?
A. alter device $zzsto, autoconfig on, autostart on
B. alter config $zzsto, autoconfig on, autostart on
C. alter process $zzsto, autoconfig on, autoconfig on, autostart on
D. alter subsys $zzsto, autoconfig on, autostart on
Answer: D

Q: 12 Which SCF command adds and configures the SANMAN process?
A. add process $ZZWAN.#ZZSMN,autorestart 10,priority 199,program $SYSTEM.SYSTEM.SANMAN,CPU
FIRSTOF (02,03,04,05),hometerm $zhome,name $ZZSMN,startmode system
B. add process $ZZKRN.#ZZSMN,autorestart 10,priority 199,program $SYSTEM.SYSTEM.SANMAN,CPU
FIRSTOF (02,03,04,05),hometerm $zhome,name $ZZSMN,startmode system
C. add process $ZZFOX.#ZZSMN,autorestart 10,priority 199,program $SYSTEM.SYSTEM.SANMAN,CPU
FIRSTOF (02,03,04,05),hometerm $zhome,name $ZZSMN,startmode system
D. add process $ZZSMN,autorestart 10,priority 199,program
$SYSTEM.SYSTEM.SANMAN,CPU
FIRSTOF (02,03,04,05),hometerm $zhome,startmode system
Answer: B

Q: 13 Which SCF command adds the FOX monitor process?
A. add process $ZZFOX, name $ZZFOX, type FOXMON, primarycpu 0, backupcpu 3, hometerm $ZHOME, program $system.system.foxmon, priority 199, startmode manual
B. add process $ZZWAN.#ZZFOX, name $ZZFOX, type FOXMON, primarycpu 0, backupcpu 3, hometerm $ZHOME, program $system.system.foxmon, priority 199, startmode manual
C. add process $ZZLAN.#ZZFOX, name $ZZFOX, type FOXMON, primarycpu 0, backupcpu 3, hometerm $ZHOME, program $system.system.foxmon, priority 199, startmode manual
D. add process $ZZKRN.#ZZFOX, name $ZZFOX, type FOXMON, primarycpu 0, backupcpu 3, hometerm $ZHOME, program $system.system.foxmon, priority 199, startmode manual
Answer: D

Q: 14 Which file must be edited with TCP/IP information when connecting a TSM workstation to a public LAN?
A. c:\zservice\tsm.ini
B. $system.zservice.tsmini
C. c:\zsupport\tsm.ini
D. $system.zsupport.tsmini
Answer: B

Q: 15 Which tool changes the system topology from Tetra 8 to Tetra 16?
A. SP tool
B. TSM service connection
C. SCF alter topology
D. TSM low level link
Answer: D

Q: 16 Which TSM tool locates TSM ALARM details?
A. SP tool
B. low level link
C. inventory tool
D. service connection
Answer: D

Q: 17 When installing a NonStop Kernel release, which document determines relevant IPMs?
A. SPML document
B. IPM README file list
C. IPM installation document
D. recommended IPM list
Answer: D

Q: 18 Which devices are replaceable using the guided replacement toolkit? Select TWO.
A. PMCU
B. PWRCRU
C. FESA
D. CCSA
E. SNDA
Answer: B, E

Q: 19 Which components must be configured and started on the customer's TSM console for the GCSC to dial-in?
A. Carbon Copy and low level link
B. Carbon Copy and RAS
C. notification director and RAS
D. notification director and Carbon Copy
Answer: B

Q: 20 The SP tool has identified a faulty X fabric cable between enclosure 1 and enclosure 3. Which connector on the SEB in enclosure 1 is affected?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

Q: 21 What is used to replace a SWAN concentrator?
A. WAN Wizard PRO
B. GRT
C. SCF
D. SP tool
Answer: C

Q: 22 When IOMF 11,1,50 is removed, what is the impact on the disks connected through SNDA 11,1,51?
A. Disks paths using 11,1,51 will be stopped.
B. No impact.
C. Disks paths using 12,1,51 will be stopped.
D. Disk volumes will be inaccessible.
Answer: A

Q: 23 The power cable to a replaced PMF must be connected within
A. 15 seconds
B. 20 seconds
C. 25 seconds
D. 30 seconds
Answer: C

Q: 24 What is RDF used for?
A. radio frequency elimination
B. disaster recovery
C. release decision facility
D. formatting disks
Answer: B

Q: 25 What types of cables do you need to consider when expanding a system? Select TWO.
A. ServerNet
B. telephone
C. ethernet
D. extension
E. IPB
Answer: A, C

Q: 26 Which slot combinations MUST be used for ServerNet/FX adapters?
A. 51 and 53
B. 52 and 54
C. 53 and 54
D. 50 and 55
Answer: C

Q: 27 What is the minimum NonStop Kernel software release required for a S74000 system?
A. G06.06
B. G06.08
C. G06.09
D. G06.10
Answer: B

Q: 28 Is it possible to upgrade a 16 processor S72000 running G06.06 to a 16 processor S74000 online?
A. No, it cannot be done.
B. Can only be done by Compaq personnel.
C. Yes, it can be done.
D. Yes, if less than 6 I/O enclosures are present.
Answer: A

Q: 29 Where can you find the software installation and upgrade guide for a specific release?
A. Genesis
B. IPM scout
C. TWS
D. TIM
Answer: D

Q: 30 What is the mininum NonStop Kernel software release needed for a ServerNet cluster?
A. G06.07
B. G06.08
C. G06.09
D. G06.10
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved