Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-784 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-784 Sample Questions:

Q: 1 Which documents are found in the TIM collection? Select TWO.
A. solutions brochures
B. product manuals
C. marketing literature
D. performance information
E. Telco solutions manuals
Answer: B, D

Q: 2 The create of file .MYSUBVOL.MYFILE on physical volume $DATA01 failed with Error 43. After running DCOM, which DSAP parameters do you use to verify the file create will be successful when retried?
A. $DATA01, BYUSER
B. $DATA01, ANALYSIS
C. $DATA01, BYSUBVOL
D. $DATA01, FILESIZE
Answer: B

Q: 3 Which reports are generated using SPRQ?
A. errors detected for a system
B. recommended products for a system
C. recommended IPMs for a system
D. system software by release level, system type, and product number
Answer: D

Q: 4 What is the recommended order to execute the Shutdown files?
A. subsystems, applications, system software, communications lines
B. applications, subsystems, system software, communications lines
C. applications, communications lines, subsystems, system software
D. system software, communications lines, subsystems, applications
Answer: C

Q: 5 Following a disk failure, the SQL catalog contains entries for nonexistent objects. Which method is used to eliminate these nonexistent object entries? Select TWO.
A. CLEANUP
B. SQLCI DROP CATALOG
C. Licensed SQLCI2
D. GOAWAY
E. SQLCI PURGE <object name>
Answer: A, C

Q: 6 What needs to be included with any implementation plan? Select TWO.
A. "go/no go" criteria
B. hardware poweron sequence
C. names of all system operators
D. contingency plans
E. VPROC of all software products
Answer: A, D

Q: 7 Given a user name in a remote system (\TANDEM 192.168.178.240), which command is used to obtain information about all the programs that are currently being run by that user?
A. STATUS *, PROG \TANDEM.<username>
B. STATUS *, TERM \TANDEM.<username>
C. FINGER <username>@192.168.178.240
D. FINGER <username> 192.168.178.240
Answer: C

Q: 8 What does the EMS Analyzer DETAIL ERROR command do?
A. enables or disables the display of a suggested recovery action when an error is detected, and does not give the error description
B. enables or disables the display of a full error description and suggested recovery action when an error is detected
C. enables or disables the display of a full error description when an error is detected, and does not give suggestions for recovery
D. gives detailed status information of the configured objects
Answer: B

Q: 9 What is the input and output of the PTrace utility?
A. input code 101 Trace file, output key-sequenced Enscribe file
B. input unstructured Trace file, output Home Terminal
C. input terminal, output unstructured Trace file
D. input key-sequenced Enscribe file, output Edit file
Answer: B

Q: 10 What is recommended to install ASAPX? Select TWO.
A. SUT tape
B. DSM/SCM
C. TSM Service Provider tools
D. ASAPXCONF
E. IPSETUP, ASAPX
Answer: B, E

Q: 11 What procedures must the IT/Operations staff establish to ensure that problems are detected as quickly as possible?
A. weekly review of logs and historical statistics
B. monitoring the system and logs, and receiving information from end users
C. daily phone calls to each end user for information on any problems
D. TWS query for any new GCSC cases raised the previous day
Answer: B

Q: 12 Which file has to be modified in order to block all ECHO clients from accessing the NSK system?
A. PORTCONF
B. PROTOCOL
C. HOSTS
D. SERVICES
Answer: A

Q: 13 In which order are tasks run when using the Guided Replacement Toolkit?
A. connect, select procedure, prepare CRU, replace CRU, restore CRU
B. select procedure, restore CRU, replace CRU, connect, prepare CRU
C. replace CRU, connect, select procedure, prepare CRU, restore CRU
D. prepare CRU, select procedure, replace CRU, restore CRU, connect
Answer: A

Q: 14 Which ViewPoint server class contains the ASSIGN for the text file containing the probable cause and recommended action for events?
A. ZVPT-EVNT-CNFG
B. ZVPT-EVNT-NTFY
C. ZVPT-EVNT-DETL
D. ZVPT-EVNT-DISP
Answer: C

Q: 15 How can DSM/SCM be used to manage one or more different software configurations on a single system?
A. copy the production logical target to a newly created logical target
B. run initenv and configure the max configurations parameter to a value that is greater than 1, then add an additional configuration
C. add an additional logical target and an alternate $SYSTEM disk
D. add a second archive disk to hold the newly created configuration
Answer: C

Q: 16 Which SWAN tool is best used to gather infrastructure configuration information on a WAN line IOP without knowledge of the original configuration file?
A. WANTCB
B. WANCHECK
C. WANDUMP
D. WANLNCK
Answer: D

Q: 17 What does SP Tool use to access a system? Select TWO.
A. super.super
B. system list
C. super.oper
D. service connection
E. low level link
Answer: B, E

Q: 18 Following PMF CRU replacement you are still getting an Internal ServerNet Fabric alarm. Everything else is OK, but the alarm still will not clear. Which test within the TSM Service Application do you perform to clear this alarm?
A. session responsive
B. group connectivity ServerNet path
C. SP responsive
D. Ethernet line responsive
Answer: B

Q: 19 Under which conditions can SP Tool be used? Select TWO.
A. when performing system operations
B. when performing destructive actions or tests
C. when the operating system is not loaded
D. when testing disk drives
E. when the operating system is loaded
Answer: C, E

Q: 20 What is verified by the ServerNet Diagnostic Tool? Select TWO.
A. the ServerNet router revision level
B. the ServerNet configuration
C. ServerNet router tables
D. the ServerNet Cable length
E. ServerNet link integrity
Answer: B, E

Q: 21 How are documents formatted in TIM? Select TWO.
A. WORD
B. HTML
C. EXCEL
D. PDF
E. ACCESS
Answer: B, D

Q: 22 What is the default Multifield Search Option in TIM?
A. greater than
B. OR
C. AND
D. less than
Answer: C

Q: 23 Which utility is used to extract IPM files and restore them to the NSK system from a compressed IPM file delivered through email?
A. UNPAK
B. DSM/SCM
C. SWARCSET
D. RESTORE
Answer: C

Q: 24 Which DSAP parameters are used to show all virtual file names on the 36GB physical disk $DATA01?
A. SHOWNAMEMAP, NEWFORMAT
B. TEMPORARY, SHOWNAMEMAP
C. SHOWNAMEMAP, NEWFORMAT, TEMPORARY
D. NEWFORMAT, TEMPORARY
Answer: C

Q: 25 Which feature does Web Viewpoint Version 3 introduce?
A. Performance Monitor
B. Logfile Analyzer
C. NSK Object Manager
D. EMS Event Viewer
Answer: A

Q: 26 Which FUP command moves a fileset from one physical volume to another physical volume in a storage pool?
A. dup $abc.abc.*,$xyz,purge,saveall
B. relocate $abc.abc.*,$xyz
C. relocate $abc.abc.*,$xyz,physvol
D. dup $abc.abc.*,$xyz.*.*,physvol
Answer: B

Q: 27 Which application allows determination of the IP addresses of all routers/hosts currently reaching a specific remote IP host?
A. SCF
B. PING
C. TRACER
D. FINGER
Answer: C

Q: 28 A DSM/SCM move archive operation fails with an error indicating that the database is in use. Which command do you use to find the transaction ID associated with the failing operation?
A. DSAP $dsmscm,audited,bysubvol
B. FUP info $dsmscm.xphihdb.*,audited
C. FUP listopens $dsmscm.xphihdb.*
D. FUP listlocks $dsmscm.xphihdb.*
Answer: D

Q: 29 Which option is used to capture the VIEWSYS CPU BUSY rate for a period of time in order to see the exact information at a later time?
A. VIEWSYS DISPLAY ALL
B. printscreen option with 6530 emulation program
C. LOG option with 6530 emulation program
D. VIEWSYS SCREEN LOG
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved