Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-775 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-775 Sample Questions:

Q: 1 Which tool can be used to check the HP Data Protector Software components of an SAP R/3 integration?
A. util_sap
B. testbar2
C. omnisap
D. omnidbcheck -sap
Answer: B

Q: 2 Which file system is supported for the backup of VSS writers?
A. FAT
B. CIFS
C. NTFS
D. NDMP
Answer: C

Q: 3 How does HP Data Protector Software back up the Oracle server configuration files?
A. with the RMAN API
B. through the Disk Agent
C. by using the UMA utility
D. by submitting the ob2rman.pl command
Answer: B

Q: 4 HP Data Protector Software integration depends on which SAP component?
A. kernel
B. archiver
C. BRTOOLS
D. BRCONFIG
Answer: C

Q: 5 Which interface does BRARCHIVE use to communicate with HP Data Protector Software?
A. backint
B. RMAN
C. omnisap
D. omnidbutil
Answer: A

Q: 6 How do you back up Microsoft Exchange databases within a storage group?
A. in parallel
B. sequentially
C. oldest files first
D. longest filenames first
Answer: B

Q: 7 What is the maximum number of devices used in a backup session for Microsoft Exchange?
A. equal to the number of storage groups
B. one for the complete backup specification
C. equal to the number of databases within a storage group
D. unlimited, as the storage group can be sub-divided into many objects
Answer: A

Q: 8 How are Oracle backups marked in the HP Data Protector Software internal database, regardless of the Oracle backup type?
A. full
B. differential
C. incremental
D. transaction
Answer: A

Q: 9 Which VSS writer is used to back up and restore the system resource monitoring and management infrastructure of Microsoft Windows?
A. WMI Writer
B. Registry Writer
C. Resource Writer
D. IIS Management Writer
Answer: A

Q: 10 What is used by HP Data Protector Software to integrate with databases and to allow the backup and restore of logical units for the application?
A. database driver files (DDFs)
B. database link libraries (DLLs)
C. application disk agents (ADAs)
D. application programming interfaces (APIs)
Answer: D

Q: 11 What must be done to configure HP Data Protector Software online integration for an Oracle Data Guard standby system?
A. You must locally reconfigure the standby system.
B. Configuration must be done on the Cell Manager system only.
C. The configuration must be distributed manually to all three servers.
D. The standby and the primary system must be configured individually.
Answer: B

Q: 12 Which Microsoft SQL integration option allows you to backup more than one database at the same time to available devices?
A. load balance
B. device concurrency
C. database parallelism
D. number of concurrent streams
Answer: C

Q: 13 To communicate with the database, the Database Integration Agent needs access information for the application. Where is this information stored?
A. datalist configuration on the Cell Server
B. database application and the Cell Server
C. online integration configuration of the application
D. zero downtime backup component of the Cell Server internal database
Answer: B

Q: 14 David uses a Virtual Library System (VLS) for backing up his Oracle archive logs and file server data. He uses a capacity based license for one terabyte. This limit is exceeded during backup. What does HP Data Protector Software do?
A. generates a minor error and reports it
B. generates a major error and backup stops immediately
C. generates a critical error and notifies the HP license team
D. generates a minor error and the next backup job will not run
Answer: A

Q: 15 Where must the Microsoft Exchange Server pre-exec and post-exec commands and scripts reside?
A. <Data_Protector_home>\lib\exchange on the Cell Manager
B. <Data_Protector_home>\bin\exchange directory on the Cell Manager
C. <Data_Protector_home>\lib on the Microsoft Exchange Server system
D. <Data_Protector_home>\bin directory on the Microsoft Exchange Server system
Answer: D

Q: 16 What must you consider if the devices used to restore a Microsoft SQL database are different from the devices used for backup?
A. Rescan device must be enabled.
B. The number of devices must be the same.
C. An alternate restore location must be assigned.
D. Force use of alternate device must be enabled.
Answer: B

Q: 17 Why do you duplicate a database with the same database identifier as the production (primary) database?
A. testing
B. data mining
C. standby database creation
D. LAN-free backup scenario setup
Answer: C

Q: 18 Which location is used by HP Data Protector Software to restore Microsoft Exchange transaction logs?
A. a directory specified for temporary log files
B. the Exchange server transaction log directory
C. the MStemp directory on the HP Data Protector Software Cell Manager
D. a temporary tablespace in the HP Data Protector Software Internal Database
Answer: A

Q: 19 What is the device concurrency used for Microsoft SQL Server backups?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: A

Q: 20 You are restoring several Microsoft Exchange Server databases from the same storage group. What must you do to ensure they can all be restored in the same session?
A. Select the Restore in parallel option.
B. Ensure their backup versions are the same.
C. Ensure they are all part of the same restore chain.
D. Use a temporary location and relocate the files later.
Answer: B

Q: 21 When creating a backup specification for a Microsoft Exchange Server, what is the recommended maximum number of devices connected directly to the server?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: A

Q: 22 You are restoring a Microsoft Exchange Server using the Restore into mailbox option. What must you ensure on the Exchange Server before starting the restore?
A. transaction logging is off
B. destination mailbox exists
C. recovery mode is enabled
D. Microsoft Exchange Server services are stopped
Answer: B

Q: 23 Which conditions must be met when you duplicate a database with the HP Data Protector Software Oracle integration? (Select two.)
A. Net service name for the auxiliary instance must be configured.
B. The entire primary database, together with the archived log files, must be backed up.
C. Duplicating a database on the same system that the target database resides is not supported.
D. Archive logs that have not been backed up to tape since the last full backup, are not required for duplication.
E. To prepare for database duplication, you must first create an auxiliary instance and start it in Mount mode.
Answer: A, B

Q: 24 When migrating from a Windows 32-bit cell manager to a new 64-bit machine, what must you do first to the Internal Database (IDB)?
A. Purge any obsolete sessions.
B. Purge the media management database.
C. Back it up and restore it to a temporary location on the 64-bit machine.
D. Create a copy of the database structure in a temporary location on the 32-bit machine.
Answer: C

Q: 25 Which mode in an SAP R/3 integration prevents you from performing incremental backups?
A. offline
B. online
C. backint
D. circular logging
Answer: C

Q: 26 What is the process when configuring the Microsoft Volume Shadow Copy Writers integration in a single server HP Data Protector Software environment?
A. Writers are automatically detected when the VSS specification is created.
B. Set the backup flag of the VSS configuration file on the client and register the client with the cell.
C. Add the VSS configuration file to the application bin directory and register the application in the cell.
D. Use the VSSadmin command to configure each application writer for the number of shadow copies and valid time options.
Answer: A

Q: 27 What must you do before you can check the Microsoft Exchange Server single mailbox configuration?
A. Create a system account on the Cell Manager.
B. Create at least one single mailbox backup specification.
C. Add the exchange server IP address to the allow_hosts file.
D. Run the omnicheck command with the -singlemailbox option.
Answer: B

Q: 28 Where must you specify the login credentials with util_oracle8.pl to configure a new Oracle standby database?
A. Oracle database server
B. on each Oracle standby instance
C. HP Data Protector Software Cell Manager
D. database server and the standby systems
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved