Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-771 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-771 Sample Questions:

Q: 1 The administrator is unable to verify who has an open session with Command View ESL. The administrator needs to access the library to update the firmware. Which two actions should the administrator take in order to upgrade the firmware? (Choose two).
A. Power cycle the library.
B. Run the CLI via a serial cable.
C. Run the CLI via telnet.
D. Power cycle the backup server.
Answer: B, C

Q: 2 What two levels of library access does the advanced mode of Secure Manager allow? (Choose two.)
A. drive
B. zone
C. library
D. backup
Answer: A, C

Q: 3 Which of the following steps should the administrator perform after installing Command View ESL? (Choose two).
A. Configure host access to the library.
B. Configure SCSI IDs for each tape drive.
C. Configure encryption settings for the library.
D. Configure identification properties for each library.
E. Configure compression settings for each tape drive.
Answer: A, D

Q: 4 XXYYinc.com finds that backup jobs are unsuccessful. The backup software is able to detect the library and its tape drives. The customer stops all backup jobs and decides to update the firmware for the MSL6060 library using Library and Tape Tools but, Library and Tape Tools is unable to start the firmware upgrade. Which should be performed?
A. Download the latest patches for the backup software.
B. Install Library and Tape Tools on a workstation instead.
C. Verify that the Fibre Channel Interface Controller detects the library.
D. Stop the backup application services or daemons on the backup server.
Answer: D

Q: 5 XXYYinc.com is using a MSL6060 library with four tape drives. The library is directly attached to a server via SCSI HBAs. The library currently has no cards in the cPCI slots.
The customer wishes to share the tape library in a SAN environment. Which two hardware changes to the library will be needed, assuming that all other components in the SAN already exist? (Choose two.)
A. The customer should connect a Fibre cable from the existing Library Controller board into a Fibre Channel switch.
B. The customer should remove the existing Library Controller board and replace it with a Fibre Channel Library Controller board.
C. The customer should add a Network Storage Router M2402 to the SAN and connect the tape drives to the router.
D. The customer should add two e1200-160 Interface Controllers to the cPCI slots and connect the tape drives to the Interface Controllers.
E. The customer should add one e2400-160 Interface Controller into a cPCI slot and connect the tape drives to the Interface Controller.
Answer: C, D

Q: 6 Which two components of the MSL6060 Library are hot-swappable? (Choose two.)
A. fans
B. tape drives
C. power supplies
D. robotics control module
Answer: B, C

Q: 7 While the MSL6030 library is online, what is the purpose of the mail slot?
A. formatting new tapes
B. holding a cleaning tape
C. loading and unloading tapes
D. transferring tapes between stacked libraries
Answer: C

Q: 8 Which tool requires a serial cable for a firmware upgrade on the MSL6000 library?
A. MSLUtil
B. LibDiag
C. Library and Tape Tools
D. Remote Management Interface
Answer: A

Q: 9 XXYYinc.com wishes to upgrade the firmware on the MSL6060 library. Which tool requires a server that has SAN or SCSI access to the library?
A. MSLUtil
B. LibDiag
C. Library and Tape Tools
D. Remote Management Interface
Answer: C

Q: 10 What are three reasons to use the Enterprise Backup Solution? (Choose three.)
A. dynamic access to archived data
B. centralization of data management
C. rapid growth of data in a data center environment
D. share a tape library only in Linux, Novell, HP-UX, and Tru64 UNIX
E. integration of supported data protection software and industry-standard hardware
Answer: B, C, E

Q: 11 What is a key reason Fibre Channel can help cut costs in secondary storage?
A. the speed of Fibre Channel tape devices compared to SCSI tape devices
B. the lower prices of Fibre Channel components relative to SCSI components
C. Fibre Channel's ability to allow multiple servers to directly accessa shared tape library
D. Fibre Channel's ability to allow tape devices of different interfaces to share a single Fibre Channel switch
Answer: C

Q: 12 As a result of disabling the left load port in an ESL E-Series library, which statement is true?
A. The left load port no longer provides any function.
B. The right load port no longer provides any function.
C. The left load port can then be used as standard slots.
D. The left load port can then be used for unloading and loading tapes.
Answer: C

Q: 13 What is the purpose of HP OpenView Storage Media Operations?
A. It automates the media lifecycle process
B. It tracks media movement
C. It tracks data movement
D. It tracks tape drive movement
Answer: A, B

Q: 14 To what protocol does the NSR translate the Fibre Channel protocol?
A. iSCSI protocol
B. FATA protocol
C. SCSI protocol
D. SATA protocol
Answer: C

Q: 15 What is the maximum supported number of Ultrium 460 drives on a NSR M2402, configured with a single SCSI module, in order to achieve constant feed rate?
A. one
B. two
C. four
D. eight
Answer: C

Q: 16 Which three modules can the m2402 NSR accommodate? (Choose three.)
A. Gigabit Ethernet Module
B. Serverless Backup Module
C. 4 channel LVD SCSI Module
D. 4 channel HVD SCSI module
E. Dual port Fibre Channel Module
Answer: C, D, E

Q: 17 The Library and Tape Tools Console has the capability to _____.
A. configure devices connected to an NSR
B. search the HP website for latest available firmware
C. check for operating systems patches via the HP website
D. allow implementation of selective storage presentation on the NSR
Answer: B

Q: 18 XXYYinc.com is installing an EBS solution for their SAP server. After setting up the hardware and installing the software, the server's operating system is unable to detect the library and tape drives. The administrator has verified that the network storage router detects the library and tape drives. What two actions should be performed next to ensure that the operating system is able to detect the library? (Choose two).
A. Verify that the backup application services or daemons are running.
B. Verify that the Fibre Channel HBA driver is updated.
C. Verify that the network storage router is in the zone on the SAN switch.
D. Verify that the network storage router firmware is updated.
Answer: B, C

Q: 19 How do you troubleshoot a tape library?
A. observe the POST output
B. reboot the primary backup server
C. ensure the HBA drivers are loaded
D. run the Fibre Channel Fault Isolation Utility
Answer: A

Q: 20 A server attached to SAN Switch 16 is unable to discover a tape library. What is a possible cause?
A. The Fibre Channel SAN Switch has an incorrect IP configuration.
B. One of the SCSI connections on the MDR does not have a terminator.
C. The command, cfglibrary, was not typed at the AMC prompt of the MDR.
D. The type of SCSI module in the MDR (HVD/LVD) does not match the tape library SCSI interface.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved