Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-763 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-763 Sample Questions:

Q: 1 What is an indicator of a poorly performing system?
A. page-faults of 0.01 per second
B. processor imbalance of 5 %
C. queue-length of 10
D. transaction rate of 10 transactions per second
Answer: C

Q: 2 What is the objective of capacity planning?
A. To justify the return on investment and determine user community satisfaction.
B. To ensure the system is fully utilized and there is no resource contention.
C. To ensure that the system is well balanced and meeting the service level agreement.
D. To determine if or when additional capacity is needed to meet the SLA.
Answer: D

Q: 3 Which NonStop Himalaya S-series NonStop Kernel tool is used to perform capacity planning?
A. TPM
B. TPDC
C. TCM
D. GPA
Answer: C

Q: 4 What are the benefits of running a program in native mode? Select TWO
A. allows TNS and native code to be combined
B. allows to run as high-PIN
C. object file size is significantly larger
D. larger stack space is supported
E. runs faster than TNS and accelerated code
Answer: D, E

Q: 5 Which utility is used to determine the current number of index levels in a key-sequenced file?
A. NSX
B. PEEK
C. FUP
D. TCM
Answer: C

Q: 6 Which SCF command will save the current disk configuration to a file named CONF0102?
A. SAVE CONFIGURATION CONF0102
B. SAVE CONFIGURATION 1.2
C. SAVE DISK, FILE CONF0102
D. OBEY FORM /OUT CONF0102/ DISK
Answer: B

Q: 7 Which tool is used to revert to a previously saved system configuration database?
A. DSM/SCM
B. SQLCI
C. TSM
D. SCF
Answer: C

Q: 8 Which facility is used to forward events from the primary collector ($0) to the TSM console?
A. EMS alternate collector
B. compatibility distributor
C. EMS trap subagent
D. TSM service application
Answer: B

Q: 9 Which DSM facility provides event collection, logging, and distribution facilities?
A. TM/MP
B. EMS
C. SQL
D. DSM/SCM
Answer: B

Q: 10 Burst detection and suppression is used to
A. limit network bandwidth use
B. delete rapid and repetitive events
C. minimize voltage fluctuations
D. control the growth of SQL tables
Answer: B

Q: 11 Processor lock-step processing, mirrored disks, and TM/MP support which key feature of the NonStop Himalaya server?
A. data integrity
B. linear expandability
C. manageability
D. security
Answer: A

Q: 12 How do EMS filter tables simplify the writing of filters?
A. They can be used with both collectors and distributors.
B. They are text files that do not require compilation.
C. They cannot be modified dynamically.
D. They allow specification of individual token values.
Answer: B

Q: 13 What is the maximum number of lines a SWAN concentrator can support?
A. 6
B. 8
C. 16
D. 32
Answer: A

Q: 14 Which facility automatically delivers customized support information?
A. IPM scout
B. Express Notice
C. Compaq TWS
D. Integrity scout
Answer: B

Q: 15 What is NOT a reason for audit-trail files to be pinned on an audit-trail volume?
A. might be needed to restart TMF
B. might be needed to recover datavolume
C. might be needed to stop and start RDF updaters
D. current file
Answer: C

Q: 16 You encounter the message "STATUS - * 1077 * PATHMON, TAKEOVER BY BACKUP" on a PATHWAY subsystem. What is the recommended action?
A. Switch the PATHMON back to the configured primary processor and see if the failure occurs again.
B. Check if there has been a process or processor failure or an operator has issued a command to switch the primary process.
C. Ignore the message because the backup process is still running and no application outage has occurred.
D. Perform a processor dump and provide a copy of the EMS log and PATHWAY PATHCTL file to your support service provider.
Answer: B

Q: 17 Which command monitors system and application Event Management Service (EMS) messages?
A. STATUS prog *, cpu *, out $home, detail on
B. EMSDIST type p, collector $0, textout $home
C. EMSVIEW in $0, out $term, time all ,detail on
D. SYSLOG emslog *, outdev $term, type f, status *
Answer: B

Q: 18 Which TSM application sets the VADS (Value Added Diagnostics) password?
A. low level link
B. notification director
C. SP tool
D. service connection
Answer: B

Q: 19 Which command allows the implementation of a TM/MP software IPM into a running TM/MP configuration?
A. ALTER TMF
B. ALTER PROCESS
C. ALTER DATAVOL
D. ALTER AUDITTRAIL
Answer: B

Q: 20 Which tool is used to view TSM alarms?
A. SP Tool
B. low level link
C. service application
D. guided replacement toolkit
Answer: C

Q: 21 Which command determines the names of all running Pathway processes?
A. PATHCOM INFO PATHWAY *
B. INFO *,PROG $*.*.PATHWAY
C. INFO *,PROG $*.*.PATHMON
D. STATUS *,PROG $*.*.PATHMON
E. STATUS *,PROG $*.*.PATHWAY
Answer: D

Q: 22 What is the correct command for monitoring generic processes?
A. SCF STATUS PROCESS $ZZQIO.*
B. SCF STATUS PROCESS $ZZKRN.*
C. SCF STATUS PROCESS $ZZGPM.*
D. SCF STATUS PROCESS $ZZPRM.*
Answer: B

Q: 23 Which TM/MP- thresholds prevent slowing system response time to an unacceptable level? Select TWO.
A. TRANSCOUNTTHRESH
B. TMFLIBMEMTHRESH
C. TMPMEMTHRESH
D. AUTOABORT
E. TRANSPERCPU
Answer: A, E

Q: 24 After a communication line failure, the state of a distributed transaction at the parent node is aborting. What is the proper action to resolve the transaction at all affected nodes?
A. TMFCOM RESOLVE TRANSACTION with the STATE COMMITED attribute on all child nodes
B. TMFCOM RESOLVE TRANSACTION with the STATE ABORTED attribute on all child nodes
C. TMFCOM RESOLVE TRANSACTION with the STATE ABORTED attribute on the parent node only
D. TMFCOM RESOLVE TRANSACTION with the STATE COMMITED attribute on the parent and child nodes
Answer: B

Q: 25 Which ViewPoint event screen displays selected filtered events at a particular terminal?
A. primary events
B. alternate events
C. last events
D. event detail
Answer: B

Q: 26 An online-ready site is a secondary computer site that is ready to take over processing from the primary site within
A. 1 second
B. 1 minute
C. 1 hour
D. 1 day
Answer: C

Q: 27 What is the TMFCOM command to create a hardcopy of the online and audit trail dump entries in the TM/MP catalog?
A. STATUS /OUT $S/ DUMPS, DETAIL
B. INFO /OUT $S/ DUMPS, DETAIL
C. GET /OUT $S/ DUMPS, DETAIL
D. LIST /OUT $S/ DUMPS, DETAIL
Answer: B

Q: 28 What is the maximum copper cable length for a S-series tape drive?
A. 50 feet
B. 75 feet
C. 100 feet
D. 125 feet
Answer: B

Q: 29 A service level agreement states that the system should be capable of processing a certain number of transactions per second. Which utility reports this kind of information?
A. Unicenter
B. TM/MP
C. TFDS
D. SCF
Answer: B

Q: 30 What is the name of the factory configured disk that is in slot 17 of the first I/O enclosure attached to processor enclosure 03?
A. $D3117
B. $D1317
C. $D1731
D. $D1713
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved