Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-762 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-762 Sample Questions:

Q: 1 Which command used by TM/MP copies audited files to either disk or tape?
A. dump files
B. recover files
C. relocate diskdumps
D. copy files
Answer: A

Q: 2 If the Conftext file does not have a CIIN entry and the CIIN option is disabled during system load, the initial TACL will
A. start and remain in a logged-off state
B. hang until restarted from the OutsideView session
C. start and remain logged on as the Super ID
D. not start until the #CLCI window is opened on TSM
Answer: C

Q: 3 Which type of audit records only appear in the master audittrail?
A. alter file
B. file rename
C. abort
D. insert
Answer: C

Q: 4 What is the last procedure run by INITENV to check the DSM/SCM configuration?
A. ZPHICHK
B. INITDSM
C. VERIFYI
D. INITSTAT
Answer: C

Q: 5 Measure collects data for which of the following entity types? Select TWO.
A. TSM
B. SERVERNET
C. ADAPTER
D. OSS
E. USERDEF
Answer: B, E

Q: 6 What are the most common disk drive problems? Select TWO.
A. space problems
B. file corruption
C. auditing problems
D. data inconsistencies
E. defective tracks or sectors
Answer: A, E

Q: 7 Which tool monitors EMS events occurring in a network?
A. TSM
B. Viewsys
C. ASAP
D. ViewPoint
Answer: D

Q: 8 When adding a SNAX/XF (T9064) IPM containing IOP object and Profile code, what steps must be performed?
A. Stop and start the lines, sub units, and devices.
B. Abort line sub all, then stop and delete the device.
C. Abort and start the lines, sub units, and devices.
D. Stop the lines, sub units, and devices, then cold load.
Answer: B

Q: 9 Select TWO items to complete this sentence. Regularly dumping audit trail files is the best way to
A. keep audit trails from overflowing
B. secure your database in case of a system or media failure
C. reinitialize TMF
D. alter the size of the audit trail
E. change the data volume configuration
Answer: A, B

Q: 10 What does "degraded" mean when showing the current state of a disk path?
A. The path of this disk drive has a state other than up.
B. The disk cannot be accessed.
C. The path state is unknown.
D. The disk volume or disk path is not logically accessible.
Answer: A

Q: 11 Which TM/MP configured attribute does NOT increase the level of protection?
A. auditdump on
B. copies 2
C. retaindepth 4
D. medium disk
Answer: D

Q: 12 Which parameters must be set on a program file to cause SAVEABEND file to be created if a process ABENDs? Select TWO.
A. HIGHPIN ON
B. SAVEABEND ON
C. RUNNAMED ON
D. SYMBOLS ON
E. INSPECT ON
Answer: B, E

Q: 13 Which tool can be used to produce reports from the Safeguard security audit trails?
A. SAFEART
B. SAFETNET
C. SQLCI
D. SEEP
Answer: A

Q: 14 Which command can identify the current SYSnn subvolume?
A. STATUS 0
B. PPD
C. SCF LISTDEV
D. PEEK
Answer: A

Q: 15 Which TACL built-in identifies the current Operating System release?
A. #TOSVERSION
B. #PROCESSORSTATUS
C. #GETCONFIGURATION
D. #OSLEVEL
Answer: A

Q: 16 When should you perform a processor dump to tape?
A. when there is insufficient disk space
B. following a hard reset
C. when the processor to be dumped is still running
D. when all processors are halted
Answer: D

Q: 17 Where can you obtain suggested repair actions for system alarms?
A. SCF INFO ALARM
B. TSM Event Viewer
C. Service Connection
D. Low Level Link
Answer: C

Q: 18 The time of the last configuration change can be found in the fileinfo 'last modified' field for which file?
A. $system.zsysconf.confsave
B. $system.sysnn.confbase
C. $system.sysnn.conftext
D. $system.zsysconf.config
Answer: D

Q: 19 What can be used to generate a report of release levels/IPMs installed?
A. Guided Configuration Tool
B. DSM/SCM
C. TSM Service Connection
D. CNFGINFO
Answer: B

Q: 20 Where can you find information about recently discovered problems that can cause an outage?
A. TIPS
B. TWS
C. TIM online NSK Support collection
D. Customer Services Guide
Answer: C

Q: 21 Which NSKCOM command shows the number of failures in swap space allocation?
A. status swapdisk
B. info swapfile
C. status kmsf
D. status swapfile
Answer: C

Q: 22 An operations review professional service is primarily intended to
A. improve system startup/shutdown times
B. check installed IPM versions
C. balance disk I/O across enclosures
D. identify application performance problems
Answer: A

Q: 23 Where are the $ZLOG hardware log files located?
A. $SYSTEM.ZLOGnn
B. $SYSTEM.ZSYSCONF
C. $SYSTEM.ZSERVICE
D. $SYSTEM.ZZEVnn
Answer: C

Q: 24 Which items are required to run OSS? Select TWO.
A. a token-ring adapter
B. 500 megabytes minimum of disk space for the root fileset
C. a DAT tape drive
D. an Ethernet adapter to support TCP/IP
E. NonStop UNIX OS
Answer: B, D

Q: 25 Which command do you execute to change the QIO configuration?
A. CMI alter QIO, resize CPU *
B. Qiocom release segment *
C. SCF alter segment $ZM00
D. Peek / CPU 0, memsize 1024/ QIO
Answer: C

Q: 26 Which process creates and manages the shared memory segment?
A. Queue
B. QIOMON
C. Memory Manager
D. APPL
Answer: B

Q: 27 Which SRLs support Native Mode NonStop Kernel products?
A. public
B. sysgenable
C. Microsoft
D. unlinked
Answer: A

Q: 28 Which product libraries are released as SRLs? Select TWO.
A. DP2
B. Parallel TCP/IP
C. Fortran
D. Transaction Monitoring Facility
E. C
Answer: B, E

Q: 29 What piece of information is needed to determine the precise cause of a processor halt?
A. halt code
B. EMS events
C. CPU dump
D. TFDS log
Answer: C

Q: 30 A problem Incident Report (IR) has been generated. A configuration file is created in the $system.zservice subvolume and sent as an attachment along with the IR to the GCSC.
What is the file name format?
A. ZZSVnnnn
B. ZZALnnnn
C. ZZDCnnnn
D. ZZSSnnnn
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved