Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-761 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-761 Sample Questions:

Q: 1 In a large token-ring network what monitors the ring for tokens, duplicate tokens and other error conditions?
A. standby monitor
B. ring error monitor
C. configuration report manager
D. active monitor
Answer: D

Q: 2 What is the Simple Network Management Protocol (SNMP) component which describes a collection of objects to be monitored?
A. agent
B. manager
C. MIB
D. PDU
Answer: C

Q: 3 Which SNMP (Simple Network Management Protocol) processes are recommended to start in the WAN subsystem? Select TWO.
A. SNMP agent
B. TCP/IP subagent
C. EMP trap subagent
D. SNMP trap multiplexer
E. host resources subagent
Answer: A, D

Q: 4 Which S-series Expand line handler may be used to connect to a Himalaya K-Series server?
A. Expand-over-ATM
B. Expand-over-fast Ethernet
C. Expand-over-FOX
D. Expand-over-ServerNet
Answer: C

Q: 5 Which SWAN concentrator physical interfaces support a speed of 64 kbps or more?
A. RS-449, V.35, X.21
B. RS-449, V.35, RS-232
C. RS-232, V.35, X.21
D. RS-449, V.35, X.25
Answer: A

Q: 6 Which statement is valid?
A. Multiple PTCPIP subsystems and multiple conventional TCPIP subsystems can be on one system.
B. Multiple PTCPIP subsystems and only one conventional TCPIP subsystem can be on one system.
C. Only one PTCPIP subsystem and multiple conventional TCPIP subsystems can be on one system.
D. PTCPIP subsystems and conventional TCPIP subsystems cannot be used on the same system.
Answer: C

Q: 7 At what maximum speed and distance is the ATM3SA adapter designed to work?
A. 155Mbps over 1 kilometer
B. 100Mbps over 2 kilometers
C. 155Mbps over 2 kilometers
D. 200Mbps over 1 kilometer
Answer: C

Q: 8 Which SLSA adapter consists of two SAC's and four PIF's?
A. CCSA
B. E4SA
C. FESA
D. TRSA
Answer: B

Q: 9 Which SCF object must be configured for each ServerNet/FX2 adapter?
A. LBU
B. SAC
C. PIF
D. LIF
Answer: A

Q: 10 Using a private LAN, which hardware components are needed to configure an X.25AM line with a fault tolerant path from the s-series to the SWAN concentrator?
A. two ports on one E4SA adapter, one SWAN concentrator, a SWAN adapter cable, one micro hub and RJ45 cabling
B. one SWAN concentrator and a SWAN adapter cable
C. two E4SA adapters, one SWAN concentrator, a SWAN adapter cable and one micro hub and RJ45 cabling
D. two E4SA adapters, one SWAN concentrator, a SWAN adapter cable and two micro hubs and RJ45 cabling
Answer: D

Q: 11 In a parallel library TCP/IP environment, what happens to the active sockets if the processor containing the TCP/IP socket provider (TCPSAM) primary process fails?
A. All sockets survive, because the TCPSAM process runs as a NonStop process.
B. All TCP sockets in the established state return ECONNRESET to the application and send RST to the remote end.
C. All TCP sockets in the established state return ECONNRESET to the application if the application is not on the failed processor.
D. All sockets survive if the application is not on the failed processor.
Answer: D

Q: 12 Application programs create TCP/IP connections and perform data transfer using
A. procedure calls
B. session routines
C. socket routines
D. support routines
Answer: C

Q: 13 What happens when the Expand line-handler object $ZZWAN.#LH1 is added to a multi-line path?
A. The change will be remain after cold-loads.
B. The change will be rejected unless the line uses the same protocol as others in the path.
C. The change may briefly disrupt communications to the adjacent node.
D. The line will only be used in the event of failure.
Answer: A

Q: 14 Which WAN Access methods support the Synchronous Data Link Control (SDLC) protocol?
A. ENVOYACP/XF, generalized full duplex, 6100 ADCCP and SNAX/XF
B. ENVOYACP/XF, SNAX/APN, SNAX/XF, and 6100 ADCCP
C. ENVOY, generalized full duplex, 6100 ADCCP and SNAX/XF
D. ENVOY, SNAX/APN, SNAX/XF and 6100 ADCCP
Answer: B

Q: 15 A customer has 2000 users that establish occasional TELNET connections to a user-written Pathway application, although they need capacity to handle 500 users simultaneously .
They want to run only two TELSERV processes. The terminals must be static inside Pathway and the customer prefers not to change their code. When users have been abruptly disconnected after a network error, other users are connecting to the previously logged-on sessions. What recommendation should you make?
A. Change the application to re-authenticate.
B. Configure CALLER on the SERVICE and ASSIGNED on the WINDOWS.
C. Change the application to call RECONNECT MODEM and re-authenticate.
D. Configure the PATHWAY TERMs to AUTORESTART.
Answer: C

Q: 16 How many SCP processes run by default on a system?
A. one for each subsystem
B. one for each CPU
C. one named $ZNET
D. as many as SCF processes are started
Answer: C

Q: 17 ASAP acts as a network management application by reporting statistics for which subsystem objects?
A. Expand line-handler
B. Process and Expand line-handler
C. Process, SNAX line and Expand line-handler statistics
D. Expand, TCP/IP and SNAX line statistics
Answer: B

Q: 18 Which software is required to print from the Spooler to a TTAP printer via an AWAN 3886 Access Server?
A. FASTPTCP and GAP software
B. FASTPTCP only
C. FASTPTCP, GAP software and ATP6100
D. FASTPTCP and ATP6100
Answer: B

Q: 19 Which transport layer protocol does Expand-over-IP use for Ethernet connections?
A. Internet Control Message Protocol (ICMP)
B. Internet Protocol (IP)
C. Transmission Control Protocol (TCP)
D. User Datagram Protocol (UDP)
Answer: D

Q: 20 The WAN PROFILE parameter PATHPACKETBYTES is associated with which WAN protocol?
A. X25AM
B. Expand
C. SNAX/XF
D. EnvoyACP/XF
Answer: B

Q: 21 Which SWAN concentrator process manages the update of SWAN firmware?
A. WANMgr
B. CONMgr
C. WANBoot
D. TrapMux
Answer: C

Q: 22 Which management interface is used for building commands and to decode responses by the PAM subsystem?
A. SCP
B. LLC2
C. SPI
D. SCF
Answer: C

Q: 23 Which SCF command is used to find the CLIP code downloaded to LINE 0 of CLIP 1 of SWAN Adapter #S34?
A. STATUS TASK $ZZWAN.#S34.1.DLC0
B. STATUS SERVER $ZZWAN.#S34.1
C. INFO SERVER $ZZWAN.#S34.1
D. STATUS SERVER $ZZWAN.#S34.1.DLC0
Answer: A

Q: 24 What is the AMP manager process name for a system that has an ATM adapter configured and started in CPU 3?
A. $ZTM3A
B. $ZTM33
C. $ZAM33
D. to be determined by the configurer.
Answer: C

Q: 25 What is the speed setting of a TRSA adapter if the Speed LED is OFF?
A. 4Mbps
B. 8Mbps
C. 12Mbps
D. 16Mbps
Answer: A

Q: 26 What is the purpose of the WANFBT tool?
A. To get TCB information from the SWAN CLIP
B. To initiate an online SWAN CLIP dump
C. To force a reboot of a SWAN CLIP
D. To check the status of a SWAN CLIP
Answer: C

Q: 27 Which utility is used to test connectivity to a remote host by sending a small EDIT file and having it sent back?
A. PING
B. FINGER
C. ECHO
D. TELNET
Answer: C

Q: 28 What is the impact of moving a ServerNet cable to another plug-in card of a ServerNet II switch?
A. The ServerNet cluster for the affected system must be reconfigured.
B. The Cluster number of the affected system stays the same.
C. The Expand system number of the affected system is changed.
D. The Cluster number of the affected system is changed.
Answer: D

Q: 29 Which condition could cause a WAN TFTP process to remain in a STARTING state?
A. SWAN adapter is powered off.
B. TRAPMUX process is not started.
C. WANBOOT process is not started.
D. TCPIP process is not started.
Answer: D

Q: 30 Which DEFINE controls the list of servers that will be accessed to resolve a name resolution request?
A. =TCPIP^HOST^FILE
B. =TCPIP^NETWORK^FILE
C. =TCPIP^RESOLVER^NAME
D. =TCPIP^PROCESS^NAME
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved