Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-752 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-752 Sample Questions:

1. When does supplemental authentication occur?
A. after both the open-key 802.11 authentication and the 802.11 association are completed successfully
B. after both the shared-key 802.11 authentication and the 802.11 association are completed successfully
C. after the open-key 802.11 authentication is completed successfully but before the 802.11 association process begins
D. after the shared-key 802.11 authentication is completed successfully but before the 802.11 association process begins
Answer: A

2. Which statement describes a closed system?
A. In a closed system, the wireless network name is encrypted in the 802.11 header.
B. In a closed system, the wireless network name cannot be detected in any 802.11 frames.
C. In a closed system, the wireless network name is not advertised in the 802.11 beacon frame.
D. In a closed system, the wireless network name is not included in the header of any 802.11 frames.
Answer: C

3. Which statements describe 802.11a? (Select two.)
A. It interferes with 802.11b/g.
B. It requires support for 802.11h in Europe.
C. It experiences interference from microwaves.
D. It has higher data rates than 802.11b.
E. It was the first adopted and most widely used standard.
Answer: B, D

4. You configure two access points (APs) to support a single wireless LAN (WLAN). One station associates with one AP, and one station associates with the other AP. What do the two stations have in common?
A. wireless cell
B. service set identifier (SSID)
C. basic service set identifier (BSSID)
D. independent basic service set identifier (IBSSID)
Answer: B

5. In which mode does the ProCurve Access Point (AP) 420 operate?
A. mixed-cell mode
B. in-cell relay mode
C. peer-to-peer mode
D. infrastructure mode
Answer: D

6. ProCurve Mobility Infrastructure Solutions help you meet the challenges posed by a wireless network (as compared to a traditional wired network). What is one of these challenges?
A. 802.11 standards do not provide any guidelines for Layer 2 roaming.
B. Studies have found that users tend to be less productive when they have mobile access to a network.
C. Multiple users connect to the network through the same access point (AP), but access must be customized for each user.
D. 802.11 standards do not provide any encryption, so you must create virtual private network (VPN) tunnels to each end station.
Answer: C

7. What is one reason to choose ProCurve's Wireless LAN System over its standalone AP solution?
A. Your network requires many wireless devices that are managed from a central location.
B. You need your wireless network solution to provide RADIUS services.
C. Your network requires Layer 3 roaming and advanced authentication options.
D. You want to manage your wireless network using ProCurve Manager (PCM) Plus.
Answer: A

8. When configuring a Wireless LAN (WLAN) on the ProCurve Wireless Edge Services xl Module, you can use Normal mode or Advanced mode. Why would you use Advanced mode, rather than Normal mode?
A. You want to configure 16 WLANs.
B. You want to customize the transmit power for only one RP.
C. You want one WLAN to be supported on only one of the RPs.
D. You want the adopted Radio Ports (RPs) to beacon a WLAN that has an index number of 4.
Answer: C

9. Which ProCurve Wireless LAN System feature protects your company if a Radio Port (RP) fails?
A. redundancy group
B. network self-healing
C. interference avoidance
D. radio frequency (RF) patching
Answer: B

10. Which statement describes a ProCurve Radio Port (RP)?
A. If you change an RP's configuration, you must always reload the RP before that configuration can take effect.
B. When the RP receives a wireless frame, it removes the 802.11 header and replaces it with an Ethernet header.
C. When the RP receives wireless traffic from stations, it encapsulates that traffic before sending it to the Wireless Edge Services xl Module.
D. After receiving a configuration from the Wireless Edge Services xl Module, the RP saves that configuration to its internal flash.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved