Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-727 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-727 Sample Questions:

Q: 1 In which two ways is the status of a service calculated? Select TWO.
A. By the severity of messages that reference the service ID of the service
B. By the severity of messages that reference the service's subordinates
C. By the status of subordinate services that are propagated
D. By the status of superordinate services while the propagation rule is NOT ignored
Answer: A,C

Q: 2 What occurs when a message is owned by one of the operators?
A. The related service state is recalculated and the message is no longer used for the calculation.
B. The related service state is NOT recalculated.
C. The related service state is set to 'Normal'
D. The related service state is NOT recalculated only if it is configured to use multi-threshold calculation rules
Answer: B

Q: 3 What is the correct definition of a status calculation rule?
A. Each relation between two services contains a rule regarding how the subordinate status is seen by the superordinate service. Subordinate services can be less important or more important for the superordinate service.
B. If the calculation rule additionally defines "set to critical", the status of the service will always be critical.
C. Each service defines how it determines its own status from the various status propagated by its subordinates, and messages that apply to the service itself.
D. The status of the lowest level services is equal to the last received active message for that service.
Answer: C

Q: 4 How is the status of nodes determined? Select TWO.
A. The status of a node is based on the most severe message for this node.
B. If only messages of severity "unknown" and "normal" exist, the corresponding node will have status "normal".
C. If only messages of severity "unknown" exist, the node's status will be unknown.
D. The status of a node is based on the last message received for this node.
Answer: A, B

Q: 5 How is the service ID of a message set? Select TWO.
A. By the matching rule of a corresponding policy
B. By assigning a policy category to a service ID
C. By explicitly referencing the service ID with the opcmsg command
D. By globally setting the service ID with the corresponding policy if the message is generated as a result of evaluating a "forward unmatched" rule
Answer: A, C

Q: 6 How can an administrator create services with OVO for Windows 7.x?
A. By writing a tool that discovers the services, and loads them into the service model using WMI interfaces
B. By using WMI expressions (e.g. select * from PC_Devices where ...) within service discovery policies
C. By manually building the service hierarchy using the service editor
D. By launching the discovery tool (e.g. synchronize Windows services) on the management server and specifying the name of the managed node as parameter
Answer: C

Q: 7 Under which two circumstances will the status of a service be ormal? Select TWO.
A. When all messages that relate to the service and its subordinate services are acknowledged
B. When all messages that relate to the service and its subordinate services are owned
C. When a calculation rule that will always set the status of the service to "normal" is applied
D. When a calculation rule that is configured to use the 'least critical calculation rule' is applied
Answer: A, C

Q: 8 If you have created a service hierarchy that you want to export from one OVO for Windows management server and import to another OVO for Windows management server, what tool should be used?
A. ovpmutil.exe
B. opccfgdnl.exe
C. opcsvc.exe
D. update.exe
Answer: A

Q: 9 What is the prerequisite for policies that monitor disk performance - such as WINOSSPI-SysMon_DiskFullCheck?
A. Deploy instrumentation on the node
B. Install Windows Support tools
C. Install Windows Resource kit
D. Run diskperf -y to start disk performance counters
Answer: D

Q: 10 One of the major features of the OS SPI for HPUX is the discovery ability. Which sub-agent is used for performing this discovery process?
A. Monitor agent
B. Embedded performance sub-agent
C. a specific OS-SPI sub-agent
D. Discovery sub-agent
Answer: D

Q: 11 Which is the default performance agent / sub-agent used by the OS SPI for HPUX?
A. OV performance agent
B. Glance Plus
C. Embedded performance sub-agent
D. No performance agent
Answer: C

Q: 12 Where should you look first to verify that the initial agent deployment to a managed node was successful?
A. The Windows Event Log or UNIX syslog file on the managed node
B. The agent log file in the \\<install_dir>\\agent directory
C. The Deployment Jobs icon in the OVO for Windows console
D. The Active Message browser in the OVO for Windows console
Answer: C

Q: 13 The HP-OVE-User account provides what level of access to Windows nodes that are being managed by OVO for Windows?
A. Local user
B. Local administrator
C. OVO for Windows Operator
D. OVO for Windows Administrator
Answer: B

Q: 14 Choose the TRUE statement regarding the automatic deployment of the OVO for Windows agent to a UNIX node.
A. You enter the root password when you add the node in the Node Configuration Editor.
B. You drag-and-drop the perations Agent ' package to the node and enter the root password.
C. You check the uto-Deploy to Node?box in the General tab of the Node Properties dialog box.
D. The agent CANNOT be automatically deployed.
Answer: D

Q: 15 How can you install the OpenView Operations agent package on a Windows node that is behind a firewall?
A. Configure the server and agent to use a user-configurable port range of up to 20 ports for the package installation.
B. Configure the server and agent to use one dedicated port for the package installation.
C. Use the product CD to install the agent locally on the node.
D. This is NOT possible.
Answer: C

Q: 16 What are two ways to verify that the OVO for Windows server processes are running? Select TWO.
A. Use the vpstat command
B. Use the Windows Task Manager
C. Use the ovstatus command
D. Use the Windows Task Manager
Answer: A, D

Q: 17 What information must be entered the first time you start the OVO for Windows management console?
A. The OVO for Windows administrators or operators password
B. The system name of the management console
C. The system name of the management server
D. The permanent license key
Answer: C

Q: 18 Which of the following statements is correct if the OVO for Windows 7.x server is installed using 'Local Accounts' in a Windows Workgroup?
A. This can be changed later to use 'domain accounts' for a production machine.
B. It is NOT possible to manage Windows nodes other than the OVO for Windows server itself.
C. It is possible to manage Windows nodes but Unix nodes CANNOT be managed.
D. Agent packages and policies require a manual installation for all nodes to be managed.
Answer: D

Q: 19 By default, the OVO agents are installed and run under what account on a Windows node?
A. Local Administrator
B. Local System
C. HP-OVE-User
D. opc_op
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved