Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-704 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-704 Sample Questions:

Q: 1 Which TruCluster daemon must be running on each cluster member for the cluster alias to work?
A. clu_aliasd
B. gated
C. routed
D. aliasd
Answer: D

Q: 2 Which command is used to manage cluster aliases?
A. clu_create
B. clu_alias
C. cfsmgr
D. cluamgr
Answer: D

Q: 3 Which command shuts down all cluster members?
A. shutdown now
B. shutdown -r
C. shutdown -h
D. shutdown -c
Answer: D

Q: 4 What are the four types of CAA resource profiles?
A. application, tape, changer, and network
B. application, tape, distributed, and network
C. application, disk, changer, and network
D. application, required, changer, and network
Answer: A

Q: 5 Which file is used by the cluster alias to determine service attributes?
A. /etc/ports
B. /etc/alias
C. /etc/clua_services
D. /etc/services
Answer: C

Q: 6 Which utility is used within a CAA action script to make events available to the cluster?
A. echo
B. evmwrite
C. DECevent
D. evmpost
Answer: D

Q: 7 What defines member eligibility during a CAA application relocation?
A. application's CAA profile
B. /var/cluster/caa/cluster_config
C. /var/cluster/{members}caa/cluster_config
D. number of CAA applications currently running on the member
Answer: A

Q: 8 Which command is used to adjust quorum disk votes?
A. cfsmgr
B. adj_quorum
C. hwmgr
D. clu_quorum
Answer: D

Q: 9 Which command is used to gather information about cluster members?
A. clu_get_info
B. cluamgr
C. cnxshow
D. cfsmgr
Answer: A

Q: 10 What should be done to isolate Memory Channel errors in a cluster, when all members report the errors?
A. replace one Memory Channel at a time until the errors stop
B. run the Memory Channel diagnostics, mc_cable and mc_diag
C. replace all Memory Channel hardware
D. no corrective action is required
Answer: B

Q: 11 What type of application is managed by the CAA software?
A. single-instance
B. multi-instance
C. distributed
D. parallel
Answer: A

Q: 12 What is the result of votes falling below quorum value in a TruCluster?
A. members continue to run
B. process activity is suspended on all cluster members
C. all cluster members panic
D. quorum value is automatically lowered
Answer: B

Q: 13 Which daemon is the heart of the CAA system and must run on each cluster member?
A. caad
B. cluad
C. aliasd
D. caa
Answer: A

Q: 14 What hardware is required to migrate a cluster to a TruCluster Server environment? Select TWO.
A. at least one cluster interconnect device
B. at least two member systems
C. a sharable high volume backup medium
D. sharable storage components - controllers and devices
E. at least one quorum disk
Answer: A, D

Q: 15 Which TruCluster application scripts must be saved to external files before migrating the application to TruCluster Server?
A. disk mounting
B. network alias
C. start and stop action
D. crashdc data collection
Answer: C

Q: 16 Which release of TruCluster software supports TruCluster Server rolling upgrades?
A. 1.5
B. 1.6
C. 5.0
D. 5.0A
Answer: D

Q: 17 Which TruCluster application programming interface may be present in a distributed application?
A. DRD
B. asemgr
C. Production Server
D. Memory Channel
Answer: D

Q: 18 Which technique is the easiest to manage, when changing hard-coded device names in data files, during the move of distributed applications to TruCluster Server?
A. rename the data files
B. create symbolic links
C. recreate the application database
D. create DRD services
Answer: B

Q: 19 Which techniques allow you to change hard coded device names in data files, while moving distributed applications to TruCluster Server? Select TWO
A. filter using MC API
B. clone the data files
C. create symbolic links
D. convert to ASE format
E. recreate the application database
Answer: C, E

Q: 20 Which requirements must be met when upgrading a cluster from ASE to TruCluster Server? Select TWO.
A. ASE systems must migrate all UFS file systems to AdvFS file systems
B. TCR-UA license must be installed and activated on each system
C. ASE systems must have a supported cluster interconnect adapter or open PCI slots for installing a supported cluster interconnect adapter
D. ASE system network adapters must be valid for NetRain configurations
E. storage devices must be converted to dual-redundant configurations
Answer: A, C

Q: 21 Which provides broadcast and point-to-point connections between cluster members?
A. Differential SCSI
B. FDDI
C. Memory Channel
D. DLM
Answer: C

Q: 22 Which are key benefits of TruCluster Server? Select TWO.
A. ease of management of one system
B. ease of management of multiple systems
C. high availability of applications
D. high availability of network resources
E. generic device naming
Answer: B, C

Q: 23 Which component controls all I/O to the physical disks and tape storage in a TruCluster Server environment?
A. CFS
B. DRD
C. CLSM
D. DFS
Answer: B

Q: 24 CFS server failover happens if the cluster member serving file system /user fails. Which describes how CFS server failover works?
A. The CAA scripts call cfsmgr to elect another CFS server.
B. The CFS automatically fails the server to another member.
C. The drdmgr automatically fails the server to another member.
D. The member holding the cluster alias automatically becomes the CFS server.
Answer: B

Q: 25 Which component forms the cluster when quorum is reached?
A. CAA
B. HSM
C. availability manager
D. connection manager
Answer: D

Q: 26 Which role do member votes play in a TruCluster Server environment?
A. Votes are used to determine which member receives the most IP connects.
B. Votes are used to determine if quorum is reached so that the cluster can continue.
C. Votes are used to help the connection manager load-balance the cluster.
D. Votes are used to determine which members participate in the Cluster Alias.
Answer: B

Q: 27 Which method can be used to increase I/O performance across controllers in a TruCluster Server environment?
A. implement secure path and hardware striping
B. implement AdvFS file striping and stripe across controllers
C. implement multi-path hardware striping
D. implement CSM and stripe across controllers
Answer: D

Q: 28 Which parameter must be added in /etc/clua_services to allow routing to multiple nodes?
A. in_nosingle
B. multi
C. clus_wide
D. in_multi
Answer: D

Q: 29 When creating a resource profile with TruCluster Server, what must you do to have the CAA subsystem monitor the resource?
A. copy the profile to the /var/cluster/caa/script directory
B. shutdown and startup the cluster
C. register the profile
D. run caa_stop then run caa_start
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved