Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-703 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-703 Sample Questions:

Q: 1 What does this entry in gated.conf mean?
# rip yes ;{nobroadcast ;};
#
A. gated listens for rip updates and sends them out
B. gated behaves like routed -q
C. gated runs once, listens for routes and terminates
D. gated fails because the shell is not defined
Answer: B

Q: 2 Which protocol does gated use to advertise routes?
A. ARP
B. RIP
C. TFTP
D. ICMP
Answer: B

Q: 3 Which type of host should not use routed?
A. server
B. workstation
C. external gateway
D. departmental router
Answer: C

Q: 4 Which problem causes TELNET or FTP addresses outside the local LAN to time out?
A. the default route is incorrect
B. the default route is undefined
C. telnetd and ftpd on the local system are not running
D. routed is looping
Answer: A

Q: 5 Which program is needed when working with OSPF routing protocol?
A. named
B. BIND
C. routed
D. gated
Answer: D

Q: 6 What action is needed to cause a Tru64 UNIX system to forward traffic between networks when it has multiple interfaces on different subnets?
A. No action required, because Tru64 UNIX always functions as a router.
B. Set SysMan to run the system as an IP router.
C. Add the appropriate routes to the /etc/routes file.
D. Configure the routes to point to this Tru64 UNIX system.
Answer: B

Q: 7 Which routing protocol interoperates with routed?
A. HELLO
B. RIP
C. EGP
D. BGP
Answer: B

Q: 8 The command route delete default 1.2.3.4 returnes the following message:
writing to routing socket: No such process
delete net default: gateway 1.2.3.4: not in table
What does the message indicate?
A. The default gateway address is not 1.2.3.4.
B. The default is in the permanent cache.
C. You do not have permission to delete the route.
D. The route daemon is not running.
Answer: A

Q: 9 What is an SNMP trap?
A. an event sent to UDP port 162
B. a message generated by the NMS
C. an unsolicited event notifying the NMS of a change
D. an application that sits and listens for incoming information
Answer: C

Q: 10 How many bits are in an IPv4 address?
A. 8
B. 16
C. 32
D. 64
Answer: C

Q: 11 Which function does the point-to-point protocol (PPP) perform?
A. checking point-to-point connections on a LAN
B. transmitting datagrams over serial point-to-point links
C. updating point-to-point routing tables
D. changing the routes that systems take between two points
Answer: B

Q: 12 What is the name of the collection of networks and gateways (including ARPANET, MILNET, and NSFnet) that use the TCP/IP protocol suite and function as a single, cooperative virtual network?
A. Intranet
B. Internet
C. World Wide Web
D. NIC
Answer: B

Q: 13 A campus network has a subnet of 255.255.255.224. Which hosts are in the same subnet?
Host A 10.1.20.33/27
Host B 10.1.20.31/27
Host C 10.1.20.1/27
Host D 10.1.20.49/27
A. None
B. B and C
C. A, B, and C
D. A, B, C, and D
Answer: B

Q: 14 What is the IP address range for Class A networks?
A. 0-126
B. 0-127
C. 1-126
D. 1-192
Answer: C

Q: 15 Which is TRUE about UDP?
A. UDP is a connectionless protocol.
B. UDP uses a three-way handshake.
C. UDP enforces correct packet sequencing.
D. UDP uses a sliding window for flow control.
Answer: A

Q: 16 Which serial line services can be configured with SysMan? Select TWO.
A. UUCP
B. RAS
C. PPP
D. DECnet
E. SLIP
Answer: A, C

Q: 17 Which transport protocol or protocols does NFS use?
A. TCP or UDP
B. TCP only
C. UDP only
D. NFS
Answer: A

Q: 18 The netstat -I tu0 -s command displays excessive collisions and send failures. Which IP layer captures information about these errors?
A. Internet
B. Transport
C. Application
D. Network Interface
Answer: D

Q: 19 What is the function of inetd?
A. Monitors all the pseudo devices.
B. Ensures the network servers are running.
C. Maintains the link IDs on all current connections.
D. Listens for incoming connections and dispatches the service based on the port number.
Answer: D

Q: 20 Which mail configuration file can you distribute using NIS?
A. mailrc
B. aliases
C. mail.conf
D. sendmail.cf
Answer: B

Q: 21 In addition to DNS, which service can SysMan configure to distribute host to IP address maps?
A. SNMP
B. NIS
C. joind
D. NFS
Answer: B

Q: 22 Which is the Tru64 UNIX DHCP server?
A. dhcpd
B. bootps
C. joind
D. tftpd
Answer: C

Q: 23 Which option on the system setup screen can be used to initially configure a workstation?
A. cloning information
B. custom setup
C. hardware setup
D. quick setup
Answer: D

Q: 24 SysMan is used to set up a Tru64 UNIX DNS server. Which file is edited to add this server entry?
A. /etc/resolv.conf
B. /etc/svc.conf
C. /etc/namedb/named.conf
D. /etc/named.boot
Answer: C

Q: 25 Which time service can be configured with SysMan?
A. rtime
B. ntp
C. rdate
D. date
Answer: B

Q: 26 Which relationships can you choose when configuring an NTP client? Select TWO.
A. server
B. primary
C. peer
D. drift
E. secondary
Answer: A, C

Q: 27 What is displayed when the unsetenv DISPLAY ; sysman dns command is issued?
A. the text-based SysMan menu
B. the CDE SysMan application menu
C. the system options control panel
D. the registration application
Answer: A

Q: 28 Which common UNIX networking utility is NOT configured with SysMan?
A. BIND
B. FTP
C. NTP
D. NIS
Answer: B

Q: 29 Which file will SysMan manipulate to configure NTP?
A. /etc/timed.conf
B. /etc/ntp.conf
C. /sbin/init.d/S99ntp
D. /etc/rc.local
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved