Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-702 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-702 Sample Questions:

1.Which term represents a basic unit of scheduling in Tru64 UNIX?
A: thread
B: process
C: task
D: user
Answer: A

2.Which file should be examined when a software installation fails using the setld command?
A: /var/adm/syslog/setld.log
B: /var/adm/smlogs/setld.log
C: /var/adm/syslog.dated/setld.log
D: /var/adm/sysman/setld.log
Answer: B

3.Which statement best describes the function of an ACL?
A: defines the categories "owning user," "owning group," and "other" as attributes of filesystem objects, and associates a set of access permissions with each of these categories
B: provides a greater granularity of filesystem object protection than the default Tru64 UNIX discretionary access control
C: selects the appropriate installed security mechanism when a security sensitive command is executed
D: defines security policies for the system
Answer: B

4.Which feature allows a cluster member to access member specific files?
A: CLSL
B: TDSL
C: CDSL
D: ADSL
Answer: C

5.Which scu command browses the CAM equipment device table?
A: scan cedt
B: verify edt
C: browse edt
D: scan edt
Answer: D

6.Which file is modified to enable accounting?
A: /etc/inittab
B: /sbin/rc3.d/S99Act
C: /etc/rc.config
D: /etc/accounting.config
Answer: C

7.Which daemons need to be running before starting the LSM GUI?
A: vold, volnotify
B: volnotify, volwatch
C: vold, volnotify, volwatch
D: voldctl, volwatch, volnotify, vold
Answer: C

8.Which feature allows a cluster member to access member specific files?
A: CLSL
B: TDSL
C: CDSL
D: ADSL
Answer: C

9.Which directories contain the special device files for LSM volumes?
A: /dev/vol and /dev/rvol
B: /dev/lsm and /dev/rlsm
C: /dev/disk/vol and /dev/rdisk/vol
D: /dev/disk and /dev/rdisk
Answer: A

10.Which command can improve system performance, by making the AdvFS file data more contiguous on the storage medium?
A: balance
B: stripe
C: advfsstat
D: defragment
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved