Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-678 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-678 Sample Questions:

Q: 1
A blower has failed on a disk enclosure on an EVA4000. Which actions should be taken to repair the condition?

A. Order replacement blower. Replace the failed blower when the replacement blower arrives on site.
B. Remove the failed blower immediately. Order a replacement blower and install the replacement blower once it arrives on site.
C. Order the replacement blower. Shut the disk enclosure down when the replacement blower arrives on site and install the replacement blower.
D. Order the replacement blower. Remove the failed blower when the replacement blower arrives on site. Wait 30 minutes to ensure the removal is detected by the EMU and then install the replacement blower.

Answer: A

Q: 2
On the HSV controller, the OCP cache battery assembly status LED is ON.
What does it indicate?

A. A cache battery is not in use
B. A cache battery assembly has failed.
C. A cache battery assembly is operational.
D. The charge level of a cache battery is greater than 50%.

Answer: B

Q: 3
The battery status indicator on the EVA controller is off. What does this indicate?

A. The battery is faulty.
B. The battery is sufficiently charged.
C. The battery is les than 50% charged.
D. The battery has reached its expiration date.

Answer: B

Q: 4
How does EVAPerf store array passwords on the management server?

A. as free text in the Windows registry
B. as encrypted text in the Windows registry
C. as encrypted text in a database located in the EVAPerf install directory
D. as free text in a secure database located in the EVAPerf install directory

Answer: B

Q: 5
Which statement is true about Distributed Virtual RAID (DVR)?

A. The location of each chunk of data changes dynamically
B. Physical blocks of data are more easily located in a DVR system than in traditional RAID.
C. The logical blocks for the virtual disk are directly mapped to the physical blocks of the hard drive.
D. The storage administrator has full control over the distribution of physical data chunks on the storage array.

Answer: A

Q: 6
Which warranty and services are included with the EVA6000 product?

A. 3-year hardware support, with 4-hour response on a 24x7 basis and 1-year, 24x7 XCS phone-in support and updates
B. array installation and startup service, 2-year hardware support, with 4-hour response on a 24x7 basis and 2-year, 24x7 XCS phone-in support and updates
C. array installation and startup service, 2-year hardware support, with 4-hour response on a 24x7 basis and 3-year, 24x7 XCS phone-in support and updates
D. array installation and startup service, 3-year hardware support, with 4-hour response on a 24x7 basis and 1-year, 24x7 XCS phone-in support and updates

Answer: B

Q: 7
What is the key customer benefit of the EVA solution?

A. virtualization
B. 100% availability
C. Isolated capacity
D. DAS to SAN architecture

Answer: A

Q: 8
HP StorageWorks XCS manages all aspects of the EVA storage system operation. XCS provides scalable capacity on-demand and which other functionality? Select TWO.

A. provides Advanced Data Guarding
B. increases disk utilization efficiency
C. provides easy dynamic storage expansion
D. provides easy management of the FC Switch and HBA

Answer: B, C

Q: 9
What is the purpose of the Enclosure Address Bus (EAB)? Select TWO.

A. It assigns the drive enclosure address to the EMU.
B. It provides an alternative data path in case of catastrophic loop failures.
C. It provides a means of managing and reporting of loop conditions to the HSV controllers.
D. It provides a redundant path for controller communication in case of a mirror port failure.
E. It provides a means of managing and reporting of environmental conditions within the rack.

Answer: A, E

Q: 10
When connecting a 0C12D expansion rack to a 2C12D EVA8000 configuration, how many disk enclosures can be connected from the expansion rack to the EVA8000?

A. 4
B. 6
C. 8
D. 12

Answer: B

Q: 11
How many Power Distribution Units (PDUs) are installed in an EVA8000 2C12D cabinet?

A. 2
B. 4
C. 6
D. 8
E. 10

Answer: A

Q: 12
What is the maximum number of physical disks supported in a single EVA 2C12D without any expansion cabinets?

A. 144
B. 168
C. 240
D. 252

Answer: B

Q: 13
What are three features of the Fibre Channel loop switches that are components of an EVA8000? Select THREE.

A. 16 ports
B. Half-width, 1U size
C. 2Gb/s operating speed
D. Small form-factor fixed (SFF)
E. Small form-factor pluggable (SFP)

Answer: B, C, E

Q: 14
Which statement is true about loop switches?

A. The 14-port switches are configured for failover.
B. The base model EVA4000 hardware includes FC loop switches.
C. Performance is degraded for random I/Os on large configurations.
D. Up to two switches are supported for the EVA6000 and up to four switches for the
EVA8000.

Answer: D

Q: 15
In a 2C12D configuration, which loops connect to the drive enclosures above the controller pair and loop switches? Select TWO.

A. Loop 1A
B. Loop 1B
C. Loop 2A
D. Loop 2B

Answer: C, D

Q: 16
Which Vraid level provides the highest availability?

A. 0
B. 1
C. 3
D. 5

Answer: B

Q: 17
Which statement is true regarding an EVA solution with a mixture of 10,000 rpm and 15,000 rpm disks?

A. all disks must be the same capacity
B. only Vraid0 and Vraid5 levels are supported
C. 15,000 rpm disks will slow down to 10,000 rpm performance
D. 10,000 rpm and 15,000 rpm disks can reside in the same disk group

Answer: D

Q: 18
When using Instant Support Enterprise Edition (ISEE), which method is used to transport error information to HP?

A. Internet
B. SNMP traps
C. Exchange Mail
D. Secure dial up line
E. Standard modem interface with encryption

Answer: A

Q: 19
Why would you configure multiple disk groups instead of a single disk group?

A. to use different Vraid levels
B. to achieve higher data availability
C. to lower the total cost of ownership
D. to support larger disk volumes spanned across disk groups

Answer: B

Q: 20
Where can you look to determine the operating systems that are currently supported on the EVA?

A. SWD Sizer
B. HP SalesBuilder
C. OS documentation
D. HP SAN Design Reference Guide

Answer: D

Q: 21
What will happen to your LUN if you do not select a LUN address when you present it to a Windows host?

A. The LUN will not e presented.
B. The EVA will use a random LUN address.
C. The EVA will use the next available LUN address.
D. The LUN will be presented without a LUN address.

Answer: C

Q: 22
Which virtual disk value can be modified after the creation of a virtual disk?

A. host presentation
B. UUID of the virtual disk
C. Device-side loop presentation
D. Requested disk failure protection level

Answer: A

Q: 23
When creating a Windows host you enable direct eventing. How is the event information passed to this host from the EVA?

A. in band over the fibre
B. out of band over the LAN
C. through a host system
D. through the management server

Answer: A

Q: 24
How man active instances of Command View EVA can manage an array at any one time?

A. 1
B. 2
C. 5
D. 10

Answer: A

Q: 25
How does the HP Command View EVAPerf service appear in the Windows Services Control Panel?

A. HP EVAPerf Collector
B. HP EVAPerf Data Collector
C. HP EVA Performance Data Collector
D. HP EVA Performance Data Collector Service

Answer: C

Q: 26
What is the maximum number of EVAs that can be managed by a dedicated storage management server in a homogenous environment?

A. 4
B. 16
C. 32
D. Limited by license

Answer: B

Q: 27
Which tools can be used to display EVA performance metrics? Select TWO.

A. GlancePlus
B. Windows Perfmon
C. Tivoli Storage Manager
D. HP OpenView Data Protector
E. HP EVAPerf Command Line interface

Answer: B, E

Q: 28
Which URL do you enter to access Command View EVA from a remote management server web browser?

A. https://hostname
B. http://localhost
C. https://hostname:2381
D. http://hostname:5314

Answer: C

Q: 29
Which CLI command is used to enter the array password required for EVAPerf to monitor the array with WWN of 5000-1FE1-5000-A9F0 and password RSGHSVxx?

A. c:\\evaperf dpw RSGHSVxx 5000-1FE1-5000-A9F0
B. c:\\evaperf pws RSGHSVxx 5000-1FE1-5000-A9F0
C. c:\\evaperf spw 5000-1FE1-5000-A9F0 RSGHSVxx
D. c:\\evaperf vpw 5000-1FE1-5000-A9F0 RSGHSVxx

Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved