Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-663 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-663 Sample Questions:

Q: 1 Which access method functions exclusively over a WAN interface?
A. TCP/IP
B. ATP6100
C. IPX/SPX
D. SNAX/APN
Answer: B

Q: 2 Which technology provides security for Web traffic?
A. UDP
B. HTTP
C. SSL
D. LDAP
Answer: C

Q: 3 Which product provides a server-side JavaScript environment for NonStop systems?
A. iTP WebReporter
B. iTP Search Engine
C. iTP Secure WebServer
D. iTP Active Transaction Pages
Answer: D

Q: 4 The TCP protocol corresponds to OSI layer _______.
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: C

Q: 5 Which SCF command shows active Telnet sessions on process $zn02c?
A. info window $zn02c.*
B. stats window $zn02c.*
C. info service $zn02c.*
D. status service $zn02c.*
Answer: A

Q: 6 Which SCF command determines if Expand line $ltur is configured as a member of a multi-CPU path?
A. status line $ltur, detail
B. status path $ltur, detail
C. status device $ltur,detail
D. status object $ltur, detail
Answer: B

Q: 7 Which service does QIO provide to the TCP/IP subsystem?
A. SCF management interface
B. TCP/IP process monitoring
C. shared memory management
D. data packet trace facility
Answer: C

Q: 8 Which application layer products use the OSI protocol stack? Select TWO.
A. OSI/AS
B. OSI/MHS
C. OSI/IPX
D. OSI/TS
E. OSI/FTAM
Answer: B, E

Q: 9 Which configuration file maps network names to IP addresses?
A. portconf
B. names
C. services
D. hosts
Answer: D

Q: 10 The acronym TFTP identifies _______.
A. Total File Transfer Protocol
B. Terminal File Transfer Protocol
C. Trivial File Transfer Protocol
D. TCP/IP File Transfer Protocol
Answer: C

Q: 11 Which access methods are supported by the OSI subsystem? Select TWO.
A. Expand
B. X25AM
C. IPX/SPX
D. PAM
E. SNAX/APN
Answer: B, D

Q: 12 Which configuration provides the best fault tolerant solution when installing multiple SWAN concentrators?
A. two E4SA ports, two IP subnets, two hubs
B. two E4SA adapters, two IP addresses, two hubs
C. two E4SA adapters, two IP subnets, two hubs
D. two E4SA ports, two IP addresses, two hubs
Answer: C

Q: 13 Which line-handler is used to interconnect NonStop servers using fiber optic cables and NonStop cluster switches?
A. Expand-over-FOX
B. Expand-over-ServerNet
C. Expand-over-IP
D. Expand-over-ATM
Answer: B

Q: 14 What is the most appropriate network technology to use in a network of geographically dispersed Automated Teller Machines (ATMs)?
A. Token Ring
B. point-to-point wide area
C. multidrop fiber
D. Asynchronous Transfer Mode (ATM)
Answer: B

Q: 15 A company provides video on-demand services to external company sites.
What is the most appropriate technology to support this service?
A. 10baseT Ethernet network
B. SNA advanced peer-to-peer network
C. asynchronous transfer mode (ATM) network
D. X.25 public data network (PDN)
Answer: C

Q: 16 Which emerging LAN-based technology provides flexible connectivity of desktop and portable devices in an office environment?
A. fiber optic LAN
B. CAT3 cabling
C. wireless LAN
D. 10BaseT cabling
Answer: C

Q: 17 Which event is most likely to interrupt availability in a satellite connected network?
A. direct sunlight on the uplink
B. increased environmental noise
C. decreased ozone levels
D. heavy rain
Answer: D

Q: 18 Which SCF command sets up a TCP/IP route?
A. ADD ROUTE
B. DEFINE ROUTE
C. SET ROUTE
D. SEND ROUTE
Answer: A

Q: 19 Which transport mechanism does the SNMP protocol use?
A. PDP
B. STP
C. FTP
D. UDP
Answer: D

Q: 20 A well-known SMTP port is _______.
A. 22
B. 23
C. 24
D. 25
Answer: D

Q: 21 How many bits are used in a TCP or UDP port number to select a host socket?
A. 8
B. 16
C. 32
D. 64
Answer: B

Q: 22 How many octets are used in a Class C IP address to determine the network address?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: C

Q: 23 Which TCP/IP protocol is connection-oriented?
A. UDP
B. TCP
C. ARP
D. DLP
Answer: B

Q: 24 You are connecting three network hosts using 10Base2 cabling. What does this require?
A. one terminator
B. two terminators
C. one T-connector
D. two T-connectors
Answer: B

Q: 25 What is the primary function of the subnet mask?
A. change Class C to Class B
B. group octets in larger formats
C. split IP networks into smaller groups
D. increase the number of network hosts
Answer: C

Q: 26 Which OSI layer do the UDP and TCP protocols map to?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: D

Q: 27 To which topology is it easier to add an additional host?
A. bus
B. star
C. ring
D. loop
Answer: B

Q: 28 The Address Resolution Protocol (ARP) operates at OSI layers _______.
A. 1 and 2
B. 2 and 3
C. 3 and 4
D. 4 and 5
Answer: B

Q: 29 Which cable type connects a SWAN concentrator directly to an E4SA?
A. crossover
B. null modem
C. RJ-11
D. RS232
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved