Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-662 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-662 Sample Questions:

Q: 1 Assuming no I/O enclosures, how many electrical branch circuits are needed to provide power fault tolerance for a six-processor S7x000 system?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 6
Answer: D

Q: 2 Which items would you expect to see on a network topology diagram? Select TWO.
A. tape devices
B. IP addresses
C. routers
D. disk mapping
E. cable specifications
Answer: B, C

Q: 3 What allows a customer to track open problem cases through the Web?
A. Scout for NonStop servers
B. Express Notice
C. NonStop Technical Library (NTL)
D. Total Web Support (TWS)
Answer: D

Q: 4 Which prediction is NOT produced by TCM?
A. number of processors required
B. number of logical disk volumes
C. network response time
D. processor and disk utilization
Answer: C

Q: 5 Which tool simplifies the task of migrating a database from many small disks to a smaller number of large disks?
A. MEDIACOM
B. ASAP
C. SMF
D. MAPPER
Answer: C

Q: 6 DSM/SCM can be used to control customer software. Which program is used to prepare the software?
A. CNFGINFO
B. ZPHIRNM
C. INITENV
D. INITSTAT
Answer: A

Q: 7 To what type of adapter does a default configuration system console connect?
A. E4SA
B. MIOE
C. FESA
D. TRSA
Answer: B

Q: 8 Which process needs to be configured to ensure Expand connectivity between two systems?
A. $znet
B. $ncp
C. $expand
D. $zzatm
Answer: B

Q: 9 How many internal disk SCSI controllers are on a PMF CRU?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
Answer: C

Q: 10 Which element is typically included in a separate document in response to a Request for Proposal (RFP)?
A. software details
B. timescales
C. cost breakdown
D. hardware details
Answer: C

Q: 11 Increasing the number of processors in a system _______.
A. provides fault tolerance for the system consoles
B. allows more disk units in group 1 of the system
C. requires a cold load of the system
D. allows more low-pin processes to run in the system
Answer: D

Q: 12 Which product can be used to project transaction growths into a resource upgrade timeline?
A. GPA
B. ASAP
C. NSX
D. TCM
Answer: D

Q: 13 What is the filename of the SCSI boot code for the G06.08 release?
A. I1000
B. IBOOT
C. I2000
D. ISCSI
Answer: B

Q: 14 Which utility is used for routine tape management operations?
A. TAPECOM
B. NSKCOM
C. MEDIACOM
D. TMFCOM
Answer: C

Q: 15 Which product requires a manual firmware update using TSM?
A. FESA
B. E4SA
C. SWAN
D. TRSA
Answer: C

Q: 16 Which tool has replaced Timbuktu for remote support?
A. Timbuk3
B. Remote Copy
C. Carbon Copy
D. PC Anywhere
Answer: C

Q: 17 What is a key difference between TSM low-level link and TSM service connection?
A. service connection communicates only with the MSP
B. service connection shows external devices
C. service connection allows firmware updates
D. service connection allows system discovery
Answer: B

Q: 18 Which Windows NT services are required when configuring dial-out on TSM? Select TWO.
A. RPC
B. RAS
C. SAP Agent
D. Network Monitor Agent
E. SNMP
Answer: B, E

Q: 19 In which volume and subvolume do the hardware configuration files reside?
A. $system.system
B. $system.sysnn
C. $system.zsysconf
D. $dsmscm.system
Answer: C

Q: 20 How can the ServerNet connectivity to CPU 5 be displayed in SCF?
A. INFO SERVERNET 5
B. STATUS SERVERNET $ZSNET
C. INFO SERVERNET $ZSNET
D. STATUS SERVERNET 5
Answer: B

Q: 21 You want to ping a specific subnet assigned to a TCP/IP process for an E4SA. Which command do you use prior to performing a ping from a system console?
A. add define
B. add param
C. add process
D. add map
Answer: A

Q: 22 What would you use to verify that all updatable firmware is at the proper revision level?
A. TSM service connection
B. TSM low-level link
C. Wan WizardPro
D. SCF firmware subsys
Answer: A

Q: 23 You are configuring a Windows NT user for remote dial-in. Which key attribute must you configure?
A. user added to Power User group
B. user cannot change password
C. user granted dial-in permission
D. user must change password at next logon
Answer: C

Q: 24 To rename an E4SA adapter, you must _______.
A. restart the operating system
B. use the rename adapter command
C. delete and re-add the adapter
D. remove and reinstall the adapter
Answer: C

Q: 25 Which file should be executed after system load to add entities not stored in the SCF configuration database?
A. CONFSAVE
B. STARTCOM
C. STARTSCF
D. SCF0000
Answer: B

Q: 26 Which TCP/IP process is used with the service connection?
A. $zb01c
B. $zb01a
C. $ztc00
D. $ztcp1
Answer: D

Q: 27 On a PMFCRU, which SCSI unit IDs are supported for tape? Select TWO.
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
E. 4
F. 5
Answer: E, F

Q: 28 Which sensitive SCF command can be used to power off the system?
A. shutdown subsys $zzkrn, poweroff
B. control subsys $zzkrn, poweroff
C. control subsys $zzkrn, shutdown
D. alter subsys $zzrkn, power down
Answer: C

Q: 29 Which tool analyzes disk cache performance and details recommended changes?
A. NSX
B. SCF
C. GPA
D. ASAP
Answer: C

Q: 30 Which command is used to display a CPU report in Meascom?
A. display cpu 5
B. info cpu 5
C. list cpu 5
D. status cpu 5
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved