Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-660 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-660 Sample Questions:

Q: 1 What information can be found in the NonStop S-series Fastpath Guide?
A. CRU replacement procedures
B. AWAN configuration information
C. system configuration file contents
D. system installation checklist
Answer: D

Q: 2 Which tool do you use to order a Software Update?
A. NTL
B. Express Notice
C. Scout for NonStop Servers
D. CSSI website
Answer: C

Q: 3 Where can you order an Independent Product?
A. Scout for NonStop Servers
B. NonStop Technical Library (NTL)
C. Express Notice
D. CSSI website
Answer: A

Q: 4 If you need a list of Software Product Revisions (SPRs) for the current release of the NonStop Kernel operating system. Where can you find this information?
A. Scout for NonStop Servers
B. Hotstuffs
C. SPR Notes
D. CSSI website
Answer: A

Q: 5 What type of information would you find on the NonStop Technical Library (NTL)?
A. SSG Notes
B. Softdocs
C. Technical Update Training
D. Product Optimization Guide
Answer: B

Q: 6 One of the features of FUP is to provide _______.
A. information about types of OSS files and NonStop SQL files
B. the ability to start and stop devices
C. information about types of Enscribe files and NonStop SQL files
D. configuration capability to add devices to the server
Answer: C

Q: 7 Which TACL command is used to temporarily prevent a process from competing for system resources?
A. break
B. suspend
C. hold
D. pause
Answer: B

Q: 8 Which message system structure is used to cache incoming data between processes in different processors?
A. TLE
B. PCB
C. MQC
D. ACB
Answer: C

Q: 9 An autosaved configuration file is created when _______.
A. the system is loaded from the SYSnn.confbase file, or from a saved configuration file
B. the system is loaded from the SYSnn.config file
C. the system halts in error
D. the TSM detects a ServerNet SAN deadlock
Answer: A

Q: 10 Which system feature is designed specifically for failure analysis?
A. EMS
B. TEDIT
C. SAFECOM
D. PERUSE
Answer: A

Q: 11 Which components does a NonStop S7000 PMF CRU contain? Select THREE.
A. PMB
B. MFIOB
C. ServerNet interface board
D. power supply
E. SEB
F. E4SA
Answer: A, B, D

Q: 12 A shared buffer model can be useful when reading _______.
A. a single record or switching between files on successive reads
B. partial blocks of data from several files
C. multiple records or switching between files on sequential reads
D. whole blocks of data from several files
Answer: D

Q: 13 What is a feature of NonStop SQL/MP?
A. It provides a command interpreter from both the Guardian and OSS environments.
B. It allows for tables to be repartitioned while online.
C. It supports access to nonstructured database files.
D. It supports relational databases on multiple operating systems.
Answer: B

Q: 14 SQLCI can be used to _______.
A. prepare SQL query statements for re-compilation
B. enter brief queries and generate formatted reports
C. convert SQL tables to Enscribe files
D. collect and examine performance statistics on processes
Answer: B

Q: 15 What is the function of NonStop TS/MP?
A. to provide an application for a client/server framework
B. to provide database recovery
C. to provide data compression and decompression
D. to replace the LINKMON or PATHMON with an RSC or POET client
Answer: A

Q: 16 OSS APIs and utilities are based on which open standards?
A. UNIX Open and Common Open
B. DCE and CORBA
C. POSIX and X/OPEN
D. SCO and AIX
Answer: C

Q: 17 A persistent process is a process that _______.
A. continues to run after a power failure and the system is on battery backup
B. cannot be stopped by another process
C. will be restarted in the event of a failure by a monitor process
D. checkpoints state information to its backup process
Answer: C

Q: 18 The OSS file system resolves all OSS pathnames using an OSS server called the _______.
A. OSS file manager
B. OSS path server
C. OSS monitor
D. OSS name server
Answer: D

Q: 19 Which of the following are considered standard Enscribe file types?
A. key-sequenced files, entry-sequenced files, and relative files
B. object files, entry-sequenced files, and relative files
C. key-sequenced files, entry-sequenced files, and edit files
D. key-sequenced files, entry-sequenced files, and SQL tables
Answer: A

Q: 20 What is the recommended tool when replacing a PMF CRU?
A. WAN Wizard Pro
B. TFDS
C. GRT
D. TSM
Answer: C

Q: 21 What is a feature of the SEB?
A. The SEB connects the router in the PMF CRU to one ServerNet fabric.
B. There are five 50-pin ServerNet connectors on an SEB.
C. Each SEB provides access to both the X fabric and the Y fabric.
D. ServerNet adapters cannot be installed in both processor enclosures and I/O enclosures.
Answer: A

Q: 22 Increasing the number of disk processes per logical volume _______.
A. provides fault tolerance
B. decreases memory usage while not affecting disk I/O performance
C. increases memory usage and improves disk I/O performance
D. decreases memory usage and improves disk I/O performance
Answer: C

Q: 23 Which command terminates a process from the TACL program?
A. kill
B. end
C. exit
D. stop
Answer: D

Q: 24 A Guardian disk file having security settings of "OGOO" (RWEP) allows a member of the file owner's administrative group to _______.
A. read and write to the file
B. write to the file
C. purge the file
D. rename the file
Answer: B

Q: 25 The Safeguard product maintains a database of information for the Safeguard subsystem. On what volume and subvolume is this database found?
A. $SYSTEM.SYSTEM
B. $SYSTEM.SAFEGARD
C. $SYSTEM.SAFE
D. $SYSTEM.GUARD
Answer: C

Q: 26 Which OSS command is used to determine the permissions (rwx rwx rwx) on an OSS file?
A. ls <filename>
B. ls -l <filename>
C. listp <filename>
D. fileinfo <filename>
Answer: B

Q: 27 The file $SYSTEM.SYSTEM.USERID is a basic database of NonStop Kernel (NSK) users that contains _______.
A. NSK group name, user name, and group number.user number
B. NSK user ID aliases and file sharing group attributes
C. NSK user ID OSS initial-directory and initial-program attributes
D. NSK user ID password expiration and last logon time
Answer: A

Q: 28 Which capability is provided only by using the Safeguard subsystem?
A. adding NonStop Kernel user IDs
B. changing NonStop Kernel user ID passwords
C. securing Guardian disk files
D. setting an expiration date on a NonStop Kernel user ID password
Answer: D

Q: 29 Which utility is used to assign aliases to NonStop Kernel system user IDs?
A. SAFECOM
B. OSS shell
C. SCF
D. TACL
Answer: A

Q: 30 Using Safeguard, what could you do to determine if someone was attempting to break into a NonStop Kernel system?
A. Create an access control list (ACL) for all disk files on the system.
B. Enable the AUDIT-AUTHENTICATE-FAIL attribute.
C. Create an ACL for terminals from which a user can log on to the NonStop Kernel system.
D. Enable the AUTHENTICATE-FAIL-COUNT attribute.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved